Zapomniałeś dodać że należy dołączyć zdjęcia......najlepiej z ostatniego urlopu.......:))))))))
Zapomniałeś dodać że należy dołączyć zdjęcia......najlepiej z ostatniego urlopu.......:))))))))
Jestem bez szans,ani piekna ,30 lat tez nie mam,znajomosc jezyka to dopiero wyzwanie ,no i to bikini!!!!!!!!!!!dziadek by odrazu wstał z łozka,jak by ujrzał takie cudeńko,a jeszcze doświadczona ,ale w czym,bo jak chodzi o sex,to nie powiem coś tam liznęłam uppppssssssss,wydało się
Ależ Ty jesteś pazerna Ivanilko !.... Ja znam taką panią ,która w/w pracowała dobre dwa i pół roku i doszła do zawrotnej sumy 850 ( w porywach ) , zmieniła firmę ( po forumowych kopniakach ) i co zyskała ?....jakieś marne 300 euro !... nie możnz być pazernym , duże firmy trzeba wspierać , przecież tam " na górze " też pracują ludzie , też muszą z czegoś żyć !..... -:))))))))))))))))
No więc,jeśli chodzi o koleżankę 900 € to dziś wszytskie na nią wsiadłyśmy,kazałysmy napisac jej podanie o podwyżkę i pojdziemy komisyjnie na pocztę wysłać :).
Koleżanka mówi,że pracuje w tej agencji od 3 lat ale z przerwą. Tą niską pensję agencja tłumaczy tym,że przez tą przerwę została ona ponownie zatrudniona więc tak jakby była nowym pracownikiem,ale.....co ma to do rzeczy? Ja jako nowy pracownik dostałam 1000 € z językiem gorszym jak owa koleżanka i do jednej nieuciążliwej pacjentki. No tylko patrzą jakby opiekunkę obedrzec ze skóry...
Marshall, następna lekcja dla Ciebie na przyszłość. Nigdy nie mów w firmie, ze nie dajesz rady, że chcesz zjechać bo Cię przerosło. Na 100% firma będzie przedłuża jak tylko się da . Trzeba zawsze posiłkować się w takich razach, po prostu kłamstwem, że nieszczęscie w rodzinie,katastrofa budowlana, długo wyczekiwany termin u specjalisty, czy też własna, wymyslona choroba i wiele jeszcze innych pretekstów. No nic, ufam, że jednak uda Ci się jak najszybciej uwolnić od dziadka :)
UWAGA OGŁASZAM CASTING na opiekunkę do dziadka do opieki w miejscowości Schondorf. Opiekunka musi być piękna, koło 30tki, doświadczona, z bardzo dobrą znajomością języka niemieckiego. Od zaraz. Wszystkie zgłoszenia kierować na mojego e-maila.