No, no. Super !! Mogłam wczoraj ten wierszyk "wrzeszczeć" bo komarów było mnóstwo w lesie. Ponoć wilgoć jest winna.
A to jest Twój czy zaadoptowany wierszyk ??
No, no. Super !! Mogłam wczoraj ten wierszyk "wrzeszczeć" bo komarów było mnóstwo w lesie. Ponoć wilgoć jest winna.
A to jest Twój czy zaadoptowany wierszyk ??
Witam wszystkich w piatkowy poranek:-) jak narazie to jest piekne slonce a wiec i szanse na popoludniowe opalanie tez sa.... milego dnia kochani :-)
Tylko z rozsadkie Dorothea, niech cos z ciebie dla nas na forum jesze ostanie sie, mam na mysli, nie na skwarka!!!!
A ja na zakupy zaraz jade, ale mam dzisiaj lenia giganta!
Milego dnia !!!!
Tylko z rozsadkie Dorothea, niech cos z ciebie dla nas na forum jesze ostanie sie, mam na mysli, nie na skwarka!!!!
Milego dnia !!!!
Milego dnia !!!!
Hej kochane dzisiaj dopadł mnie leń :))Albo kryzys ,nawet na obiad sos ze słoika do makaronu :)
Margolciu kochana to ,ze nic ze mnie nie zostanie to nie ma obawy hahaha jestem dorodna kobita i nawet slonce nie zdola ze mnie skwarka zrobic hahahah a poza tym co to za slonce o 14.oo hihihihi fajnie masz ,ze na zakupy jedziesz ja to tu ewentualnie raz w tygodniu z moja Frau jade i mam caaaaale 30 minut na zakupy dla siebie... no coz praca nie wczasy ale co tam jeszcze 3 tygodnia i zjazd a.....mieszkam nad morzem wiec plaza nalezy do mnie,i sklepy i wolnosc hurrrrrrraaaaaa