Jak minął dzień

31 marca 2017 21:40 / 11 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zosieńko nie będę cytować, bo post długachny ....Rozwaliłaś mnie swoją fachowością : " jego system wydalniczy ; częste defekacje ; zwieracze nie są wydolne , aby wstrzymać luźniejsze masy kałowe ; oczyszczanie się organizmu , który przy poluzowaniu chce pozbyć się zaległości "...... I proszę , uczcie się wszyscy od Zofijki jak można ślicznie opisać zwyczajną sraczkę ! ....Zofijko ja Cię po prostu uwielbiam a Twoje wtręty w języku niemieckim do tego to jak wisienka na torcie :buziaki1:

Hej, Basiu, toż skończyłam medycynę, to i fachowo się wyrażam 2-semestralna szkoła opiekuna medycznego pozostawia ślady Goethe Institut też zaliczyłam i egzaminy złożyłam, więc i niemieckiego używam.
31 marca 2017 21:41 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Cicho!!! Bo się wyda ))))

Przecież cichutko napisałam......
31 marca 2017 21:42 / 5 osobom podoba się ten post
Zofija

Hej, Basiu, toż skończyłam medycynę, to i fachowo się wyrażam:-) 2-semestralna szkoła opiekuna medycznego pozostawia ślady:figiel: Goethe Institut też zaliczyłam i egzaminy złożyłam, więc i niemieckiego używam.:figiel:

x 100 
31 marca 2017 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Nie strasz mnie,że dziś zwartek dopiero.
Ja już rozrysowuję plan pakowania walizek....jeden dzień w plusie to za dużo :lol2:

No faktycznie byka walnęłam :puk w leb: Dziś piątek ,a jutro sobota..
31 marca 2017 21:45 / 9 osobom podoba się ten post
IGGA

Zapytaj swoich pracodawców czy życzyli by sobie aby opisywać na portalach  stan zdrowia ich ojca. Jego zachowania, treści prowadzonych rozmów. Upublicznianie tego jest przekroczeniem wszelkich zasad. Dla mnie ten wpis jest obrzydliwy, narusza godnośc starego, schorowanego człowieka.
My jesteśmy w tych domach właśnie po to, aby seniorzy w swoich własnych domach czuli się swobodnie, żeby ta koncówka ich życia była na ile mozna radosna, pogodna. 
Niech Zosia juz nam lepiej pisze co tam u niej w domu, jak maz, jak dzieci wnuki, treści rozmów, jeśli już tak bardzo musi.

A czy musisz mnie czytać????????? 
31 marca 2017 21:48 / 10 osobom podoba się ten post
W takim razie trzeba zamknąć forum, bo większość treści dotyczy życia codziennego na Stellach i różnych sytuacji z PDP.
31 marca 2017 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

1- praca
2-pauza
3- kolezanka
4- miasto
5 - powrót do domu pdp.
:lol3::lol3:

oj jak ładnie szybko krótko dziś ,a popoludniu żadnych przygód?ty masz naprawde dobrze
31 marca 2017 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
Pogięło Cię , czy co ? Na co mi jakieś kulki gejszy -srejszy ....jak ze mną wszystko w porządku jak do tej pory ? Po kiego grzyba se klopot z zakupami będziesz robić ....dasz w kopertce ze dwie stóweczki ....ojrasków oczywiście i będzie git 
31 marca 2017 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Kobieto nieszczęsna!
Kulki gejszy są na mięśnie Kegla. To jest bardziej z przodu.
Do tyłu to może być  ewentualnie korek analny.
Ale, jak znasz dowcip o "szalenie uprzejmym łosiu", to wiedz, że może nie pomóc.
31 marca 2017 22:14 / 4 osobom podoba się ten post
Nie bawię się tak - edytowałam , napisałam się , umęczyłam i poszłoooo się ...pip..pip...pip ! Letę dalej z tym koksem : co będziesz czekała do BN ? toz Wielkanoc za pasem i w kopertkę na zajączka możesz wsunąć . Nawet schowasz w ogródku pod krzaczkiem , zebym se poszukała i tak bardziej atrakcyjnie było ....... E ! Laska .....odstosunkujesz Ty sie od pingwinka , czy mam Cię zgłosić do jakichś obrońców źwierzyny i ptactwa pierzastego ?.... Na marginesie : skad Ty tak dobrze wiesz jak się z jakimiś tam kulkami chodzi ?......musi próbowałaś 
31 marca 2017 22:15 / 5 osobom podoba się ten post
To z przodu jakieś "durchfalle" mogą być?
Zawsze myślałem, ze tylko "wycieki"
Ot, durny Miś o bardzo małym  rozumku 
31 marca 2017 22:17 / 7 osobom podoba się ten post
Mycha

Zosia żadnego kija nigdzie nie włożyłaś. Napisałaś po to, żeby sobie ulżyć. Widocznie nie wszyscy potrzebują takiej ulgi i nie akceptują tego u innych. Trudno. Ja nie wymagam aby wszyscy postępowali według moich zasad, bo co człowiek to inna ich odmiana. I nie widzę nic złego w Twoich postach. Przestac o tym kiju bredzić :-)

Jak dobrze że są tu Tacy ludzie
31 marca 2017 22:17 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

To z przodu jakieś "durchfalle" mogą być?
Zawsze myślałem, ze tylko "wycieki"
Ot, durny Miś o bardzo małym  rozumku:glupi1: :glupi:

Misiek ...co Ty jej będziesz tłumaczył . Ona tyle wie - ile zje ....a ostatnio bardzo mało jada :pomponiara:
31 marca 2017 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
Mój boszszeeee.....gazety czytałaś ????? Jejku ...i to całkiem niedawno ...zaledwie ze 3 - 4 lata temu !
31 marca 2017 22:19 / 10 osobom podoba się ten post
Kobietka

To tej pracy wiele nie było.....:smiech3:

.... i nie naruszyła prywatności oraz intymności PDP