Na wyjeździe

10 maja 2013 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
No, no. Super !! Mogłam wczoraj ten wierszyk "wrzeszczeć" bo komarów było mnóstwo w lesie. Ponoć wilgoć jest winna.
A to jest Twój czy zaadoptowany wierszyk ??
10 maja 2013 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No, no. Super !! Mogłam wczoraj ten wierszyk "wrzeszczeć" bo komarów było mnóstwo w lesie. Ponoć wilgoć jest winna.
A to jest Twój czy zaadoptowany wierszyk ??

Adopcja ....ale czy skuteczny,na zlośliwosc komarow chyba nikt nie wymysli zlotego srodka! Chociaż,..... 
10 maja 2013 09:59
Witam wszystkich w piatkowy poranek jak narazie to jest piekne slonce a wiec i szanse na popoludniowe opalanie tez sa.... milego dnia kochani
10 maja 2013 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Witam wszystkich w piatkowy poranek:-) jak narazie to jest piekne slonce a wiec i szanse na popoludniowe opalanie tez sa.... milego dnia kochani :-)

Tylko z rozsadkie Dorothea, niech cos z ciebie dla nas na forum jesze ostanie sie, mam na mysli, nie na skwarka!!!!
A ja na zakupy zaraz jade, ale mam dzisiaj lenia giganta!
Milego dnia !!!!
10 maja 2013 10:13
margolcia

Tylko z rozsadkie Dorothea, niech cos z ciebie dla nas na forum jesze ostanie sie, mam na mysli, nie na skwarka!!!!
Milego dnia !!!!

Margolciu kochana to ,ze nic ze mnie nie zostanie to nie ma obawy hahaha jestem dorodna kobita i nawet slonce nie zdola ze mnie skwarka zrobic hahahah a poza tym co to za slonce o 14.oo hihihihi fajnie masz ,ze na zakupy jedziesz ja to tu ewentualnie raz w tygodniu z moja Frau jade i mam caaaaale 30 minut na zakupy dla siebie... no coz praca nie wczasy ale co tam jeszcze 3 tygodnia i zjazd a.....mieszkam nad morzem wiec plaza nalezy do mnie,i sklepy i wolnosc hurrrrrrraaaaaa
10 maja 2013 10:14
margolcia

Milego dnia !!!!

Margolciu kochana to ,ze nic ze mnie nie zostanie to nie ma obawy hahaha jestem dorodna kobita i nawet slonce nie zdola ze mnie skwarka zrobic hahahah a poza tym co to za slonce o 14.oo hihihihi fajnie masz ,ze na zakupy jedziesz ja to tu ewentualnie raz w tygodniu z moja Frau jade i mam caaaaale 30 minut na zakupy dla siebie... no coz praca nie wczasy ale co tam jeszcze 3 tygodnia i zjazd a.....mieszkam nad morzem wiec plaza nalezy do mnie,i sklepy i wolnosc hurrrrrrraaaaaa
10 maja 2013 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Milego dnia !!!!

Ja mam lenia giganta przez całe życie. Jakos się nie chce odczepić. Wredniuch !!
10 maja 2013 10:25
no niestety jak sie juz raz doczepi to nie chce odejsc znam to :)
jade kolo 11 obadac nowe miejsce zmiana mialaby byc we wtorek i na moje miejsce juz ktos jest dziadek od rana placze zebym go nie zostawiala ale pomoc sie podniesc tez nie.......
ehhhhhh.....
10 maja 2013 10:32
odezwe sia jak wroce ale juz wlasciwie decyzja zapadla wiec w tej chwili to bez roznicy pytaie tylko czy spodoba mi sie tam na tyle ze bede tam z checia wracala i mogla zmiany pod siebie ustawic i znalesc sobie zmienniczke no i najwazniejsza rzecz pieniazki....tu mam dobre i ponizej tej kwoty nie chcialabym schodzic......
10 maja 2013 10:56
Hej kochane dzisiaj dopadł mnie leń :))Albo kryzys ,nawet na obiad sos ze słoika do makaronu :)
Hej kochane dzisiaj dopadł mnie leń :))Albo kryzys ,nawet na obiad sos ze słoika do makaronu :)
10 maja 2013 10:59
fiona

Coś wcisnełam i zdublowałam to przez tego lenia ,myśle że moderator  zrobi z tym porządek ,nawet ręce same opadają na klawiature::)))

10 maja 2013 11:00
magdalena_k i andrea to macie fajne koordynatorki. Moja też jest sympatyczna przez telefon ale niestety numeru do Niej nie mam :( Zgłaszałam w firmie pogorszenie stanu podopiecznego i zamiast oddzwonić w tej sprawie to oddzwonił kto inny z weryfikacją języka. Jaja sobie robią. Koordynatorka pewnie zadzwoni 4 dni przed końcem kontraktu żeby ustalić dane dla zmienniczki :)
10 maja 2013 13:10 / 2 osobom podoba się ten post
dorothea41

Ja też, ja też z synową babci jade tylko raz w tygodniu! Jestem na tzw zadupku, ale jest tu przepieknie teraz wiosna.

Ale jak zechce mi sie wyruszyc do miasta to sune sama! Dzisiaj jeszcze musialam zaliczyc okuliste, bo nie dowidze nominałow  na banknotach, takam slepa!