w mojej głowie decyzja już zapadła
w mojej głowie decyzja już zapadła
I moim skromnym zdaniem słusznie, ofert jest dość w tej branży i nie ma ani jednego argumentu za tym , żebyś tam został i się katował. Pozdrawiam i życzę szybkiego zjazdu do domu , albo na inne , normalne miejsce pracy.
Marshall, następna lekcja dla Ciebie na przyszłość. Nigdy nie mów w firmie, ze nie dajesz rady, że chcesz zjechać bo Cię przerosło. Na 100% firma będzie przedłuża jak tylko się da . Trzeba zawsze posiłkować się w takich razach, po prostu kłamstwem, że nieszczęscie w rodzinie,katastrofa budowlana, długo wyczekiwany termin u specjalisty, czy też własna, wymyslona choroba i wiele jeszcze innych pretekstów. No nic, ufam, że jednak uda Ci się jak najszybciej uwolnić od dziadka :)
to jest żałosne!!, teraz firma mnie przeciąga ze zmianą!!, prawdopodobnie robią to celowo!!, jutro minie 2tyg. od zgłoszenia, sobota i niedziela martwy czas i znowu kolejny tydzień poleci, ale mnie to wkurw.. takie granie, jednak lepiej kłamać ile się da, mieć wszystko w du.. i dbać przede wszystkim o własną dup..!!
to myślimy tak samo ;)
ja umię liczyć ;/
według mnie za miejsce pracy gdzie trzeba wstawać w nocy niewiadomo ile razy, itp itd to powinno być płacone 1500euro a nie 950e.
Ale myśle że nawet dobra kasa za nocki by mnie nie skusiła.
chcę zjechać, nie będe się tropił na siłe, nie za te pieniądze. za te średnie zarobki opiekunki/opiekunów to ja chce dziadka/babcie może być chory, na łóżku leżący, ale normalny, spokojny bez nocek nieprzespanych
Marshall , Ty to już wyrosłeś na takiego , forumowego , naszego " Pupila " - zauważyłeś , jak Ci " matkujemy " ???? -:)))))))))))
Tak czytam co Cb tam spotkało na stelli, łatwo nie masz a i w takim przypadku jeszcze miesiąc pobytu to b długo. nie wiem czy chcesz pracować dalej w tej firmie ale najszybciej byś zjechał składając wypowiedzenie, wtedy firma musi znaleźć zastępstwo i już
hehe, fajnie się mam z Wami ;))
mam miesięczne wypowiedzenie