Na wyjeździe

02 lipca 2013 09:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.

Jestem już w domu, popsuł się mój laptop i przez statnie 3 dni pracy nie maiałam kontaktu ze światem i Wami.
Dziękuję wszystkim za pomoc i dobre rady. Pozdrawiam wszystkich, Mamusi życzę szerokiej drogi.
Sufit wymaga malowania:)))
02 lipca 2013 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbarella, ale i tak cudnie go oglądać, prawda???
02 lipca 2013 10:03
http://wiadomosci.wp.tv/i,Uzaleznieni-od-nowych-technologii,mid,1258063,index.html?ticaid=510df2#m1258063
02 lipca 2013 10:12
Benita

Barbarella, ale i tak cudnie go oglądać, prawda???

No cudnie!!!

jechałam 22 godziny, masakra. Ktoś w autobusie był niezbyt domyty, już myślałam, że umrę. W Lublinie odwiedziłam córki, najmłodsza przygarneła małego kotka, jest cudny. Poprzytulałam dziewczyny i do domu.
Teraz krążę po swoich ,,salonach,, i nie wiem co ze sobą zrobić. Jakoś trzeba mądrze ten czas spędzić.
Pozdrawiam wszystkich, czytałam, że zjazd się udał, mam ochotę dołączyć do kolejnego.

02 lipca 2013 11:06 / 6 osobom podoba się ten post
Pierwszy zjazd opiekunek zakończony,wrażenia niesamowite.
Pierwsze spojrzenie na siebie...cudowne...po chwili uczucie takie jakbyśmy znały się całe życie. Wszystkie dziewczyny wesołe, zabawne,wrażliwe,uczuciowe- wiadomo opiekunki.Dzięki Kasi63 {dobrej organizatorce} spędziłyśmy wspaniale i intensywnie czas. Była przejażdżka rowerowa,było zwiedzanie,malutki shopping,no i musowo impreza rozrywkowa. Po prostu wszystko...Nie było czasu na nudę i marudzenie.Kto się zastanawiał i nie dowierzał w nasze możliwości niech żałuje....Szkoda jedynie że tak szybko czas nam minął!!!
02 lipca 2013 11:15
Szerokiej drogi tym co do domu jada....
A tym co zostaja cierpliwosci.....

Ja dzis przespalam cala noc.... hura ( babci corka, potem syn wytlumaczyli, ze bedzie lepiej jej sie spalo w takich spodenkach, nie dalo sie tego zrobic wczesniej???)
Rano chcialam tez zalozyc, by miec spokoj....;) ale babcia sie skapla i mi wytlumaczyla, ze to na noc jest i teraz nie chce :( tyle to nic...

Ide obiad pichcic..... milego dnia zycze :)
02 lipca 2013 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Pierwsze spojrzenie na siebie...cudowne...po chwili uczucie takie jakbyśmy znały się całe życie. Wszystkie dziewczyny wesołe, zabawne,wrażliwe,uczuciowe- wiadomo opiekunki.Dzięki Kasi63 {dobrej organizatorce} spędziłyśmy wspaniale i intensywnie czas. Była przejażdżka rowerowa,było zwiedzanie,malutki shopping,no i musowo impreza rozrywkowa. Po prostu wszystko...Nie było czasu na nudę i marudzenie.Kto się zastanawiał i nie dowierzał w nasze możliwości niech żałuje....Szkoda jedynie że tak szybko czas nam minął!!!

czas szybko leci niestety.... to super, ze jestescie zadowolone i macie mile wspomnienia....
Tak to juz jest jedni pracuja, drudzy sie bawia... a potem nastepuje zmiana .....;>
02 lipca 2013 12:58
giunta

A mogę też do Barcelony? :D

jeśli można to ja też się piszę do Barcelony,wprawdzie już tam byłam,ale to tak piękne miasto,że mogę i 2 raz,w końcu zaliczę kolejkę nad miastem i statuę Kolumba wewnątrz,poprzednim razem nie zdąrzyłam :)
02 lipca 2013 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
ja też chcę do Barcelony,ja też!
02 lipca 2013 13:54
alexia

alexia a jak z obiecanymi zdjeciami ? Bedą? Ależ wam zazdroszcze takiej babskiej imprezy przez kilka dni.
02 lipca 2013 14:48 / 1 osobie podoba się ten post
Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie pytajcie,czy możecie do Barcelony.Poprostu ogarnijcie się i jedźcie z nami:):):)Im nas wiecej ,tym lepiej:):):)Po I ZJEŹDZIE OPIEKUNEK z czystzm sercem i z reka na sercu mogę głośno powiedzieć,że był udany.Uważam tak jak Alexja,szkoda że tak krótko.
Impreza KARAOKE byla świetna,hahahhahahah,jak sobie przypomne...hahahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D;DD;
Wycieczki rowerowe super(du....bolała,ale warto było).
Żarełko przygotowane,przez męża Kasi bardzo smaczne...hahahahaha,stękałam tylko że czuję się jak krowa,tyle jadłam hahahahahaha.
Wieczór przebieranek,sesja zdjeciowa......super uczucie,czułam się jak w liceum.

Dziewczyny ,które były na zjeździe-dziękuję za ten czas choć krótki:):):)
Niestety smutne jest to ,ze ciężko zgrać się czasowo i spotkać,ale do nastepnego Zjazdu w Barcelonie jest jeszcze troche czasu,można planować:):):):)

Teraz idę obiadek gotować,pa pa do potem :):):)
02 lipca 2013 14:54
Aż miło czytać o wrażeniach ze zjazdu, lo matko dopiero zauważyłam ze sie od wczoraj nie wylogowalam hi ji
02 lipca 2013 16:06
Hej,do Barcelony to ja tez chcę
02 lipca 2013 17:13 / 8 osobom podoba się ten post
Zapomniaalm z wrażenia,żem urodziła stosowny wierszyk zjazdowy-on ci to:

Pogoda dość była łaskawa
Zjazd sie odbył
I była zabawa!
I dyskusje i grill i ognisko
Był rejs statkiem
A nawet disco:)
Pierwsze koty za płoty !!!!
Wołamy:)
Gdzie i kiedy zjazd drugi?
Pytamy:)

Jako ,że doszłysmy do porozumienia w sprawie kolejnego zjazdu trzebaby dopisać zakończenie odpowiednie ,co tez czynię:)

Wspomnień moc wciąż po pierwszym w głowie
A my juz planujemy nowy:)
Barcelona za rok nam się widzi
A kto nie chce -niech znów w domu siedzi!
Zaś kto chętny - niechaj sie odważy
Opiekunki +Barcelona,full wrażeń:):):):):)

02 lipca 2013 18:37
No a kiedy ta Barcelona i w jaki sposób organizowana? Polujecie na tanie bilety lotnicze, a doiero później rezerwacja hotelu, czy jak?