Na wyjeździe #9

02 czerwca 2014 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
Pytam sie dzis po poludniu p. Unzufrieden: ?Co chce pani dzis robic?" A ona ze nic, w fotelu siedziec. No to niech siedzi. I siedzi juz tak od 16. Zawsze to ja musze já zabawiac, wymyslac, inspirowac, motywowac, pomyslami rzucac. A dzis mi sie nie chce po tym co mi wczoraj zaserwowala. Wiec mam já w D. i dobrze mi z tym I dlatego nie pisze w poskarżyjkach :-D
02 czerwca 2014 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Drogie opiekunkowo wszyscy macie pozdrowienia od Mamuski2, nie ma internetu na steli wiec nie moze zagladac,ale jak bedzie w PL12-13.06 odezwie sie.U niej wszystko wporzadku!!

Witaj Promyczku ;) a już miałam pisać w zaginionych gdzie schowała sie Mamusia2 bo jakoś tak długo cicho
02 czerwca 2014 17:58 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj Opiekunkowo
Pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów.
02 czerwca 2014 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
boże jak dobrze dzień dobiega końca jeszcze godzinkę i pdp do łóżeczka poniedziałek prawie zaliczony
02 czerwca 2014 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
lena7

Pytam sie dzis po poludniu p. Unzufrieden: ?Co chce pani dzis robic?" A ona ze nic, w fotelu siedziec. No to niech siedzi. I siedzi juz tak od 16. Zawsze to ja musze já zabawiac, wymyslac, inspirowac, motywowac, pomyslami rzucac. A dzis mi sie nie chce po tym co mi wczoraj zaserwowala. Wiec mam já w D. i dobrze mi z tym :-) I dlatego nie pisze w poskarżyjkach :-D

Na poczatku tez tak robilam ,skakalam latalam ze skory wychodzilam zeby dziadkowi dzien urozmaicic , od  pól roku mam to gdzies nie to nie , jemu jest dobrze w jego fotelu i najlepiej jak nic od niego ni chce  no to on w fotelu a ja na lapie  i mam to gdzies ,jemu to pasi to mi tym bardziej chociaz czasami juz mam dosc tego spokoju !
02 czerwca 2014 18:12
Wiesiula

Witaj Opiekunkowo :-)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów.

Cześć Wiesiula, co u Ciebie?
02 czerwca 2014 18:59 / 2 osobom podoba się ten post
Oj Beato, zazwyczaj wystarczyl spacer, jakas gra planszowa. A u tej upiornej baby to czuje sie jakbym miala byc magikiem: tancz, spiewaj, rób fikolki i wyciágaj krolika z kapelusza. Juz to pisalam: to pierwsza pdp w mojej karierze na która doslownie nie moge patrzec z niechéci. ale jeszcze tylko kilka dni!
02 czerwca 2014 19:40
Witam Opiekunkowo . Alinka melduje się na stanowisku w De ...
02 czerwca 2014 19:44
alinka1339

Witam Opiekunkowo . Alinka melduje się na stanowisku w De ...

Alinko,
witaj, jak tam Twoje sprawy?
Wyprowadziłaś na prostą?
02 czerwca 2014 19:48
scarlet

Alinko,
witaj, jak tam Twoje sprawy?
Wyprowadziłaś na prostą?

Powiedzmy , że częściowo wyprowadzone wszystko na prostą . W każdym bądż razie nie jest najgorzej .
02 czerwca 2014 19:51
alinka1339

Powiedzmy , że częściowo wyprowadzone wszystko na prostą . W każdym bądż razie nie jest najgorzej .

To spokojnie popracujesz, długo?
Gdzie jestes?
02 czerwca 2014 19:58
scarlet

To spokojnie popracujesz, długo?
Gdzie jestes?

Ja teraz przyjechałam na miesiąc  i jestem w Osnabruck

02 czerwca 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Cześć Wiesiula, co u Ciebie?

Hej  wciąż u Omi, niestety ostatnie tygodnie nie należały do najłatwiejszych, bowiem choroba sobie poszalała, zachciało się jej mocno przyspieszyć. Dlatego ostatnie dni wprowadziłam terapię - bądź egoistką. Nasza Asiulka czynny w niej udział bierze i kiedy potrzeba ustawia mnie do pionu, za co jestem niezmiernie wdzięczna. 
Skrzaty i Orzełek zaczynają już odliczanie , bo ten pobyt dłuższy i wszyscy już mamy dość, ale za to mamy już zaklepany urlop nad jeziorem. I co najważniejaze wybieram się z Mężusiem na romantyczny weekend we dwoje nad morze. Zatem buzia im bliżej powrotu tym bardziej uśmiechnięta. 

A u Ciebie moja droga? 
02 czerwca 2014 20:40
lena7

Pytam sie dzis po poludniu p. Unzufrieden: ?Co chce pani dzis robic?" A ona ze nic, w fotelu siedziec. No to niech siedzi. I siedzi juz tak od 16. Zawsze to ja musze já zabawiac, wymyslac, inspirowac, motywowac, pomyslami rzucac. A dzis mi sie nie chce po tym co mi wczoraj zaserwowala. Wiec mam já w D. i dobrze mi z tym :-) I dlatego nie pisze w poskarżyjkach :-D

Całkiem jak moja Frau,o 17 na spacer nie chciała a o 20ej  nagle chce ,ale jej powiedziałam ,że to za póxnoi jutro pójdziemy .jak bedzie miała ochote i jak nie zapomni:)
02 czerwca 2014 21:18
emi

Emi nie trzeba namawiać :DDDD Zawsze chętna do kart :)))))

Emi idziemy na Kurnika???????????/