Zakupy #2

01 czerwca 2015 23:10
Gdzie tak tanio.
01 czerwca 2015 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Gdzie tak tanio.

w sklepie fabrycznym Milki, jest co prawda kartka, że tylko dla pracowników, ale papierów nikt nie sprawdza.
01 czerwca 2015 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dziś po raz pierwszy zakupiłam chusteczki Lenora,zapach w szafce obłędny,mimo,ze opakowanie zamknięte.Rzecz jasna rozpakuję w domu:)
02 czerwca 2015 09:00 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

w sklepie fabrycznym Milki, jest co prawda kartka, że tylko dla pracowników, ale papierów nikt nie sprawdza.

To masz dobrze .Jak kiedyś pracowałam ,to w okolicy była fabryka gdzie robili czekoladę Ritter  Sport a  nawet było muzeum produkcji czekolady dawniej. .Byłam zainteresowana i nawet podpytałam ,czy nie ma jakiejś sprzedaży tańszej ,to mnie skierowano do sklepu ,a tam ceny jak wszędzie .
02 czerwca 2015 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
ewa1966

Ja dziś po raz pierwszy zakupiłam chusteczki Lenora,zapach w szafce obłędny,mimo,ze opakowanie zamknięte.Rzecz jasna rozpakuję w domu:)

Też kupuje szkoda że tak krótko pachną ,ale ja potem wrzucam do prania
02 czerwca 2015 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

jestem już opkupiona w czekolady Milka mam  30szt, różne smaki, ale najwięcej zwyklych , kosztują w promocji 30cent z orzechami 50cent .
Dokupię jeszcze z 20 choć sama ich nie jem wszystko porozdaję - jem tylko gorzką czekoladę
Zobacz obraz w pełnych rozmiarach

O mamciuuu.... zazdroszcze.. ja z kolei kocham z Daim. Debest of debest
02 czerwca 2015 11:20 / 2 osobom podoba się ten post
ewa1966

a do czego one służą? bo pierwsze słyszę o tym
02 czerwca 2015 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
02 czerwca 2015 11:37 / 2 osobom podoba się ten post
CHusteczki można położyć w szafach szafkach na buty szufladach,jest ładny zapach,albo wrzucam do pralki z ciuchami.
02 czerwca 2015 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

CHusteczki można położyć w szafach szafkach na buty szufladach,jest ładny zapach,albo wrzucam do pralki z ciuchami.

dobre! uwielbiam zapach Lenorów, więc może się zaopatrzę.
02 czerwca 2015 13:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Ja też dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie klapeczki .No zrobiłam sobie prezent na Dzień Dziecka. W Schuh Center są znaczne obniżki i na takim stojaku były klapeczki po 14,95E.Ten fason który mi się podobał były tylko nr 38 i mniejsze .Podeszłam do ekspedientki i pytam o 39 rozmiar ,no nie ma ,bo to ostatnie pary,tylko to co na stojaku. Myślę szkoda ,bo fajne .Poszłam między regały ,a tam są takie jakie mi się podobały.(ekspedientka sama nie zorientowana ).Ucieszyłam się ,bo coś takiego chciałam .Nie wysokie na klinku małym ,podeszwa coś w rodzaju korka i czarny skórkowy pasek.Cena pierwotna 39,95E .:jade:

Lecę po klapeczki ,nie wiem czy kupię takie ja Twoje ,ale namówiłaś mnie .Schuhe center mam za płotem.Już kupiłam sobie baleriny i japonki oczywiście wszystko w angebotach 
24 czerwca 2015 07:30 / 7 osobom podoba się ten post
Wyrwałam się wczoraj na zakupy.
W Pimkie super przeceny. Kupiłam mojej córce 2 pary szortów,przecenione z 27,99 na 5 euro. Jedne dżinsowe,drugie "materiałowe".
Wyczaiłam też fajny outlet,gdzie jest mnóstwo rzeczy różnych "droższych" firm w obniżonych cenach-tam też trochę kasy zostawiłam.
Jeszcze tam wrócę..... ;-)
24 czerwca 2015 08:01 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Wyrwałam się wczoraj na zakupy.
W Pimkie super przeceny. Kupiłam mojej córce 2 pary szortów,przecenione z 27,99 na 5 euro. Jedne dżinsowe,drugie "materiałowe".
Wyczaiłam też fajny outlet,gdzie jest mnóstwo rzeczy różnych "droższych" firm w obniżonych cenach-tam też trochę kasy zostawiłam.
Jeszcze tam wrócę..... ;-)

To masz fajnie. U mnie dostępny jest tylko Aldi i KIK. A tam raczej nic markowego nie uświadczysz. Ale i tak się cieszę, że coś jest bo niektóre koleżanki nie mają nic pod ręką i muszą jeźdxić na zakupy dużo dalej
24 czerwca 2015 10:24 / 8 osobom podoba się ten post
Moj najnowszy zakup to kanapa Przyjechala wczoraj w towarzystwie dwoch silnych panow(jeden nawet dosc mily dla oka byl) i dala sie laskawie wniesc do pokoju Panowie sobie poszli, zostalam z kanapa sam na sam i poskrecalam ja. Ostatnia noc spedzilysmy razem i musze stwierdzic, ze pasujemy do siebie jak ulal
24 czerwca 2015 11:36
Ja tu mam fajny Second hand rzeczy nowe i markowe ale w moim rozmiarze nic nic nic...:( Przytyć mi trzeba...:(