OK, ja mam tu tyle czasu, że nie mogę się od Was odkleić :brak wiary:
OK, ja mam tu tyle czasu, że nie mogę się od Was odkleić :brak wiary:
Widać z daleka ,że musi być pyszna,,,,,:-)..ale jak ją zrobić:umowa:
Racja Basiu, moja też zawsze pęka. Murzynek też.
Krysiu wpis wyżej masz sposob jak zrobić taka kawę :-)
Kasiu, przecież to jest Twój przepis,dziękuje za niego bo jest bardzo dobry:) A ,,babki"tak maja:)
Miło czytać, dzięki :przytula: chociaż ja tylko go przekazałam...Oj, mają tak mają :pomponiara:
Kasiu,jak masz jakieś przepisy to śmiało dawaj, ja i moje guru Michasia na pewno wyprobujemy:)
Kasiu,jak masz jakieś przepisy to śmiało dawaj, ja i moje guru Michasia na pewno wyprobujemy:)
Barbara48 daj mi kopa bo przysiadłam a guru to Ty jestes dla mnie:) :yeah:
Miło czytać, dzięki :przytula: chociaż ja tylko go przekazałam...Oj, mają tak mają :pomponiara:
Upiekłam dziś Twoją babkę, wyrosła i nie pękła ;). Super przepis, wszystko można ogarnąć mikserem, dzięki :).
Nieśmiało sugeruję, aby trochę obniżyć temperaturę pieczenia lub poobserwować swój piekarnik ;). Mądra pani w tv mówiła, że powodem pękania ciasta może być za wysoka temperatura, albowiem każdy piekarnik piecze inaczej :).
Jak to dobrze korzystac z dobrych rad .Nie wpadłabym na to ,że piekarnik rózni sie od piekarnika. Ja mam dzisiaj laptopa w kuchni jak usłyszycie prace miksera tzn. że mleczko1 piecze sernik ( bez spodu ). Tylko ,że moj sernik pomniejszony o połowę. Nie wiem czy mi sie uda :-( ubolewam nad tym.
Jak to dobrze korzystac z dobrych rad .Nie wpadłabym na to ,że piekarnik rózni sie od piekarnika. Ja mam dzisiaj laptopa w kuchni jak usłyszycie prace miksera tzn. że mleczko1 piecze sernik ( bez spodu ). Tylko ,że moj sernik pomniejszony o połowę. Nie wiem czy mi sie uda :-( ubolewam nad tym.