Zakupy #2

19 marca 2015 14:02 / 8 osobom podoba się ten post
Takie bym chciała mieć:))))))))))
19 marca 2015 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Śliczne i kolorek w moim guście.  :)))))

19 marca 2015 16:51
wichurra

Namawiam raz jeszcze do zarejestrowania się w programie Glückskind na stronie DM-u. Każdy dostanie kupon zniżkowy 10% na zakupy, kupon na albumik na zdjęcia i kupon na kuferek. Albumik, kuferek i dobra w nim zawarte przedstawiam na zdjęciach. Niejedna babcia się tutaj udziela, więc gnajcie po kuferki dla swoich pociech:)

dokładnie taki sam dostałam wczoraj :) dla siostrzenicy, przedwczoraj z Rossmana, równie fajny z przytulanką :), czekam jeszcze na kolejny z Hipp-a :)
19 marca 2015 16:57
a i jeszcze Muller, Humana und Felicitas Baby :) więc skorzystajcie :)
19 marca 2015 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Śliczne. Ale ja to muszę mierzyć. Mam problem znaleźć buty na moją nóżkę. Koleżanka kupuje przez internet - i zawsze pasują, a ja dziś zmierzyłam 7 par podobnych balerinek - tylko jedne były jak ulał na moją nogę. Wygoda to podstawa.
19 marca 2015 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Śliczne. Ale ja to muszę mierzyć. Mam problem znaleźć buty na moją nóżkę. Koleżanka kupuje przez internet - i zawsze pasują, a ja dziś zmierzyłam 7 par podobnych balerinek - tylko jedne były jak ulał na moją nogę. Wygoda to podstawa.

Ja też niestety muszę mierzyć, uwielbiam buty, moja Córka tez i Wnusia ma po nas fioła na punkcie butów i niezdecydowanie. Jak sama kupuje to kupię jakie sobie upatrzyłam, a jak z Córka to kupujemy całkiem inne :)))))))))))))
19 marca 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

dokładnie taki sam dostałam wczoraj :) dla siostrzenicy, przedwczoraj z Rossmana, równie fajny z przytulanką :), czekam jeszcze na kolejny z Hipp-a :)

To napisz co to trzeba zdrobić, żeby z tych firm dostać upominki. 
19 marca 2015 21:41
wichurra

To napisz co to trzeba zdrobić, żeby z tych firm dostać upominki. 

zarejstrować się, dołączyć do klubu podobnie jak to zrobiłaś w DM :)
19 marca 2015 21:44
Dagmara

a ja właśnie chciałam się zarejstrować do Dm i .....nie umiem........ nie wiem co robię żle ....
19 marca 2015 22:09
Dagmara

No tak popatrzyłam na te strony, ale nie widzę, żeby dawali tam takie paczuszki. Na stronie Rossmanna jest klub dziecka, zarejestrowałam się tam, ale informacji o możliwości odbioru czegoś nie widzę. Tak samo z Hippem - jest tylko, że będą próbki produktów przesyłać do domu. Tylko poza Niemcy nie wysyłają.
19 marca 2015 22:10
Damessa

a ja właśnie chciałam się zarejstrować do Dm i .....nie umiem........ nie wiem co robię żle ....

Robiłaś to przez ten formularz?   

https://www.dm.de/webflow/de_homepage/glueckskind/410476/registrierung.html?execution=e1s1
19 marca 2015 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

No tak popatrzyłam na te strony, ale nie widzę, żeby dawali tam takie paczuszki. Na stronie Rossmanna jest klub dziecka, zarejestrowałam się tam, ale informacji o możliwości odbioru czegoś nie widzę. Tak samo z Hippem - jest tylko, że będą próbki produktów przesyłać do domu. Tylko poza Niemcy nie wysyłają.

Rossmann powinien ci wysłac taki kupon ze zdjeciem paczki i kodem i trzeba sie pofatygowac samemu do swojego najbliższego Rossmanna i odebrać przy kasie, oczywiście w DE
19 marca 2015 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
w innych nie pamiętam dokładnie, ale czekam na przesyłkę pakietu powitalnego lub czegoś innego jak coś dostanę dam Ci znać :)
19 marca 2015 22:37
I Durex znowu jest:)
19 marca 2015 22:44
Dagmara

Rossmann powinien ci wysłac taki kupon ze zdjeciem paczki i kodem i trzeba sie pofatygowac samemu do swojego najbliższego Rossmanna i odebrać przy kasie, oczywiście w DE

Rzeczywiście, przyjrzałam się dokładniej i od Rossmanna też taki kupon na upominek można sobie ściągnąć. Dzięki za info i jak będziesz jeszcze miała jakieś wiadomości, to nie wstydź się pisać:)