Uprzejmie informuję że nie mieszczę się w swój dotychczasowy rozmiar 44 a przecież nie przytyłam... jutro ostatnia szansa w KIKu...chyba się pochlastam z rozpaczy.
Uprzejmie informuję że nie mieszczę się w swój dotychczasowy rozmiar 44 a przecież nie przytyłam... jutro ostatnia szansa w KIKu...chyba się pochlastam z rozpaczy.
Nie przejmuj się ,ja czasem kupuję o jeden numer mniejszy ,a czasem o ten jeden numer wiekszy .Numer niby ten sam ,a czesto nie równy .Podobnie tez jest z butami .Mierz i kupuj ,nie sugeruj się rozmiarówką.
Pieniążki na zakupy już się " wykończyły" kupiłam sobie kurtkę Bonita i spodnie po fajnej promocji ale najbardziej jestem zadowolona z żelazka -Tefal za 9,90€
Didusia,Ty mnie nie denerwuj z tym żelazkiem,napisałam wczoraj :na wyjeżdzie" jak w Aliku żle cenę przeczytałam,a też po żelazko Tefala poleciałam. Mów mi szybciutko gdzie to żelażko,może nie w Aldi???
Mnie się dziś niechcący kupiło śliczny czarny berecik przeceniony na 3,99 €.:)
Peny , był jeszcze Tefal na bazie bez kabla ale już drogi tzn. normalna cena chyba 150 € a w Peny 80€
Ostatnio nieoczekiwanie wpadłam do galerii,bardzo ładne wyprzedaże są i kupiłam sobie: spodnie Tally Weijl przecenione na 12,99 €, śliczny szary sweterek za pupę za 9,90 €, pół kilo czarnej włóczki za 5 € i pół kilo szarego melanżu wlóczki za 2 €.
Z czarnej włóczki robie chustę na szydełku,a nad melanżem myślę,ale chyba coś na drutach wykombinuję.
Poza tym w Rossmanie kupiłam elektryczną szczoteczkę z zasilaczem za 9,90 € i myje tak dokładnie,że musze na plompy uważać heheeheh.
Didusia,Ty mnie nie denerwuj z tym żelazkiem,napisałam wczoraj :na wyjeżdzie" jak w Aliku żle cenę przeczytałam,a też po żelazko Tefala poleciałam. Mów mi szybciutko gdzie to żelażko,może nie w Aldi???
Mnie się dziś niechcący kupiło śliczny czarny berecik przeceniony na 3,99 €.:)
Ivanilko, " NIECHCĄCY" ?????????
:))))))))))))))))))
No niechcący,bo jakoś sam wpadł w łapki,wlazł na głowę i ładnie wyglądał,potem zaciagnął mnie do kasy,no to miałam dać się prosić? :)))
Lilii,z tej włoczki co na zdjęciach zamiast na drutach fajne szale wychodzą wyplatane w rękach
http://www.cosmopolitan.pl/moda/1886/jak-zrobic-szalik-na-rekach-zobacz