Zakupy #2

18 grudnia 2014 21:50
Ja dzis zakupilam plaszczyk w nkd,ciemnwy granat
18 grudnia 2014 21:51
kasia63

Se miałam dzis mikser zakupić i se nie zakupiłam- zdjełano :made in Korea......:(firmy "krzak":(I tym sposobem zaoszczedziłam całe 18 ojrasków:)

mikser za 18e? co to za mikser?
kasia63 potem trzeba kupić drugi
18 grudnia 2014 22:03
agamor

mikser za 18e? co to za mikser?
kasia63 potem trzeba kupić drugi

Mikser,z micha taki do ciast mieszania,w PL ok 100 zł kosztuje lub nawet taniej,ale ten to był naprawde szajs:(
18 grudnia 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mikser,z micha taki do ciast mieszania,w PL ok 100 zł kosztuje lub nawet taniej,ale ten to był naprawde szajs:(

Kasiu,ze 2 lata temu Zelmera taki kupiłam. Jestem tak zadowlona z niego,że doczekac się nie mogę kiedy znowu go użyję,nawet drożdżowe ciasto miesza,a kosztował ze 200 zł nie całe chyba nawet.
18 grudnia 2014 22:11
kasia63

kasia63 ja kupiłam jakieś 3 lata temu w Lidlu tenco kręci się mieszadło, działa do tej pory, jest bardzo dobry, ciasto takie na babkę, drożdżowe, kruche, jakie chcesz
ale najbardziej to mi sie te większe podobają co mają takie metalowe miski, ale tamte, takie dobre to zaczynaja się od 500zł
18 grudnia 2014 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
Uprzejmie informuję że nie mieszczę się w swój dotychczasowy rozmiar 44 a przecież nie przytyłam... jutro ostatnia szansa w KIKu...chyba się pochlastam z rozpaczy.
19 grudnia 2014 07:04 / 2 osobom podoba się ten post
Bożenka

Uprzejmie informuję że nie mieszczę się w swój dotychczasowy rozmiar 44 a przecież nie przytyłam... jutro ostatnia szansa w KIKu...chyba się pochlastam z rozpaczy.

Nie placz ,ja sobie zawsze tlumacze,ze to nie ja tyje,tylko piore odziez w zbyt wysokiej temperaturze i zaraz czuje sie lepiej)))))
19 grudnia 2014 08:05
agamor

kasia63 ja kupiłam jakieś 3 lata temu w Lidlu tenco kręci się mieszadło, działa do tej pory, jest bardzo dobry, ciasto takie na babkę, drożdżowe, kruche, jakie chcesz
ale najbardziej to mi sie te większe podobają co mają takie metalowe miski, ale tamte, takie dobre to zaczynaja się od 500zł

zasługujemy na spełnianie naszych marzeń za taką pracę co wykonujemy , zrób sobie prezent o jakim marzyłaś ,od 100 euraków w te czy we wte świat się chyba nie zawali....
19 grudnia 2014 08:38
kociara

zasługujemy na spełnianie naszych marzeń za taką pracę co wykonujemy , zrób sobie prezent o jakim marzyłaś ,od 100 euraków w te czy we wte świat się chyba nie zawali....

kociara kupię sobie na pewno::))))
ale nie za swoją kasę nie, nie, to ma być wydatek z domowego budżetu, moje to moje, toż ten mikser nie jest tylko dla mnie
ja nawet nie chciałąbym prezentów typu, garnek, patelnia, czy szklanki, prezent ma być dla mnie :)
19 grudnia 2014 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

ale nie za swoją kasę nie, nie, to ma być wydatek z domowego budżetu, moje to moje, toż ten mikser nie jest tylko dla mnie
ja nawet nie chciałąbym prezentów typu, garnek, patelnia, czy szklanki, prezent ma być dla mnie :)

a to co innego ,masz rację.
19 grudnia 2014 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
kociara

19 grudnia 2014 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

A ja musze sobie kupic(Piotrusiowi) blenderka :d Bo juz wilkimi krokami nadchodzi moment na miksowanie warzywek i zupek, tylko widzialam tu takiego za 23 euro i nie wiem czy sie oplaca czy nie. Blender bedzie na dlugo, a kupowac codzienn to inny sloiczek zupek czy warzyw to za droga impreza :D
19 grudnia 2014 13:04
Jolek

A ja musze sobie kupic(Piotrusiowi) blenderka :d Bo juz wilkimi krokami nadchodzi moment na miksowanie warzywek i zupek, tylko widzialam tu takiego za 23 euro i nie wiem czy sie oplaca czy nie. Blender bedzie na dlugo, a kupowac codzienn to inny sloiczek zupek czy warzyw to za droga impreza :D

Jolek kup taki lepszy, z takim gotowym pojemnikiem do mielenia, samego blendera nie kupuj
19 grudnia 2014 13:04
Jolek

lepiej kupic drozszy i lepszy blender, to niejest urzadzenie na jeden raz a na lata,i nie tylko do zupek ci sie przyda..a zupki lepiej gotuj sama niekupuj gotowców.dziecko niech jada to co mama jedynie zmiksowane.dla dzieci drogie rzeczy sa,ciuszki zupki itp itd
19 grudnia 2014 16:48
Dzis miałam dłuższą przerwę-córka sama sie zaoferowała,że posiedzi z rodzicami,więc sie wypuściłam w miasto.Zaginełam w NKD:)Przeceny duże -zakupiłam bluzeczki dla wnuczątek-sztuka po obnizkach po 2,69!!!Potem pojechałam w poszukiwaniu poczty ,pocztówki,znaczki i kalendarz na NR do odliczania:)Zawsze biorę z Edeki,gratisowy:)Ale ichnia malutka i nie było kalendarzy:(W aptece też nie:(Więc zaszalałam i za jedyne 4.90:) w takiej artystycznej księgarence nabyłam bardzo ciekawy bo ze zdjęciami tabliczek z dawnych czasów ,w rodzaju naszych napisów na fabrykach/praca uszlachetnia,robotniku przestrzegaj przepisów bhp/-na moim kalendarzu troche inne są ,takie stylizowane na lata 50-60.Wlazłam tez do InterSportu w poszukiwaniu odzieży wędkarskiej i innych takich gadżetów ,a tam tylko szmaty:(Na trasie trafiłam tez na przeogromny lumpex-drogo niemozebnie i takie szmaciochy,że do obory człowiek by nie ubrał:(I po przerwie...