Nie dopisalam. Rano wita mnie krzykiem dlaczego spal sam ja powinnam spac z nim i udaje glupszego niz jest nie moge znalesc na niego sposobu zeby wybic mu to z glowy pozostaje mi chyba wracac do domu ,
Nie dopisalam. Rano wita mnie krzykiem dlaczego spal sam ja powinnam spac z nim i udaje glupszego niz jest nie moge znalesc na niego sposobu zeby wybic mu to z glowy pozostaje mi chyba wracac do domu ,
Myślę, że wśród opiekunek nie ma ciemnogrodu i to że ludzie starsi uprawiają sex nikomu nie jest obce. Nie krytykujemy równiez w jakiej formie pocieszają sie ludzie starsi i schorowani.
Problem istnieje, co robic kiedy trafia się opiekunce starszy, schorowany podopieczny a mimo to ma pewne zamiary wobec opiekunki.
Nie możemy sobie pozwolić na jakiekolwiek gesty zachęcające, akceptujące takie sytuacje.
I pytanie jest jak reagować, aby sytuacja była normalna. Aby też nie urazić, nie obrazić, nie wysmiać starszego pana.
Może są dziewczyny, które podzielą się takimi doświadczeniami.
moje zdanie jest takie ze na seksualne zaczepki pdp nalezy odpowiedziec ostro i zdecydowanie ze powiadomie policje i okolicznych sasiadow tudziez inne sluzby....patrzenie czy dziadowi bedzie przykro czy go nie uraze to nie jest nasz problem.lagodne podchodzenie do erotomanow to tak jak proszenie gwalciciela zeby zaprzestal gwaltu....
A ja z innej beczki miala ktoras kochane dziadziusia erotomana'zachcialo mi sie zmienic firme i trafilam do dziadka ktory na zmiane krzyczy pozniej probuje mnie zaciagnac do lozka pozzniej znow krzyczy i tak w kolo jestem tydzien a czuje jakbym mc byla juz jestem wyczerpana moze ktos wie jak ztakim postepowac'bo chyba bede musiala zaplacic kare za zerwanie umowy i uciekac do domu
Nie sadze by takiego typu zachowania , podobalyby sie komukolwiek... za ten wpis masz minus.... duzy!!!
Każda sytuacja , z sfery seksualnej , której sobie nie zyczymy powinna rodzić od razu i zdecydowanie naszą reakcję . Bez względu na to czy pacjent sie obrazi czy nie . Jak pacjent mocno niekumaty , nie mozna takich zachowań tłumaczyć : bo nie wie co robi . Natychmiast rozmowa z rodzina , opiekunem prawnym , informacja do agencji i żadanie zastosowania leków obniżających popęd seksualny . Jak pacjent kumaty to do leków dolozyć nasz ostry sprzeciw . Dziewczyny , nigdy bym nie dopuściła do sutuacji , że nagabywanie mnie trwa wiecej niż jeden raz. Nigdy !!! Przyzwolenie na traktowanie nas jako także obiekt seksualny to przyzwolenie dla PDp na traktowanie nas jak niewonicę , co to opierze , ugotuje , posprzata i jeszcze doopy da . Nie mieści mi się to w głowie .
A ja z innej beczki miala ktoras kochane dziadziusia erotomana'zachcialo mi sie zmienic firme i trafilam do dziadka ktory na zmiane krzyczy pozniej probuje mnie zaciagnac do lozka pozzniej znow krzyczy i tak w kolo jestem tydzien a czuje jakbym mc byla juz jestem wyczerpana moze ktos wie jak ztakim postepowac'bo chyba bede musiala zaplacic kare za zerwanie umowy i uciekac do domu
Tutaj dziadek mówi, że praca opiekunek jest bardzo cięzka i kiepsko opłacana, więc należa mi się maleńkie przyjemności:)))))))))))) Tak właśnie powinno to wyglądać fulllserwice, korzystaj i ciesz się z tego:)))))))))))))))))))))
Orim fryzjerka dopiero jutro bedzie , bo w czwartek jedziemy z babcią na imprezkę rodzinną:)))))))))))
Botox mi nie potrzebny, bo póki co nie pomarszczyłam się nigdzie:)))
Dziekuje za dobre slowo jestescie kochane 'troche.mi lzej .daje sobie tydzien jak to sie nie zmieni wracam do domu .
brom skutecznie hamuje poed seksualny a kubek zimnej wody na leb pomaga na odzyskanie przytomnosci umyslu...powodzenia ci zycze....
Na takiego erotomana to i wiadro zimnej wody było by mało:)