Dzisiejsze małe zakupy - kosmetyki plus bajki na DVD i wyklejanki dla siostrzeńca.
Dzisiejsze małe zakupy - kosmetyki plus bajki na DVD i wyklejanki dla siostrzeńca.
Namawiam raz jeszcze do zarejestrowania się w programie Glückskind na stronie DM-u. Każdy dostanie kupon zniżkowy 10% na zakupy, kupon na albumik na zdjęcia i kupon na kuferek. Albumik, kuferek i dobra w nim zawarte przedstawiam na zdjęciach. Niejedna babcia się tutaj udziela, więc gnajcie po kuferki dla swoich pociech:)
Znow uzbierasz ładunek dla TIR-a ha ha Ja mam tu KIK ale jeszcze jest czas sie porozgladac za innymi sklepami.Jest tu nawet jakas galeria z ciuchami czynna 24 godz
A ta ostatnia fotka to rowniez zawartosc kuferka ??? ha ha to tak aby sie ponownie nie przytrafily takie zakupy ha ha
no bez jaj! tyle w tym kuferku dobroci???? ;O
I jeszcze mają dobroci na każde urodziny przychodzić. Recz jasna zarejestrowałam od razu dwójkę dzieci:)
I jeszcze mają dobroci na każde urodziny przychodzić. Recz jasna zarejestrowałam od razu dwójkę dzieci:)
bomba sprawa! Dzięks za cynk!
PS. w PL takie cuś to nie do pomyślenia by było...
blizniaki czy pojedynczo planujesz ha ha ha
Jedno już ma 5 lat! Drugie się w ubiegłym roku urodziło.
Żeby nie było, że jestem zachłanna, dla samej zachłanności - dla chrześniaka wszystko:)
Aha - tylko to nie są pełnowymiarowe produkty. To próbki, ale i tak fajnie. Można w podróży wykorzystać.