Na wyjeździe

28 września 2012 22:09
Andrea bilet na Porshe?
28 września 2012 22:21
Sama bez Helmuta po tak upojnej nocy???
28 września 2012 22:31
dokładnie kasia63 do przetworów trzeba i dorosnąc i warunki mieć :)

ja też teraz robie więcej niz wcześniej, bo mam wreszcie gdzie przechowywac słoiki. Na razie większość warzyw i owoców kupuję, ale poszalelismy z męzem i juz niedługo jak sie drzewa rozrosną to bedziemy miec owoce ze swojego ogrodu :)
28 września 2012 23:39
Janusz, ja tez chetnie czytam NaSygnale. I to dobrze ze go wypuszczaja, odsiedzial chlop swoje przeciez. Ja zawsze okazuje serce dla zloczyncow , bo i oni zasluguja na druga szanse.

Kasia63, chyba oszalalas 500 sloikow &%/()%&/) . Zrobilabys mi jakies ogórasy i konfitury - lubie wszystkie smaki :))) Niedlugo Gwiazdka, jak nie masz pomyslu na prezent dla mnie - to akurat bedzie dobre ! Z 20 sloiczkow domowej roboty .:)))
28 września 2012 23:48
Kaya no nie wiem czy byś okazała serce dla drania który Ci zabił kogoś z rodziny.Najgorsze to jest to ,że oni wychodzą z kryminału jeszcze bardziej przeszkoleni i robią to samo.Nie korzystają z drugiej szansy.
28 września 2012 23:49
nie ma sprawy - dawaj adres,choc nie wiem w jakim stanie by dotarly.........a tak nawiasem mowaix to to dopiero polowa jest,ale jak za rok bedzie lichy sezon to damy rade -a poza tym mamy 4 dzieci do obdarowania to kto wie czy "na przednówku" nie zbraknie,hi hi hi

29 września 2012 00:07
Krysia, módlmy sie zeby Pan im wskazal dobra droge !

Kasia63, 4 dzieci masz ? ojoojo, to masz dla kogo pichcic w kuchni :) A nie ma to jak kuchnia Mamusi :)))

Janusz, dzieki za obrone, moj Ty Adwokacie :=)
29 września 2012 09:41
Andrea: Powodzenia i czekamy na Ciebie !
29 września 2012 09:53
Witam Kochani!!! Nasza powieść się rozkręca i robi się coraz ciekawiej... od rana każdy sobie może humor poprawić :))) Andrea, uważaj na siebie i daj znać jak tylko będziesz mogła :))) Buziaczki :*:*:*

29 września 2012 12:25
Andrea, szerokiej drogiiiii ! Ja tez jestem w Bayern , jest pochmurnie ,ale nie pada :))) Przynajmniej na samym poludniuuu :)
29 września 2012 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea spokojnej podróży! Nie zniszcz sobie fryzury w porhe na wietrze jak będziesz pędzić autostradą.
29 września 2012 13:30
Andrea swoje cacko tak pieści ,że zapakowała się razem z nim do pociągu byle jakiego.
29 września 2012 13:31
Witajcie moje drogie. Własnie nadrabiam zaległosci w czytaniu forum. Ależ się porobiło nowości. widze ze powieśc piszecie! Uśmiałam się strasznie. Romana ja czekam na Twoje pierwsze oficjalne wydawnictwo.
29 września 2012 14:16
Janinia, Ciebie prosily Dziewczyny o przepis na pieczen w dziale "Co gotujecie seniorom na obiady?" .

Ciekawe ile Andrea bedzie jechala :) Pociagiem najlepiej mozna sobie spac , zzzz
29 września 2012 20:52
Janinka, dopisz coś do naszej powieści! Każdy wątek i styl się liczy, Sylwunia i Janusz piszą opisowo, jak porządni prozaicy, Alutka ma super szaloną wyobraźnię, ja dobrze się czuję w dialogach, Krysienka rzuciła pomysł z viagrą i akcja poszła cudnie, Andrea robi ciągłe zmiany akcji, pora na Ciebie! A są jeszcze inne wspaniałe kobiety!!!! co do mojego wydania czegokolwiek to brakuje mi energicznego asystenta, ja jestem ciapa.
Kaya, Helly a co z Wami? do pióra, kobiety, do pióra!
Teraz przeczytałam - Andrea, ale miałaś jazdę! Serdecznie współczuję!