Na wyjeździe

06 lipca 2012 14:33
ehh Romana bzdury piszesz jaki foch... zmeczona dziewczyno jestem i jeszcze mysli zebrac do kupy nie mozna a jak jakis hihihi bajer niekontrolowany sie trafi to strasza piorunami hahahahahah czy okrzykuja ,,zenada,, ehhh ja potrzebuje tak dziewczyny pozytywnej energii a tu jej nie dostaje ale jej mi tu ubywa ..
06 lipca 2012 14:35
Sylwunia dzieki kobietko i wam wszystkim moje kochane opiekunkowo
06 lipca 2012 15:03
Dziewczyny szok,,mieszkam teraz w zachodniopomorskim,ale jestem z dolnośląskiego,w wiadomościach zobaczyłam swoją miejscowośc,dom moich rodziców i kuzynki zalany a jeszcze 2 lata temu wyremontowała dom,szok,nie wierze.
06 lipca 2012 15:19
ach mamusia a Ty dlugo bedziesz nas szprycowac zlymi wiadomosciami? jak nie huragany to powodzie ehhhh ide lepiej poopalac sie ....milego Opiekunkowo
06 lipca 2012 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 35 ,nie szprycuje was złymi wiadomościami,bede pisać co będe chciała niestety takie jest życie,smutne wiadomości,mieszają się z radosnymi,a ja mam prawo się przejmować,a ty się idż poopalaj obyś udaru nie dostało,bo to też będzie smutna wiadomośc.
06 lipca 2012 16:28
ok mamusia hihihihiih jak jutro znow zaczniesz od ,,pochmurnego poranka czy dnia,, to wiedz kochana ,ze wracam 13go do koszalina i dale sie domysl ...a wiem gdzie te twoje miasteczko jest....uffff ale bedzie sie dzialo... ;0
06 lipca 2012 16:33
Oki Gosia 35,zapraszam serdecznie do Szczecinka,dokładny adres podam ci na emaila,może będzie okazja się wreszcie poznać,nie gniewaj się ale mam nadzieję że jednak się nie spotkamy i uda mi się wcześniej wyjechać do pracy,bo coś powoli się wykluwa,hi,hi.
06 lipca 2012 16:37
czego kochana Ci zycze!!!! ja w Pl tylko 3 dni ale to sa dni dla ´moich dzieci...tak wiec nic z odwiedzin .moze innym razem....
06 lipca 2012 16:41
romana said:
Emilia, twoje D, to RAJ!!!! Nie sadziłam,że są takie miejsca pracy, bedę czytać Twoje posty w czasie dołów.

Gosia, czyżbyś focha małego stroiła?u nas jak w rodzinie, czasem słońce,czasem deszcz, pisz kobieto, podziel się swoją dobra energią

Benita, ja się uczę "dla zdrowotności" mózgowej i ćwiczenia charakteru, studia od strony praktycznej raczej nic nie zmienią, licznik to licznik. W podstawówce marzyłam o odznace wzorowego ucznia, za moich czasów były ogromne, czerwone, naszywane na fartuszek, ale byłam tylko średnio dobra, a z matmy fatalna. Więc po dyplomie kupię sobie taką na allegroi naszyję na kuchenny fartuszek. I tak jedno marzenie z dzieciństwa będzie odhaczone. Za rok natomiast o tej porze chcę kupić dom do remontu na wsi w górach, syn budowlaniec, to powinno się udać doprowadzenie rzeczy do ładu i składu.W dzieci i wnuki nie inwestuję, odkąd poznałam ludzi z zamożnych rodzin, którzy sami musieli dorabiać się wszystkiego, bo rodzice im pożałowali i dobrze na tym wyszli.

Romana powiedz prosze, jak godzi sie taki rodzaj pracy ze studiami, bo moze bym sobie tez na cos jeszcze poszla. Mojemu mozgowi bardzo brakuje solidnej nauki ;)
06 lipca 2012 17:04
Gosia 35 to przecież wiadomo,dzieci najważniejsze,zaproszenie aktualne,zdzwonimy się a dlaczego jak mogę wiedzieć tylko 3 dni będziesz w Pl,słoneczko świeci,córki wygoniłam nad jezioro więc komp jest cały mój.
06 lipca 2012 18:15
mamusia poniewaz mam inne ,,miejsce,, i musze tam wracac tu gdzie jestem to jestem tylko chwilowo ale moja droga kolezanko dzieci jada ze mna tam i zostana do konca wakacji. :)
06 lipca 2012 18:29
Gosia35 Koszalin to Twoje rodzinne miasto, z ktorego pochodzisz?
06 lipca 2012 19:38
tak giunta.....a Ty kolezanko wyczytalam,ze tez bylas PH?
06 lipca 2012 20:13
Do emili kochana jestesmy na spikeri musisz sie zalogowac na pokoj opiekunki i wpisz haslo to po prostu "haslo "jest tam nas troche wiec sie przylacz konto zalozyla kiedys andra i juz wszystkich zapraszala jest to czat z kamerkami wiec dosc ciekawy zawsze o 21, Czkamy pozdrawiam
06 lipca 2012 21:44
Justa - dzis nadrabiam jeszcze zaleglosci rodzinno - towarzyskie, ale jutro tam zajrze. Milego weekendu wszystkim !