Na wyjeździe #15

02 listopada 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ja niestety uzależniłam się od imbiru,nie wiem czy od tego błonnika nie jest tak samo. Jak nie piłam przez kilka dni to od razu apetyt poszedł w górę,a jak wiecie tu na zbyt duży apetyt pozwolic sobie nie można:))
Dobrze też odchudza koktail owocowy,ale niestety widziałam efekty po zakończeniu kuracji,również apetyt wraca.
02 listopada 2014 19:35 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja niestety uzależniłam się od imbiru,nie wiem czy od tego błonnika nie jest tak samo. Jak nie piłam przez kilka dni to od razu apetyt poszedł w górę,a jak wiecie tu na zbyt duży apetyt pozwolic sobie nie można:))
Dobrze też odchudza koktail owocowy,ale niestety widziałam efekty po zakończeniu kuracji,również apetyt wraca.

wiesz co ja zawsze powtarzam : badz radosna a nie koniecznie szczupla 
02 listopada 2014 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

no no dzentelmen z ciebie....
02 listopada 2014 19:37 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tyle sie na temat imbiru tutaj naczytałam ,że samymy piśmiennymi oparami się raczyłam-schudłam 2 kila -temat znikł z forum a ja przytyłam . Nie ma to jak autosugestia. /DDD
02 listopada 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Niestety to reakcja wiązana: szczupła= radosna i żaden komplement nie sprawi tyle radości co czarno na białym - spadek wagi :))
02 listopada 2014 19:54
ivanilia40

Niestety to reakcja wiązana: szczupła= radosna i żaden komplement nie sprawi tyle radości co czarno na białym - spadek wagi :))

oj oj oj Nie zawsze
02 listopada 2014 19:54 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

....i za to Cię wszystkie kochamy , co nie zrobisz , żeby się nam podlizać -:)))))))))))))))))))
02 listopada 2014 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
O rany ludziska kochane powieccie mi czy ja kupie tu w aptece Theraflu normalnie przeziebienie mnie rozkłada wszystko zniose oprucz kataru i goraczki dreszczy itp:((((((((((
02 listopada 2014 20:46 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

O rany ludziska kochane powieccie mi czy ja kupie tu w aptece Theraflu normalnie przeziebienie mnie rozkłada wszystko zniose oprucz kataru i goraczki dreszczy itp:((((((((((

Manuelko,to Ty w De siedzisz????? Nic się nie odzywasz,na kawkę poranną nie zapraszasz myslałam ,że w domku siedzisz.....
Biedactwo moje,zjedz czosnek,popij mleczkiem z miodem od razu staniesz na nogi.
Jak dopiero czujesz,że zaczyna Cię brać przeziębienie zrób sobie herbaty z duuuużą ilością cytryny,ale działa to tylko na początku,zanim kataru dostaniesz,potem juz nie. Ja zawsze taką herbatkę sobie robie i jakoś nie miałam jeszcze zadnego świńtwa.
02 listopada 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

moze theraflu nie ma ale maja inne o podobnym dzialaniu.wez na noc 3 rutinoscorbiny jak masz
02 listopada 2014 21:06 / 10 osobom podoba się ten post
Mówiłam Wam,że potłukłam babci obrazek? Chyba nie.....no więc,wczoraj przeżyłam chwile grozy kiedy biorąc spod ściany szczotkę zawadziłam o obrazek i z przerażeniem w oczach patrzyłam jak spada ze schodów,gubiąc kawałki ramy po drodze. Ponieważ szkło jest solidne niemieckie więc się nie potłukło tylko sama ramka-pewnie chińska.Pozbierałam to do kupy i trzęsącymi się rękoma pokazałam babci co najlepszego narobiłam,a babcia na to:" eeeeee i tak go nie lubiłam..." No i co? Kolejny szok,do sądu mnie nie podadzą,na policję nie zadzwonią,a ja ich tak nisko oceniałam...
02 listopada 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Manuelko,to Ty w De siedzisz????? Nic się nie odzywasz,na kawkę poranną nie zapraszasz myslałam ,że w domku siedzisz.....
Biedactwo moje,zjedz czosnek,popij mleczkiem z miodem od razu staniesz na nogi.
Jak dopiero czujesz,że zaczyna Cię brać przeziębienie zrób sobie herbaty z duuuużą ilością cytryny,ale działa to tylko na początku,zanim kataru dostaniesz,potem juz nie. Ja zawsze taką herbatkę sobie robie i jakoś nie miałam jeszcze zadnego świńtwa.

Ach bo umnie miałam troche stresowesytuacje ale juz wiem na czym stoje wiec jak dojde do sibie to napewno bedzieci mieli mnie i mojej kawki gimnastyki dosc!!Nie ja sie juz takimi herbatkami juz sie racze drugi dzien,aspiryne widziałam moze mi pomoze!!Dobranoc
02 listopada 2014 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mówiłam Wam,że potłukłam babci obrazek? Chyba nie.....no więc,wczoraj przeżyłam chwile grozy kiedy biorąc spod ściany szczotkę zawadziłam o obrazek i z przerażeniem w oczach patrzyłam jak spada ze schodów,gubiąc kawałki ramy po drodze. Ponieważ szkło jest solidne niemieckie więc się nie potłukło tylko sama ramka-pewnie chińska.Pozbierałam to do kupy i trzęsącymi się rękoma pokazałam babci co najlepszego narobiłam,a babcia na to:" eeeeee i tak go nie lubiłam..." No i co? Kolejny szok,do sądu mnie nie podadzą,na policję nie zadzwonią,a ja ich tak nisko oceniałam...

Jak to się człowiek moze pomylić ha...ha...
Komentarz babci z wyższej pólki, chyba ją zacznę lubić....
przynajmniej do następnej próby otrucia Cię.
02 listopada 2014 23:13 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Jak to się człowiek moze pomylić ha...ha...
Komentarz babci z wyższej pólki, chyba ją zacznę lubić....
przynajmniej do następnej próby otrucia Cię.

Do tego trucia daje się przyzwyczaić,zamiast durschfall mam tylko bóle zołądka,więc jeszcze trochę ,a rozmakuję się w niemieckiej kuchni:)))) Jakby jednak babcia zmieniła zdanie to ubezpieczenie mam,tylko że taki obrazek w Pl można kupić w sklepie po 4 zł :))
02 listopada 2014 23:17 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Do tego trucia daje się przyzwyczaić,zamiast durschfall mam tylko bóle zołądka,więc jeszcze trochę ,a rozmakuję się w niemieckiej kuchni:)))) Jakby jednak babcia zmieniła zdanie to ubezpieczenie mam,tylko że taki obrazek w Pl można kupić w sklepie po 4 zł :))

Dasz jej 1 E i będziecie kwita haaa...haaa...
Ciekawe czy ona ma ubezpieczenie od otrucia opiekunki?