Zakupy #2

08 maja 2015 20:52
Annika

Znikają najszybciej, albo ich wcale nie ma. Czasami mam przed sobą jakąś gazetkę z promocją i najczęściej rozmiary zaczynają się od 37 , tyle co sobie popatrzę.

Moja siostra też ma 35 i kupuje buty w sklepie internetowym z małymi rozmiarówkami, tyle że ceny są wysokie. Ja kupuję w normalnych sklepach i zwykle są 36, tylko trzeba się śpieszyć z zakupem.
08 maja 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Moja siostra też ma 35 i kupuje buty w sklepie internetowym z małymi rozmiarówkami, tyle że ceny są wysokie. Ja kupuję w normalnych sklepach i zwykle są 36, tylko trzeba się śpieszyć z zakupem.

Mój mąż mówi, że zawsze zostają mi stoiska z obuwiem dziecięcym
08 maja 2015 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
Annika

Mój mąż mówi, że zawsze zostają mi stoiska z obuwiem dziecięcym :-)

co tam buty, wazne aby BH byl normalnego rozmiaru:):)

08 maja 2015 22:09
leni

co tam buty, wazne aby BH byl normalnego rozmiaru:):)

BH  -  odwrotnie  , rozmiar za duży 
10 maja 2015 14:31 / 1 osobie podoba się ten post
Jak za darmo to nie wybrzydzam ze malo:) Tyle sie spodziewalam.
10 maja 2015 19:52
To niedokładnie przeczytałaś, bo informowano co przyjdzie:)
Perfumy, ani nic innego jeszcze nie przyszło. 
Żadne maile też nie, ale spokojnie czekam. Jak nie dojdą, to się nie popłaczę:)
10 maja 2015 20:16
agrafka

Niedawno wróciłam z łowów:)))) i po raz kolejny obtarły mnie buty, które wyglądały na wygodne. Też tak macie, że baleriny okazują się gorsze do chodzenia niż szpilki????? Co jakieś kupię, to zaraz mam nogi całe opuchnięte i poobdzierane.

dlatego ja kupuję tylko skórzane, one nie mają prawa obetrzeć
11 maja 2015 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
DM-reklamowki (male )ktore byly przy kasie -platne 5 centow .Pogielo ich ,nic za darmo .
11 maja 2015 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

DM-reklamowki (male )ktore byly przy kasie -platne 5 centow .Pogielo ich ,nic za darmo .

Już od kilku mieisęcy trzeba płacić.

Dziś kupiłam sobie spodnie firmowe i dwie bluzki w jednym taki sklepie za 9 ojro wszystko. Niemieckie szmateksy są o niebo lepsze od polskich.
11 maja 2015 18:48
ivanilia40

Dziś kupiłam sobie spodnie firmowe i dwie bluzki w jednym taki sklepie za 9 ojro wszystko. Niemieckie szmateksy są o niebo lepsze od polskich.

...tutaj byly za darmo do teraz ."Mowimy "o tych najmniejszych co wisza na "gwozdziu" przy kasie  ,wczesniej na "tony"mozna bylo brac,....ale pomylilam sklepy to bylo w - Müller.....Przepraszam .:)
11 maja 2015 19:15
zosia_samosia

u mnie nie dzisiaj bylam zawzielam se jedna nic nie mowila ze platne...............
11 maja 2015 19:16
zosia_samosia

...tutaj byly za darmo do teraz ."Mowimy "o tych najmniejszych co wisza na "gwozdziu" przy kasie  ,wczesniej na "tony"mozna bylo brac,....ale pomylilam sklepy to bylo w - Müller.....Przepraszam .:)

eeeeeeeeeeeeeeeee nie doczytalam nooooooooo
11 maja 2015 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj realizowałam poważny projekt zakupowy. Proszki w promocji były - po 12,75, a do tego jeśli się wzięło 2 sztuki, to opakowanie kapsułek do prania (16 sztuk chyba) było gratis. Załapałam się więc na 2 gratisowe opakowania. Tylko jeden proszek w płynie jest dla mnie, reszta to zamówienie. Piwko Franziskaner też w promocji było, więc skię skusiłam. Chociaż niby wolę Paulanera, ale owtorzę sobie dwa i prównam. 
Dalej mamy zakupy kosmetyczne. Też nie wszystko dla mnie - balsamy dla mamy, siory i ciotki, kulki pod pachy dla mamy i ciotki, pianka do mycia twarzy z Alverde dla siory, kremy dla ciotki, żel pod prysznic i mydło w płynie też dla niej. 

Na kolejnym zdjęciu mamy nową wersję Coca-Coli - słodzona stewią jest. Ciekawa jestem jej smaku. No i suszone mango - pyszne i mało kaloryczne. Kiedyś kupiłam w polskim Rossmanie (ale chyba nie dokładnie takie) i twarde było, a to jest mięciutkie:) Mamy też tutaj pojemniczki na mrożenie koperku i pietruszki. Wygodnie się otwierają, bo takie uchylne otwieranie jest, że nie zdjemuje się całego diekielka, tylko tak na klik się zamyka. 

Następne zdjęcie to darmowy pakiet powitalny dla noworodka z Rossmanna. Zawartości nie pokazuję, bo już kiedyś wstawiałam. 

W końcu na ostatnim zdjęciu emulsja przeciwsłoneczna z faktorem 50 - dla cery tłustej i mieszanej. Mam podobny preparat z La Roche Posay, ale ten niby jeszcze lepszy jest. Zobaczymy. Najważniejsze, żeby się przed słońcem ochronić i się przy tym nie świecić. 
11 maja 2015 19:53
ivanilia40

Też to zauważyłam. Raz byłam tylko w niemieckim lumpeksie, lata temu, ale kupiłam sobie fajny sweterek letni i mi do dzisiaj służy. Już na pewno z 6-7 lat będzie. Wybór był tam o wiele większy, chociaż lumpeks w sumie mały. Ale nie było masy szmat, tak jak u nas, tylko właściwie wszystko było fajne. 
11 maja 2015 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra u Ciebie faktycznie bez samochodu nie ma po co jechać do Niemiec :))))