Ta na leżaku to ja przed kuracją imbirową,prawda że gruba ? hahahaahahahah
Ta na leżaku to ja przed kuracją imbirową,prawda że gruba ? hahahaahahahah
Ivanilka, a co Ty juz sobie leżaczek wystawiłaś.
Pracujesz jeszcze kochanie , pracujesz.
Oj babcia zrobi Ci zielona noc ...zobaczysz hahahah
Ivanilka, a co Ty juz sobie leżaczek wystawiłaś.
Pracujesz jeszcze kochanie , pracujesz.
Oj babcia zrobi Ci zielona noc ...zobaczysz hahahah
dziękuję Ci Anulko,wypocznę i za Ciebie :))
Wczoraj w nocy babcia mnie doglądała,nie obudziła mnie ani razu,ale przychodziła sprawdzać czy jestem,poprawiała mi kołdre i mówiła żebym spała dalej hahahhahah. Dziś na szczęście zapomniała,że jutro wyjeżdżam i może się dzięki temu wyspi,bo ja to chyba oka nie zmrużę. Myślisz,ze powinnam babci zrobić zieloną noc?
g... sie wymarze...////// sorki, pierwsza mysl sie liczy.... hahhahhaaaaa
a ja wpadlam wlasnie na "genialny" pomysl. codziennie bede wpakowywac do torby po jednym ciuszku. musze cos robic, zeby podniesc morale, bo jakos z dnia na dzien coraz bardziej mi spadaja. a co dopiero bedzie jak babcia wroci?? ;)ide wlozyc pierwszy :D
a ja wpadlam wlasnie na "genialny" pomysl. codziennie bede wpakowywac do torby po jednym ciuszku. musze cos robic, zeby podniesc morale, bo jakos z dnia na dzien coraz bardziej mi spadaja. a co dopiero bedzie jak babcia wroci?? ;)ide wlozyc pierwszy :D
Amorek nie nadązam za Tobą chyba hahahah
Spróbuj zrestarowac kompa,mnie też czasem nie chce się zalogować i restart pomaga.
U mnie burza i tak leje jakby ktoś szlauchem polewał. Oszalała ta pogoda,nie wie że na jutro ma być sucho?
a ja w ubieglym roku bylam w Menden, mialam podobna sytuacje do Twojej, szukalam towarzysstwa i nie znalazlam, szkoda, ze wtedy tam Cie nie bylo
w ktorym momencieeeeeeeeeeee,.....hahaha
GOSIU, kiedy wyjezdzasz.........
Mi szlak przeciera Ivanilka, czyli ja jadę do domu w sobotę :)