Na wyjeździe

10 listopada 2012 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Wach nie jest faworytem, ale bardzo bym chciał żeby sprawił niespodziankę.
10 listopada 2012 22:57
Janusz, a ja jestem calym ♥ za Wladimirem, gdyz jestem jego fanka juz od dawna, a o tym Wachu pierwszy raz uslyszalam 2 miesiace temu jak przeczytalam z kim Klitschko bedzie walczyl . Tak to bym do dzis go nie znala .

No ale zobaczymy zaraz co sie wydarzy!

Az Sylvester z Ameryki przyjechal :)))
10 listopada 2012 23:15
Kaya, ja jestem na południu Niemiec i nie widzę się już gdzie indziej. Tutejszy klimat i krajobraz przypomina mi Włochy, które bardzo lubię. Dobrze mi tu. A w Hamburgu miałam pana, który nie dałby rady iść na mecz, bo ma bardzo zaawansowaną demencję.

Opiekunki wyszły na ulice i protestują podczas wizyty premiera. Gdzie? zgadnijcie!
10 listopada 2012 23:19
Zgaduje : W Moskwie !!

10 listopada 2012 23:23
Tez sobie zycze powodzenia naszemu krajanowi, runda pierwsza taka sobie ale druga ciekawie sie zaczyna..... Mariusz, Mariusz, Mariusz... skanduje, bo chlopak nie ma tutaj zadnego wsparcia...
10 listopada 2012 23:34
Kika, oj ciezko ciezko. Powiem ze mimo ze jestem Klitschko fanka , to w pewnym sensie gdyby zwyciezyl Wach to bylabym zadowolona w glebi duszy ale z drugiej strony smutna ze moj ulubieniec stracil tytuly :/ . Wieder ein Klitschko Runde.
10 listopada 2012 23:38
Popisal sie nasz Mariusz, pieknie zakonczyl piata runde!!!
10 listopada 2012 23:50
....ale sie oberwalo Mairuszowi.... az mnie zabolalo!!!
10 listopada 2012 23:57
Kika, co ten Richter nie przerywa to nie wiem ! CZasem dostanie Gegener 5 plaskow i przerywaja , a ten tak dostal i nic. I dwuletni syn tego Wacha to oglada live ( co akurat uwazam za ok ) . STalone zadowolony :)
11 listopada 2012 00:08
''Dziś...

Już dziś odnajdź nowy powód do radości...

Już dziś przeżyj coś o czym zawsze marzyłeś...

Już dziś przeżyj gorycz kolejnej porażki...

Już dziś zacznij życie od nowa...

Już dziś podążaj za marzeniami...

Dziś...

Cóż mogę dodać...

Żyj jakby jutra nie było".

11 listopada 2012 00:08
Wstydzic sie za Mariusza nie musze....

Jeszcze o nim uslyszymy....
11 listopada 2012 00:08 / 1 osobie podoba się ten post
No i lipa. Mariusz przegrał. Cud że wytrzymał tą masakrę. Dobranoc!
11 listopada 2012 00:22
Uwazam, ze mimo wszystko dobrze sobie poradzil....l
Brawo Marian!!!

Dobranoc
11 listopada 2012 00:40
A ja tam uwazam ,ze tam tak mialo byc,wszystko ustawine.Kliczko jeszcze nie konczy kariery,a Wach zostaje byc zauwazony. Taka mialo byc,Kliczko jeszcze nie ma spoczac na laurach,ale nowi maja sie pokazywac............... Takie jest moje zdanie,KASA;KASA;KASA
11 listopada 2012 02:20
Kika , sama jestes Marian :) Ale wstydzic sie nie musisz prawda, nie musial przepraszac bo walka byla ciekawa .

Janusz, jak ty mozesz zasnac spokojnie po takiej walce? Ja zarzuce so´bie jakis horrorek na uspokojenie. Na Tele5 leci jaki Snake Man horror dla dzieci chyba, so ein Scheiß .

Buziaki Wam i DObranoc :*