Ktoś panuje nad tymi pyskówkami?
Ktoś panuje nad tymi pyskówkami?
Odpowiedzialam sentencja na sentencje amorka, co slepo jestes? Wyławiasz tylko te posty, ktore ci nie pasują, luknij dokladniej.Jednej mozna wyzywac od swin, a drugiej słoma przeszkadza, ha ha ha ha ha ha
Margolciu, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :).
"Slepo" nie jestem i, z całym szacunkiem, nie Ciebie pytałam. Wiesz, co to jest pytanie retoryczne?
Chcesz mnie uczyc polskiego? jesli nie oczekiwalas odpowiedzi, to po co pytałas cytujac moj post, wyzej byl bardziej chamski. I nie ma za co, polecam sie.
Nawet chlew potrzebuje takich gwiazd jak ty. Tam słoma gratis.
do MODERATORA TEGO FORUM.... Z SZCUNKIEM LUB BEZ ZAPYTUJE SIE...PUBLICZNIE, KIEDY SKONCZY SIE TO ZWYKLE PROSTACKIE CHAMSTWO....I PRZYMYKANIE OCZKA NA BEZCZELNE WPISY WIADOMYCH OSOB ??????//.USUWANIE Z FORUM OSOB, TO WG MODERATORA JEST OKI... ZA CO ZOSTALY USUNIETE WSZYSTKIE OSOBY, Z A NIEWYGODNE POSTY... OCH , JAKIE PIEKNE JEST TERAZ FORUM.....CZY OBRAZANIE UCZESTNIKOW FORUM, RZUCAMIE WYZWISKA MI ITD....JEST NORMALNE???????? KOGO DZISIAJ OBRAZILAM....???? CZY WCZORAJ, PISZE PRAWDE... TO CO MYSLA INNI...
KTO OCZEKUJE ODPOWIEDZ I NA TA ZWYKLA CHAMSKA PROWAKACJE..,???????? WYWALENIE MNIE / BEDZIEMY WSZYSCY HEPPIIIIIIIII......./
MOZE POWINNSMY ZNIZYC SIE DO POZIOMU AUTORKI CYT.POSTA , I INNYCH .....TYCH OD IDIOTOW, ... ITD.????????
PROSZE W KONCU ZAREAGOWAC NA CHAMSTWO......................
do MODERATORA TEGO FORUM.... Z SZCUNKIEM LUB BEZ ZAPYTUJE SIE...PUBLICZNIE, KIEDY SKONCZY SIE TO ZWYKLE PROSTACKIE CHAMSTWO....I PRZYMYKANIE OCZKA NA BEZCZELNE WPISY WIADOMYCH OSOB ??????//.USUWANIE Z FORUM OSOB, TO WG MODERATORA JEST OKI... ZA CO ZOSTALY USUNIETE WSZYSTKIE OSOBY, Z A NIEWYGODNE POSTY... OCH , JAKIE PIEKNE JEST TERAZ FORUM.....CZY OBRAZANIE UCZESTNIKOW FORUM, RZUCAMIE WYZWISKA MI ITD....JEST NORMALNE???????? KOGO DZISIAJ OBRAZILAM....???? CZY WCZORAJ, PISZE PRAWDE... TO CO MYSLA INNI...
KTO OCZEKUJE ODPOWIEDZ I NA TA ZWYKLA CHAMSKA PROWAKACJE..,???????? WYWALENIE MNIE / BEDZIEMY WSZYSCY HEPPIIIIIIIII......./
MOZE POWINNSMY ZNIZYC SIE DO POZIOMU AUTORKI CYT.POSTA , I INNYCH .....TYCH OD IDIOTOW, ... ITD.????????
PROSZE W KONCU ZAREAGOWAC NA CHAMSTWO......................
Co to krzyżyk na amorka? szkoda:)
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ROZWIN TEMAT....
PRZEZUCAMY SIE Z MAJTEK NA TRUMNY ?????????????????
DZIEKUJE, NIE ODBIEGASZ DALEKO OD TEGO CZEGOS............................................................................................................