Polecam serialnet.pl
A propos serialnet - mam jakieś problemy z tą stroną - albo ,,muli'' strasznie , albo w ogóle się nie otwiera .
Polecam serialnet.pl
A propos serialnet - mam jakieś problemy z tą stroną - albo ,,muli'' strasznie , albo w ogóle się nie otwiera .
A teraz wstawię ciekawe zdjęcie, które zrobiłam spacerując sobie. Zwróćcie uwagę, że te drzewa rosną na tarasie, dom to część starego, opuszczonego młyna. Jak one sie tam utrzymają ??
![]()
Paula oglądałem "Dog pound" i też mi się podobało. Podobno jest jakiś nowy serial o Hannibalu Lecterze - muszę sprawdzić, ale teraz pora na nowy odcinek Spartacusa.
Serial o Hannibalu? Nie słyszałam jeszcze. Ale co do Spartacusa, to jestem zauroczonona. Długo nie mogłam się przekonać i za niego zabrać, ale poprzednim razem, jak byłam w De, miałam słabego neta i jak wszystko na kompie się pokończyło trzeba było się wziąć i za to ;) Obejrzałam 3 odcinki i się zakochałam ( w serialu rzecz jasna). Obejrzałam 1 sezon, potem praquel i teraz jestem w trakcie 2 (Zemsta). I na chwilę obecną mogę powiedzieć, że to jest jeden z lepszych seriali, jakie przyszło mi oglądać (pomimo tego, że co 5 minut scena seksu bądź brutalności ;) )