Twoje posty są tak durne,że nawet nie warto ich komentować,choćby po to,żeby zostać na forum :))))
Twoje posty są tak durne,że nawet nie warto ich komentować,choćby po to,żeby zostać na forum :))))
A ty bedziesz sędziował?
no co ty bez sedziowania.Jedyna zasada to nie ma zadnych zasad ha ha
dziekuje za awans.
I wszyscy/wszystkie wygrywają?
To ile ty tych wisiorków z diamentem masz ???
NIGDY być ciebie nie awansowała,raczej wyrzuciłabym z roboty, a przyjaciól,ze znajomych,ze MYŚli nawet ,bo tAK jesteś okropna!
I wszyscy/wszystkie wygrywają?
To ile ty tych wisiorków z diamentem masz ???
a tam oko pocieszyl ha ha bilety bym sprzedawal i jeszcze na tym bym zarobil ha ha
Ale Ok jak wyzwanie to wyzwanie.Dla zwyciezcy nagroda : srebny wisiorek z diamentem. Mowie, znaczy sie pisze serio, i słowa dotrzymam
Emi, mnie sie wydaje ze na forum wpadło pare osob, ktore mialy nadzieje dominowac, cos nie wyszlo, przez pare osob zostały zdemaskowane i poszly sobie, zalozyly na fb temat podobny do pudelka, rębia tyłki tym co im nie pasuja i jest oki. Tu wpadna czasem malą zadymke zrobic. Wiem co piszę, bo na fejsie mam profil i niechcacy na ta konferencje sie zalapałam(ktos mnie zaprosił a ktos inny to zaproszenie ostro skrytykował). Ja sie zmyłam, bo nie lubie pepluchów i pudelka w takim wydaniu. Jak im to sprawia satysfakcje, to prosze bardzo, niech sie tam wyskamlają, moze kompleksy je opuszczą, czego zycze z calego serducha, ha ha!
Niech sobie ulżą. Normalni niech nie zwracają na nich uwagi. ![]()
Na moje gabaryty prosze o 10 litrowa baryłke płynu oleistego, a co? Powalcze o ten "wisior".
A ja sie ciesze bo M. kłótnie powycina i zostanie mój dialog z Orimem o klejnotach/jego/.