Na wyjeździe

16 stycznia 2013 23:05
cieszę się, Gosia! pomyślę o czymś fajnym jeszcze!
16 stycznia 2013 23:11
Romanka, a gdzie to można obejrzeć?
16 stycznia 2013 23:21
Ja też dziękuję za Kominka. Jestem w trakcie czytania. Śmieszne odstresowujące teksty to jest to czego nam potrzeba na wyjeździe :).
16 stycznia 2013 23:27
...tez cale popoludnie na Kominku spedzilam...
16 stycznia 2013 23:31
Sylwuniu, to jest blog, wpisz w googlach Kominek- in, a potem znajdź podrozdział ze strony głównej, coś o relacjach i to jest tam. Dobrej zabawy!
17 stycznia 2013 07:55
Dziendobry,zycze Wszystkim milego dnia.

Jak wyjade, a to stanie sie niebawem,poczytam tego Kominka.

Romana Aniele,jak zwykle wyszukasz cos ciekawego na zabicie czasu bedac w De;-)
17 stycznia 2013 09:52
my- anioły tak mamy - lubimy wyszukiwać. A na you tube są cudne i śmieszne piosenki Kabaretu Starszych Panów, jak na przykład takie cacko śpiewane przez Wiesława Michnikowskiego pt "Bez ciebie". Pozwolicie fragmencik?

Bez ciebie jestem tak smutny jak kondukt w deszczu pod wiatr,

bez ciebie jestem wyzuty z ochoty całej na świat,

bez ciebie jestem nieładny, bez żadnej szansy u pań,

bez ciebie jestem bezradny jak piesek, co wypadł z sań,

bez ciebie jestem za krótki na długa drogę przez świat,

bez ciebie jestem malutki i wytłuc może mnie grad...

Nawiasem mówiąc są to bardzo dobre teksty na oryginalne poderwanie kobiety, nie sądzicie? Zdecydowanie lepsze od:

-Te, lala, but ci się rozwala!-
17 stycznia 2013 14:21
ja tylko zajrzalam sie przywitac i zyczyc wszystkim milego dnia:)

czytam,zagladam...jestem!!!

Obijam sie w domku:)))
17 stycznia 2013 14:21 / 1 osobie podoba się ten post
Romana, och Ty kobieto wielu westchnień mężczyzn....Pewnikiem niejeden wodził wzrokiem kiedy przechodziłaś obok.Juz niebawem przybędę pod Stutgarcki gród a wówczas bedzie sie działo, oj bedzie,he he.Juz się ciesze :):):) Ja mam swój sposób na podrywanie kobiet ale go nie zdradzę:)
17 stycznia 2013 15:33
Robert przez Ciebie naprawde sie dzisiaj po raz pierwszy usmiechnelam - bardzo dziekuje i prosze chwal tak dalej nasze drogie kolezanki :) sa swietne

Aniu odpoczywaj do bolu ;)

Romana jestes wspaniala, akurat ten fragment oddaje wszystko o czym marzy zakochana kobieta by uslyszec z ust lubego :)))
17 stycznia 2013 15:35
no co ty, Robert, zdradź nam, a założymy Twój Fan Club....Co dziewczyny?

Albo spróbujmy zgadnąć, będzie ciekawie. Tak nawiasem mówiąc Jeremi Przybora, który pisał teksty piosenek w Kabarecie Starszych Panów świetnie znał kobiety. I umarł....

Kto nas teraz wesprze swym cudnym zrozumieniem????????
17 stycznia 2013 17:31
Romana-ja mysle ze ten fan club Roberta-juz istnieje hihi

Tym razem jak bedziesz robic liste-nie zapomnij o mnie :)))

17 stycznia 2013 19:42
Witam :))Romano jeśli chodzi o blogi to czytam blog Mari Czubaszek ,uwielbiam tę kobiete jej humor:) Polecam również blog Krystyny Jandy jest tak ciepły :))I Oczywiście pozdrawiam cieplutko kolege Roberta,dobrze że jest i nam słodzi:))
17 stycznia 2013 21:46
Witam:)

Mnie zostalo jakieś 2 tygodnie w De :)

Co za rok wypadkowy ( Janusz, Robert )

Ja natomiast mały wypadek tez zaliczyłam , spadl mi klosz na nos ( podczas wymiany żarówek na energooszczędne) :P Dobrze że nic mi się nie stało oprócz małego zarysowania na nosie .

Pozdrawiam z wieczora :)
17 stycznia 2013 22:00
ja tez zaliczylam wypadek

We wtorek mimo ze padal snieg wybralam sie na rower i w drodze powrotnej, prawie przy samym domu byla jakas gorka, ktorej nie zauwazylam pod sniegiem, no i sie wywrocilam.

mam zbite klano, boli najbardziej noca

robie oklady , smaruje mascia, zawijam bandazem elastycznym i chodze ze sztywna noga

na szczescie nie mam tu duzo do roboty, zakupy zrobilam w samochodzie -sklepie

Bedzie dobrze

Zdrowka wszystkim zycze