Na wyjeździe #13

24 sierpnia 2014 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ale ja prawde pisze. Niedawno mi w oczy weszły posty jedne pod drugim bodajże w liście gończym i ta sobie właśnie pomyślałam dlaczego jest inaczej traktowana????
Po za tym do zadnej bandy nie należę :) Ani fejsbukowej ani innej. Miłego dnia Margolciu :)))))

Dokładnie na to smo zwróciłam uwagę, zostałam nazwana skarżypytą i kłamczuchą, a BOSS oczywiście spamowania nie widział
24 sierpnia 2014 16:57
Kasia00744

Qźwa dziewczyny wyluzujcie. Po co ta szarpanina. Każdy ma prawo wyboru, to prawda. Ja sie nie ukrywam, jeatem tutaj i FB od dawna. Przykre jest to że wrzucacie wszystkich do jednego worka. Ja jestem neutralna i nikomu dupy nie rąbie, znajdzie się wiele osób które tak myślą jak ja.Jeżeli kogoś uraziłam to Soryy Winnetou.

Ale, ja też mam FB. I nawet  nie wiem czy to prawda o tym rąbaniu? Ale skoro Margolcia tak pisze to pewnie jest prawda?
24 sierpnia 2014 17:00 / 5 osobom podoba się ten post
To forum i tak bedzie trwało, z nami czy bez nas. Zastanowcie sie zatem co robicie? Czyta nas masa ludzi, kilka osób sie osmiesza, probuje wytykac bledy i arogancje innym siebie nie widząc i to jest dla mnie smieszne.
MeryKy, mozesz mi nie ufac, ale jest jeszcze wiele innych, ktore to potwierdzą, ja nie mam zadnego interesu kłamac, wierz mi.

24 sierpnia 2014 17:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Andrea to juz troszke trwa.Taka polemika o niczym,łapanie sie za słowka i gorzkie zale.Dziewczyny sa zmeczone i dosc drazliwe.Jak kazdy zreszta na wyjezdzie.Normalka.gdzies trzeba znalesc wentyl bezpieczenstwa i troszke odreagowac.No stalo sie tak ze wentylem jest forum.Ja czasami czytam co sobie dziewczyny "milego" pisza jednak nie komentuje.To "babskie " sprawy. Czy nalezy nabierac dystansu ? Nie wiem nie zastanawialem sie nad tym.
poniewaz i tak cos mnie pokusi aby to wszystko obrocic w zarty to moze nie bede czekal az tak dlugo.Proponuje stanac na "udeptanej ziemi" i tam bronic swoich racji.Moze basen z kislem i zapasy w nim ha ha.

Orimku ale Ci sie zamarzyło oj oj oj....

24 sierpnia 2014 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

To forum i tak bedzie trwało, z nami czy bez nas. Zastanowcie sie zatem co robicie? Czyta nas masa ludzi, kilka osób sie osmiesza, probuje wytykac bledy i arogancje innym siebie nie widząc i to jest dla mnie smieszne.
MeryKy, mozesz mi nie ufac, ale jest jeszcze wiele innych, ktore to potwierdzą, ja nie mam zadnego interesu kłamac, wierz mi.

mnie właśnie nie zależy ,zeby to Forum było takie jak je znalazłam ,po innych,strasznych ,pełnych wyzwisk,i myslałam,że jest super!
dopóki nie zaczęłam go czytać i co parę chwil awantura,myślę sobie ,ok wywala kobietę ale nie,ona trwa i te awantury też!
24 sierpnia 2014 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Napisz co ja takiego złego zrobiłam? Czy to że napisałam o pisaniu postów jeden pod drugim jest wulgarne? Czy to kogoś ośmiesza? A następnym razem to się upomnę o czerwony kolor jak coś podobnego zauważę. Tak będzie sprawiedliwie.
24 sierpnia 2014 17:06 / 9 osobom podoba się ten post
MeryKy

A nie lepiej z filipem podyskutowac o klejnotach ???? hahah

Mnie sie tez wydaje, klejnoty tylko jakies takie kenozoiczne ma, nie? Twarde, juz pewnie nie jedna zawieruche przeszły, ha ha !
24 sierpnia 2014 17:09 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

A nie lepiej z filipem podyskutowac o klejnotach ???? hahah

Skarbie , u niego to już tylko sakiewki po klejnotach zostały i nasypał do nich trochę piasku , żeby trochę lepiej wygladały .... a diamencika jak nie bylo widać tak do tej pory nie widać :))))))))..... Biedaczek On ci , biedaczek ....:)))))))
24 sierpnia 2014 17:09 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Orimku ale Ci sie zamarzyło oj oj oj....

jakie to marzenie ha ha ciezka praca w negocjacjach pokojowych ha ha I nagrode nawet ufundowalem 
24 sierpnia 2014 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ale, ja też mam FB. I nawet  nie wiem czy to prawda o tym rąbaniu? Ale skoro Margolcia tak pisze to pewnie jest prawda?

Ja to tylko wiem że za dwa tygodnie porąbie ale w domu :P
24 sierpnia 2014 17:14 / 7 osobom podoba się ten post
No i jak milo ha ha Wystarczy malutka sugestja o klejnotach i wszystkie wracaja na wlasciwe tory myslenia ha ha I po co to sie handryczyc jak mozna milo spedzic czas na forum.Popisac sobie o klejnotach z piaskiem,o tych co juz klejnotow dawno nie widzialy bo juz "etui" na owe klejnoty mocno juz podniszczone ha ha
24 sierpnia 2014 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Napisz co ja takiego złego zrobiłam? Czy to że napisałam o pisaniu postów jeden pod drugim jest wulgarne? Czy to kogoś ośmiesza? A następnym razem to się upomnę o czerwony kolor jak coś podobnego zauważę. Tak będzie sprawiedliwie.

Kajam sie, szybko przeczytałam. Ale wielu z nas sie zdaza pisac post pod postem, przeciez nie kazdego karze Moder za te przewinienia! Chyba ze notoryczne jest albo laik jakis wchodzi, zreszta nie wiem, bo nie doszlam jeszcze do Listu gonczego, mam zaległosci wielkie.
24 sierpnia 2014 17:16 / 6 osobom podoba się ten post
Kasia00744

Jejuuuuuuuu ! Ja juz zapomniałam co to znaczy miec "wyrabany przodek", ha ha ha ! Musze sie na jakies łowy wybrac.
24 sierpnia 2014 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

hihihihihi lepiej nic nie napisze 
24 sierpnia 2014 17:17
ORIM

hihihihihi lepiej nic nie napisze 

A ja napisz że to ORIMOWATY-CIACHOWATY to sprawił :P