Pierwsza niedziela na wygnaniu za mna , jeszcze cztery niedziele , oby były równie spokojne jak i ta dzisiejsza .
Pierwsza niedziela na wygnaniu za mna , jeszcze cztery niedziele , oby były równie spokojne jak i ta dzisiejsza .
Wczorajszy dzień był tragiczny , byłam cała rozbita, po imprezie w restauracji -żąłąądek mnie bardzo bolał- nie wiem po czym bo jedzenie było smaczne a wypiłam tylko jednego drinka i sznapsa-chyba było za dużo/DDD
Ot i kara za picie w pracy:)Hi hi hi A było sie soczku napić albo wody mineralnej:)A tak -cierp ciało coś chciało:)
Nie mozna było odmówić ,to była 50 ,solenizant by sie obraził./DDD Tak na poważnie chyba mi zaszkodziła papryka ,czasami tak na nią reaguję.
Odmówić można zawsze:)Papryka-winko paprykowe Ci się w żołądku zrobiło:):):):)hi hih i
Oj zrobiło mi sie licho -winko paprykowe brrrrr./DDD
A mnie spuchły bardzo oczy. Na szczęście jutro córka przyjeżdża i jedziemy do miasta. Wiecie może co można kupić dobrego na opuchnięte oczy w aptece?
A mnie spuchły bardzo oczy. Na szczęście jutro córka przyjeżdża i jedziemy do miasta. Wiecie może co można kupić dobrego na opuchnięte oczy w aptece?
Bardzo dobrym sposobem jest położenie nasączonego wacika czarna herbatą ,zimną -mam tę sama dolegliwość i mi to pomaga . Moja koleżanka stosowała metodę zimnej łżeczki z lodówki -przykładała sobie na oczy