Nie ma to jak zdrowy Polak,na wędzonej kiełbasie wychowany ,wódą zakonserwowany,a taki mizerny Szwajcar to co ona moze...? :))))))
Nie ma to jak zdrowy Polak,na wędzonej kiełbasie wychowany ,wódą zakonserwowany,a taki mizerny Szwajcar to co ona moze...? :))))))
do tej pory stoi zdziwiony hihi
Tak przyznaje sie i sa na to dowody - fotka
Orim, nie bądź taki jak Twojego ojca syn...
Fotki prosimy, ileż można wyobraźnię wysilać?! Te które są w pracy są zmęczone wysiłkiem przy PDP-ach, a te na urlopach zdążyły się z lekka odzwyczaić od wysilania mózgownicy ;))) Chyba nie zostawisz nas wszystkich takich nienasyconych??? :)
Od dziś nie bawię już z Wami w zadne ślimaki,miałam koszmar,śniło mi się ,że jakiś facet mi się oświadczył,a był paskudny,stary i nosił protezy zębowe,a mieszkał w starek kamienicy w moim mieście. W tym śnie strasznie kombinowałam jakby mu odmówić tego małzeństwa,aż z ulgą się obudziłam ufffffffffffff
heh, a tak się dobrze zaczęło!
ślimaki wyłaniają się ze skorupki chętne do ujeżdżania a Tobie koszmary się śnią zamiast... coś przyjemniejszego :)
Orim, nie bądź taki jak Twojego ojca syn...
Fotki prosimy, ileż można wyobraźnię wysilać?! Te które są w pracy są zmęczone wysiłkiem przy PDP-ach, a te na urlopach zdążyły się z lekka odzwyczaić od wysilania mózgownicy ;))) Chyba nie zostawisz nas wszystkich takich nienasyconych??? :)
Probowalem wrzucic ale cos jest nie tak.Zmiejszylem jak tylko sie da fotke i dalej nic.Wiec pozostaje tylko wyobraznia,z ktora kolezanki na forum nie maja problemu ha ha nawet zmeczone hihi
Prześlij mi na meila to zdjęcie to ja za Ciebie wrzuce ahhahah
No popatrz "prywatnej sekretarki" sie dorobilem na forum ha ha