Sentencje na dzień dzisiejszy

06 września 2014 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Ktoś panuje nad tymi pyskówkami?

Odpowiedzialam sentencja na sentencje amorka, co slepo jestes? Wyławiasz tylko te posty, ktore ci nie pasują, luknij dokladniej.Jednej mozna wyzywac od swin, a drugiej słoma przeszkadza, ha ha ha ha ha ha 
06 września 2014 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Odpowiedzialam sentencja na sentencje amorka, co slepo jestes? Wyławiasz tylko te posty, ktore ci nie pasują, luknij dokladniej.Jednej mozna wyzywac od swin, a drugiej słoma przeszkadza, ha ha ha ha ha ha 

Margolciu, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :).
"Slepo" nie jestem i, z całym szacunkiem, nie Ciebie pytałam. Wiesz, co to jest pytanie retoryczne?
06 września 2014 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Margolciu, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :).
"Slepo" nie jestem i, z całym szacunkiem, nie Ciebie pytałam. Wiesz, co to jest pytanie retoryczne?

Chcesz mnie uczyc polskiego? jesli nie oczekiwalas odpowiedzi, to po co pytałas cytujac moj post, wyzej byl bardziej chamski. I nie ma za co, polecam sie.
06 września 2014 22:38
margolcia

Chcesz mnie uczyc polskiego? jesli nie oczekiwalas odpowiedzi, to po co pytałas cytujac moj post, wyzej byl bardziej chamski. I nie ma za co, polecam sie.

Nie było to absolutnie moim zamiarem.
Nie podzielam Twojego zdania.
EOT

06 września 2014 22:48 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Nawet chlew potrzebuje takich gwiazd jak ty. Tam słoma gratis.

do MODERATORA TEGO FORUM.... Z SZCUNKIEM LUB BEZ ZAPYTUJE SIE...PUBLICZNIE, KIEDY SKONCZY SIE TO ZWYKLE PROSTACKIE CHAMSTWO....I PRZYMYKANIE OCZKA  NA BEZCZELNE WPISY  WIADOMYCH OSOB ??????//.USUWANIE  Z FORUM OSOB, TO WG MODERATORA JEST   OKI... ZA CO ZOSTALY USUNIETE WSZYSTKIE OSOBY, Z A NIEWYGODNE POSTY... OCH , JAKIE PIEKNE JEST TERAZ FORUM.....CZY OBRAZANIE UCZESTNIKOW  FORUM, RZUCAMIE WYZWISKA MI  ITD....JEST NORMALNE????????    KOGO DZISIAJ OBRAZILAM....???? CZY WCZORAJ,   PISZE  PRAWDE... TO CO MYSLA INNI...
 KTO OCZEKUJE ODPOWIEDZ I  NA TA ZWYKLA CHAMSKA PROWAKACJE..,???????? WYWALENIE  MNIE  / BEDZIEMY WSZYSCY HEPPIIIIIIIII......./
MOZE POWINNSMY ZNIZYC SIE DO POZIOMU AUTORKI CYT.POSTA , I INNYCH  .....TYCH OD  IDIOTOW,   ... ITD.????????
PROSZE W KONCU ZAREAGOWAC NA  CHAMSTWO......................

06 września 2014 22:57 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

do MODERATORA TEGO FORUM.... Z SZCUNKIEM LUB BEZ ZAPYTUJE SIE...PUBLICZNIE, KIEDY SKONCZY SIE TO ZWYKLE PROSTACKIE CHAMSTWO....I PRZYMYKANIE OCZKA  NA BEZCZELNE WPISY  WIADOMYCH OSOB ??????//.USUWANIE  Z FORUM OSOB, TO WG MODERATORA JEST   OKI... ZA CO ZOSTALY USUNIETE WSZYSTKIE OSOBY, Z A NIEWYGODNE POSTY... OCH , JAKIE PIEKNE JEST TERAZ FORUM.....CZY OBRAZANIE UCZESTNIKOW  FORUM, RZUCAMIE WYZWISKA MI  ITD....JEST NORMALNE????????    KOGO DZISIAJ OBRAZILAM....???? CZY WCZORAJ,   PISZE  PRAWDE... TO CO MYSLA INNI...
 KTO OCZEKUJE ODPOWIEDZ I  NA TA ZWYKLA CHAMSKA PROWAKACJE..,???????? WYWALENIE  MNIE  / BEDZIEMY WSZYSCY HEPPIIIIIIIII......./
MOZE POWINNSMY ZNIZYC SIE DO POZIOMU AUTORKI CYT.POSTA , I INNYCH  .....TYCH OD  IDIOTOW,   ... ITD.????????

Kogo dotyczył twoj post o swiniach? Wczoraj juz pokazałas "klase" klakierku, dzisiaj ledwo slepia otwarłas zaczełas od obelg w sentencjach. I nie wydzieraj pyska na forum! Ucz sie panowac nad swoimi chorymi emocjami, ciau.
06 września 2014 22:58 / 5 osobom podoba się ten post
AMOREK

nic dodac nic ujac ....prosze odpowiedziec czy tak ma wygladac dalej to forum?
06 września 2014 23:01 / 9 osobom podoba się ten post
AMOREK
06 września 2014 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
DZIEKUJE W SWOIM IMIENIU I WSZYSTKICH /LUB PRAWIE/ UCZESTNICZCE FORUM N.MARGOLCIA.... ZA INTELIGENTNE WPISY, ROZSWIETLAJACE MOJA / NASZA / WYOBRAZNIE O TEJ OSOBIE.. TERAZ JUZ NIC MI NIE UMKNELO.. PELNA GALA... UWAZAM TO ZA PIJACKI BEŁKOT , NIEZROWNOWAZONEJ............................. KROPKA. NIE ZYCZE SOBIE CYTOWANIA MOJEJ OSOBY PRZE KOGOS TAKIEGO....
06 września 2014 23:10 / 3 osobom podoba się ten post
Co to krzyżyk na amorka? szkoda:)
06 września 2014 23:15 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ROZWIN TEMAT....
PRZEZUCAMY SIE Z MAJTEK NA TRUMNY ?????????????????
DZIEKUJE, NIE ODBIEGASZ DALEKO OD TEGO  CZEGOS............................................................................................................
06 września 2014 23:17 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ROZWIN TEMAT....
PRZEZUCAMY SIE Z MAJTEK NA TRUMNY ?????????????????
DZIEKUJE, NIE ODBIEGASZ DALEKO OD TEGO  CZEGOS............................................................................................................

Ja nie biegam,mam gips na nodze:(
06 września 2014 23:17 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Jak się Jaś za młodu mie nauczył czytania ze zrozumieniem , to na starość juz za późno....
06 września 2014 23:17 / 5 osobom podoba się ten post
Panie Moderatorze -nie widzi Pan co się tutaj dzieje czy udaje Pan,że nie widzi?Bo skoro Pan nie reaguje to rozumiem ,że świetnie się Pan bawi.......Nie chce mi się czekać na Pana reakcję bo przypuszczam ,że się nie doczekam ,idę spać.Dobranoc Panu i reszcie.
06 września 2014 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Zostaw to "NIC" Mleczko.