Zakupy #2

17 marca 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
ciekawe kosmetyki ... mam tylko tę pastę do zębów, super się pieni a ząbki wręcz błyszczą ! resztę przetestuję ....Pozdrawiam.
17 marca 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Namawiam raz jeszcze do zarejestrowania się w programie Glückskind na stronie DM-u. Każdy dostanie kupon zniżkowy 10% na zakupy, kupon na albumik na zdjęcia i kupon na kuferek. Albumik, kuferek i dobra w nim zawarte przedstawiam na zdjęciach. Niejedna babcia się tutaj udziela, więc gnajcie po kuferki dla swoich pociech:)
17 marca 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Dzisiejsze małe zakupy - kosmetyki plus bajki na DVD i wyklejanki dla siostrzeńca. 

Znow uzbierasz ładunek dla TIR-a ha ha Ja mam tu KIK ale jeszcze jest czas sie porozgladac za innymi sklepami.Jest tu nawet jakas galeria z ciuchami czynna 24 godz
17 marca 2015 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Namawiam raz jeszcze do zarejestrowania się w programie Glückskind na stronie DM-u. Każdy dostanie kupon zniżkowy 10% na zakupy, kupon na albumik na zdjęcia i kupon na kuferek. Albumik, kuferek i dobra w nim zawarte przedstawiam na zdjęciach. Niejedna babcia się tutaj udziela, więc gnajcie po kuferki dla swoich pociech:)

A ta ostatnia fotka to rowniez zawartosc kuferka ??? ha ha to tak aby sie ponownie nie przytrafily takie zakupy ha ha 
17 marca 2015 21:13
no bez jaj! tyle w tym kuferku dobroci???? ;O
17 marca 2015 21:18
ORIM

Znow uzbierasz ładunek dla TIR-a ha ha Ja mam tu KIK ale jeszcze jest czas sie porozgladac za innymi sklepami.Jest tu nawet jakas galeria z ciuchami czynna 24 godz

Może czas pomyśleć o przyczepce:)
Tak na serio, to mam zamiar tym razem mniej kupić, ale jak wyjdzie, to się okaże...
To w jakiejś małej miejscowości jesteś, że tak ubogo ze sklepami? Ale jak się dobrze rozejrzysz, to na pewno w pobliżu outlet będzie. Wiem, że duży jest w Ingolstadt, tylko nie wiem, czy Tobie tam po drodze. Bawaria w końcu duża. Jaka to miejscowość? To sobie sprawdzę na google. 
17 marca 2015 21:19
ORIM

A ta ostatnia fotka to rowniez zawartosc kuferka ??? ha ha to tak aby sie ponownie nie przytrafily takie zakupy ha ha 

A jakże:) 
17 marca 2015 21:20
nooo Durexy wymiatają wszystko :D
17 marca 2015 21:20
mzap88

no bez jaj! tyle w tym kuferku dobroci???? ;O

I jeszcze mają dobroci na każde urodziny przychodzić. Recz jasna zarejestrowałam od razu dwójkę dzieci:) 
17 marca 2015 21:21
wichurra

I jeszcze mają dobroci na każde urodziny przychodzić. Recz jasna zarejestrowałam od razu dwójkę dzieci:) 

bomba sprawa! Dzięks za cynk!
PS. w PL takie cuś to nie do pomyślenia by było...
17 marca 2015 21:24
wichurra

blizniaki czy pojedynczo planujesz ha ha ha
17 marca 2015 21:24
mzap88

bomba sprawa! Dzięks za cynk!
PS. w PL takie cuś to nie do pomyślenia by było...

Aha - tylko to nie są pełnowymiarowe produkty. To próbki, ale i tak fajnie. Można w podróży wykorzystać. 
17 marca 2015 21:26
ORIM

blizniaki czy pojedynczo planujesz ha ha ha

Jedno już ma 5 lat! Drugie się w ubiegłym roku urodziło. 
Żeby nie było, że jestem zachłanna, dla samej zachłanności - dla chrześniaka wszystko:)
17 marca 2015 21:31
wichurra

Jedno już ma 5 lat! Drugie się w ubiegłym roku urodziło. 
Żeby nie było, że jestem zachłanna, dla samej zachłanności - dla chrześniaka wszystko:)

a to wyjasnia sprawe Myslalem ze na urlopie cos Tobie bocian lub nie bocian itd ha ha ha
17 marca 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Aha - tylko to nie są pełnowymiarowe produkty. To próbki, ale i tak fajnie. Można w podróży wykorzystać. 

Nie szkodzi. Wazne ze za free :)