Dzisiaj pół nocy nie spałam bo albo bzykanie, albo kąsanie-ja wiem, że w okolicznościach domowych to inna sprawa, ale potrzebuję czegoś na komary jakiś spray albo cooo...
Dzisiaj pół nocy nie spałam bo albo bzykanie, albo kąsanie-ja wiem, że w okolicznościach domowych to inna sprawa, ale potrzebuję czegoś na komary jakiś spray albo cooo...
Miałam na myśli w te i wewte:(
Pasy to są: jeden przezkrok i na wysokości klatki piersiowej jeden szeroki.
A z wozka na łóżko tak się nie da?
To jest kolumbryna!Jeszcze takiego wielkiego nie widziałam.Najnizszy poziom łózka jest równy z wysokością wózka.
Może sie uda?:)
Jeszcze dodam,że wspólpraca nadal układa sie pomyslnie:)
Pdp pomaga mi ile może.
Dobranoc mi jednak dzisiaj nie powiedział bo mu wyczysciłam ''japkę''rumiankiem i nie za bardzo był zadowolony:)
Tina ogromna prosba do Ciebie,mam czerwone miedzy palcem wskazujacym a serdeczny i to mocno swedzi.Pierwszy raz zaczelo sie goic i myslalam ze mam spokoj ale to pojawilo sie drugi raz i paskudnie swedzi.Co to moze byc,plisssssssssss?
Dzien doberek! wstawac kochani wstawac rozwijac skrzydełka kawka zapazona ,w dzbanuszku mozna sie czestowac ,sorki imbirku nie mam,ale moze w przyszłosci, bo jakos nie moge sie przekonac,tyko jedno do mnie dociera oczyszcza toksyny z organizmu wiec nie mowie nie !!Miłego dzionka spokojnego usmiechnietego wszystkim zycze!!Dzis jest dobrze jutro bedzie jeszcze lepiej!!
To jest alergia albo AZS,potrafi goić się i odnawiać. Koniecznie wypij wapno,natłuszczaj to miejsce,jeśli masz imbir to przy dużym świądzie poprostu plasterkiem posmaruj. Chron to miejsce przed detergentami.