Namawiam raz jeszcze do zarejestrowania się w programie Glückskind na stronie DM-u. Każdy dostanie kupon zniżkowy 10% na zakupy, kupon na albumik na zdjęcia i kupon na kuferek. Albumik, kuferek i dobra w nim zawarte przedstawiam na zdjęciach. Niejedna babcia się tutaj udziela, więc gnajcie po kuferki dla swoich pociech:)
Śliczne. Ale ja to muszę mierzyć. Mam problem znaleźć buty na moją nóżkę. Koleżanka kupuje przez internet - i zawsze pasują, a ja dziś zmierzyłam 7 par podobnych balerinek - tylko jedne były jak ulał na moją nogę. Wygoda to podstawa.
dokładnie taki sam dostałam wczoraj :) dla siostrzenicy, przedwczoraj z Rossmana, równie fajny z przytulanką :), czekam jeszcze na kolejny z Hipp-a :)
To napisz co to trzeba zdrobić, żeby z tych firm dostać upominki.
zarejstrować się, dołączyć do klubu podobnie jak to zrobiłaś w DM :)
zarejstrować się, dołączyć do klubu podobnie jak to zrobiłaś w DM :)
a ja właśnie chciałam się zarejstrować do Dm i .....nie umiem........ nie wiem co robię żle ....
No tak popatrzyłam na te strony, ale nie widzę, żeby dawali tam takie paczuszki. Na stronie Rossmanna jest klub dziecka, zarejestrowałam się tam, ale informacji o możliwości odbioru czegoś nie widzę. Tak samo z Hippem - jest tylko, że będą próbki produktów przesyłać do domu. Tylko poza Niemcy nie wysyłają.
Rossmann powinien ci wysłac taki kupon ze zdjeciem paczki i kodem i trzeba sie pofatygowac samemu do swojego najbliższego Rossmanna i odebrać przy kasie, oczywiście w DE