Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

12 lipca 2014 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
Od 14 w REWE znów imbir w promocji po 0,49 E za 100 g
12 lipca 2014 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
wiga37

Orim  to jest grawitacja !    prawo powszechnego ciążęnia glosi  : Między dowolną parą ciał posiadających masy ( w tym wypadku para piersi ) pojawia się siła przyciągająca, która działa na linii łączącej ich środki mas, a jej wartość rośnie z iloczynem ich mas i maleje z kwadratem odległości.

Egzemplarz dzieła Newtona wydanego 5 lipca 1687 pod tytułem Philosophiae Naturalis Principia Mathematica

Matematycznie związek ten wyraża się wzorem:
vec F =G frac{ m_1 m_2}{r^2} vec e,
gdzie:

Z Newtonem chcesz dyskutować  ? Ja sie nie odważe  haha

A jednak sie odwazylas hihi Piersi maleja wiec iloczyn masy spada.Poza tym jak jak maleja odleglosc rosnie wiec kwadrad odleglosci rowniez Tym samym grawitacja maleje miedzy nimi hihi 
12 lipca 2014 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
1) Nie ma tu Rewe
2) Kupuję po 0,69 za 100g
3) Piję , bo jest orzezwiający
4) Schudnięcia jak nie było ,tak nie ma.
5) Mam nadzieję , że objawi się w pózniejszym czasie.
12 lipca 2014 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

A piłyście wódkę Imbirówkę? Teraz mi się przypomniało, bardzo dobra, ja imbiru nie pije, ale w ramach solidarności kupie sobie po przyjeździe Imbiróweczkę:)

A ja też nie piję imbiru a chudnę. Chyba od tego czytania o nim?:)
A o imbirówce nie słyszałam? Trzeba będzie spróbować?
12 lipca 2014 16:54
Ja też już nie piję
12 lipca 2014 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja też nie piję imbiru a chudnę. Chyba od tego czytania o nim?:)
A o imbirówce nie słyszałam? Trzeba będzie spróbować?

Ja cały pobyt tutaj chudnę, nie chudłam tylko przez dwa tygodnie jak imbir piłam:)))))
12 lipca 2014 18:28 / 4 osobom podoba się ten post
wiecie co ,a mnie ciegiem gorąco,nawet jak innym zimno i to akurat by mnie nie dziwiło,bo mam nadczynność tarczycy (obecnie uregulowana lekiem) i to jest jej objawem ale po imbirze mi sie chyba nasililo,boc przecież on rozgrzewa wnętrze brzusia,a ja o tym zapomniałam i płonę cała a może to nie od imbiru,może to w starym piecu diabli palą:)))))
12 lipca 2014 18:33 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Ja cały pobyt tutaj chudnę, nie chudłam tylko przez dwa tygodnie jak imbir piłam:)))))

Ale się uśmiałam ,świetna reklama kuracji imbirowej.
12 lipca 2014 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Od 14 w REWE znów imbir w promocji :-) po 0,49 E za 100 g

A ja własnie kupiłam wczoraj na zapas prawie 0,5 kg,
bo był wyjatkowo piękny, grubaśny i soczysty, własnie w REWE po 0,69 /100 g.
Przepłaciłam buuuu....

14 lipca 2014 10:53
witam wszystkich.. mam pytanko czy któraś słyszała o firmie Work Care....firma jest chyba ze Świdnicy
14 lipca 2014 11:34
scarlet

A ja własnie kupiłam wczoraj na zapas prawie 0,5 kg,
bo był wyjatkowo piękny, grubaśny i soczysty, własnie w REWE po 0,69 /100 g.
Przepłaciłam buuuu....

U mnie jest też po 0,49 za 100g, ale w innym sklepie.Też świeży ,soczysty i piękny w całej okazałości.
14 lipca 2014 11:44 / 4 osobom podoba się ten post
lusiaczek

witam wszystkich.. mam pytanko czy któraś słyszała o firmie Work Care....firma jest chyba ze Świdnicy

Zapewniam Cię, że nikt o niej nie słyszał, nikt w niej nie pracował, nikt o niej nic nie wie, a już na pewno nie w tym dziale... Weź trochę pokop na forum, a nie pisz tam gdzie wyświetli Ci się info, że ktoś coś napisał... 
15 lipca 2014 14:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj w Lidlu jest promocja czekolady z imbirem. W ramach solidarnosci z Wami kupiłam 2 szt. Z czekolad na ostro wolę z chilii ale zjem i te, czego w koncu nie robi sie dla koleżanek z forum :P
15 lipca 2014 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Dzisiaj w Lidlu jest promocja czekolady z imbirem. W ramach solidarnosci z Wami kupiłam 2 szt. Z czekolad na ostro wolę z chilii ale zjem i te, czego w koncu nie robi sie dla koleżanek z forum :P

Widziałam na ulotce reklamowej i zapytam jak ta czekolada smakuje , bo firma jakaś taka mało mi znana.Z chilii tez mi smakuję,ale nie jestem smakoszem czekolad.Wolę coś ostrzejszego i pikantnego.
15 lipca 2014 15:44 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Widziałam na ulotce reklamowej i zapytam jak ta czekolada smakuje , bo firma jakaś taka mało mi znana.Z chilii tez mi smakuję,ale nie jestem smakoszem czekolad.Wolę coś ostrzejszego i pikantnego.

Smakuje tak troche jak ostra cytrynka albo lemonka. Imbiru nie piłam wiec trudno mi sie odnieśc do smaku :) Nie zachwyciła mnie.