Gdzie tak tanio.
Gdzie tak tanio.
w sklepie fabrycznym Milki, jest co prawda kartka, że tylko dla pracowników, ale papierów nikt nie sprawdza.
Ja dziś po raz pierwszy zakupiłam chusteczki Lenora,zapach w szafce obłędny,mimo,ze opakowanie zamknięte.Rzecz jasna rozpakuję w domu:)
jestem już opkupiona w czekolady Milka mam 30szt, różne smaki, ale najwięcej zwyklych , kosztują w promocji 30cent z orzechami 50cent .
Dokupię jeszcze z 20 choć sama ich nie jem wszystko porozdaję - jem tylko gorzką czekoladę
Ja dziś po raz pierwszy zakupiłam chusteczki Lenora,zapach w szafce obłędny,mimo,ze opakowanie zamknięte.Rzecz jasna rozpakuję w domu:)
CHusteczki można położyć w szafach szafkach na buty szufladach,jest ładny zapach,albo wrzucam do pralki z ciuchami.
Ja też dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie klapeczki .No zrobiłam sobie prezent na Dzień Dziecka. W Schuh Center są znaczne obniżki i na takim stojaku były klapeczki po 14,95E.Ten fason który mi się podobał były tylko nr 38 i mniejsze .Podeszłam do ekspedientki i pytam o 39 rozmiar ,no nie ma ,bo to ostatnie pary,tylko to co na stojaku. Myślę szkoda ,bo fajne .Poszłam między regały ,a tam są takie jakie mi się podobały.(ekspedientka sama nie zorientowana ).Ucieszyłam się ,bo coś takiego chciałam .Nie wysokie na klinku małym ,podeszwa coś w rodzaju korka i czarny skórkowy pasek.Cena pierwotna 39,95E .:jade:
Wyrwałam się wczoraj na zakupy.
W Pimkie super przeceny. Kupiłam mojej córce 2 pary szortów,przecenione z 27,99 na 5 euro. Jedne dżinsowe,drugie "materiałowe".
Wyczaiłam też fajny outlet,gdzie jest mnóstwo rzeczy różnych "droższych" firm w obniżonych cenach-tam też trochę kasy zostawiłam.
Jeszcze tam wrócę..... ;-)