Na wyjeździe

04 sierpnia 2012 15:32
Dziękuję, Moderatorze. Mam już co chciałam. Pozdrawiam.
04 sierpnia 2012 16:03
doris ja z Lubska,w Sulechowie miałam 3 koleżanki,z którymi chodziłam do szkoły w Zielonej,hehe

dawne dobre lata,pozdrowionka
04 sierpnia 2012 16:34
andrea said:
Romana! ten list mnie na nogi powalil.Mowie ci tak to wygladalo jakby to ona pisala,piekne podziekowania a swiadomosc byla taka,ze ona juz nie zyje.

Andrea, żyje, żyje, Kochanowskiego Ci zacytuję, jak po śmierci Urszulki matka go we śnie odwiedziła i co mu powiedziała. Tylko Romów muszę ogarnąć dziś więcej, bo wczoraj nic nie pisałam, oglądając filmy ze sztuką przetrwania w dziwnych miejscach na You Tube, a dzisiaj nieźle mi idzie, więc się nie odrywam w rejony poezji, ino w prozie (życia) siedzę.
04 sierpnia 2012 16:59
ania48 ja mieszkałam w lubsku, tam się urodziłam i chodziłam do szkoły.
04 sierpnia 2012 17:24
to zapewne się znamy,mijamy itd...teraz w domku,czy na wyjezdzie?ja po 20sierpnia jade
04 sierpnia 2012 17:30
teraz mieszkam w Tomaszowie k. Żagania. 17 lat temu wyprowadziłam się z lubska ale zapewne się znamy. w lubsku mieszkałam na ul. przemysłowej koło Hejmana. Teraz jestem w Niemczech, powrót do domu 17 października.
04 sierpnia 2012 17:36
ania48 - często bywam w lubsku bo tam mam rodzinę, mieszka koło lubska moja mama no i wielki sentyment do tego miejsca!!!!!!!!
04 sierpnia 2012 17:46
teraz jade na 2 miesiace,pod koniec pażdziernika też będę w domku ,a ty gdzie teraz pracujesz?
04 sierpnia 2012 18:07
Doris - 2 tygodnie to super, nie oplaca Ci sie rozpakowywac nawet :)

Co do prezentów to mi frau w moje urodziny powiedziala, ze jutro jedzie ze znajoma do banku i przywiezie mi prezent. Jednak za 2 h juz nic nie pamietala i nie dostalam nic :) Taka historia .

Andrea, a Ty juz wiele razy bylas z Promedica ?
04 sierpnia 2012 19:25
ania48 - ja jestem teraz obecnie w Heiden koło Borken. Miałam zjeżdżać 15 sierpnia do domu ale dziadkowie idą do Altheimu i ich córka prosiła mnie abym została jeszcze na 2 m-ce.
04 sierpnia 2012 19:53
Kaya, jeszcze trafisz do osoby, która będzie miała lepszą pamięć!

Andrea, jeśli dostałaś taki piękny list, to znaczy, że na niego zasłużyłaś, wypada Ci tylko pogratulować. A biżuteria jaka, opowiesz troszeczkę? Ja kocham piękne pierścionki, obojętnie z czego, byle nie były banalne. Reszta jest mi obojętna, ale do pierścionków mam słabość, a najładniejsze widuję na giełdach staroci.
05 sierpnia 2012 08:20
Jeszcze śpicie? Wprawdzie jest niedziela, ale za to jaka piękna ! Wstawać, szkoda dnia.
05 sierpnia 2012 08:33
ja już nie śpię, obejrzałam wczoraj film "Coco Chanel" na You Tube, jest cały, wystarczy wpisać "cały film'"oraz tytuł, przypomniałam sobie perfumy jej produkcji, Allure i Mademoiselle, których używam ja i córka i jestem w dobrym nastroju! Czego wszystkim życzę!
05 sierpnia 2012 14:21
Hey, ja wstalam dzis o 12stej.

Frau w nocy szalala to musialysmy obie odespac :)

Demencja , demencja, demencja ;(

Snilo mi sie ze padal snieg Sierpnien i snieg - super by bylo ... . Mam juz dosc lata !

05 sierpnia 2012 16:50
Hej ja miałam dziś wolne ,poszłam sobie na miasto a że w Padeborn są dni patrona to miałam okazje ttrochę pozwiedzać ,muzea były za darmo ,wszystkie sklepy pootwierane,wesołe miasteczko ,babcia nawet dała mi 10 eu na obiad ,teraz na nią czekam aż wróci od rodziny .Niedziela zleciała.