Zakupy #2

13 kwietnia 2015 19:33
wichurra

Dzisiejsze zakupy:)

hej
a ten błyszczyk kupie może w innej drogerii?
13 kwietnia 2015 19:57 / 1 osobie podoba się ten post
To nie błyszczyk, tylko odżywczy balsam do ust. Raczej nie nadaje połysku, ale jest super:) Kupiłam już drugi, bo ten pierwszy tak dobrze mi służy. O ile wiem, to tylko w Douglasie jest dostępny, o czym na swojej stronie internetowej informują.
13 kwietnia 2015 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
Jadę w czwartek na zakupy wydać "ciężko" zarobione geldy ( świąteczny dodatek)Achtung Achtung nadchodzi Didusia. x D
13 kwietnia 2015 20:02
wichurra

To nie błyszczyk, tylko odżywczy balsam do ust. Raczej nie nadaje połysku, ale jest super:) Kupiłam już drugi, bo ten pierwszy tak dobrze mi służy. O ile wiem, to tylko w Douglasie jest dostępny, o czym na swojej stronie internetowej informują.

Skusiłaś się widzę na "Egoista":) .Fajny zapach.Ile zapłacilaś za 100 ml, jeśli można spytać.Mój starszy syn ma pod koniec kwietnia urodziny, akurat ja wrócę i chciałabym mu kupić.
13 kwietnia 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Od dawna już ten zapach za mną chodzi i w końcu kupiłam - nie wykluczam, że sama też będę go używać:)
Kosztował 89 euro, ale miałam rabat 10% - przy ostatnich zakupach udzielono mi 10% zniżki na następne zakupy zapachowe.
W Douglasie jest teraz akcja, że jak sobie założysz ich kartę, to też dostajesz 10% zniżki. Pewnie we wszystkich filiach to jest.
13 kwietnia 2015 20:12
didusia

Jadę w czwartek na zakupy wydać "ciężko" zarobione geldy ( świąteczny dodatek)Achtung Achtung nadchodzi Didusia. x D

Nie zapomnij porobić zdjęć i nam pokazać:)
13 kwietnia 2015 20:19
wichurra

Od dawna już ten zapach za mną chodzi i w końcu kupiłam - nie wykluczam, że sama też będę go używać:)
Kosztował 89 euro, ale miałam rabat 10% - przy ostatnich zakupach udzielono mi 10% zniżki na następne zakupy zapachowe.
W Douglasie jest teraz akcja, że jak sobie założysz ich kartę, to też dostajesz 10% zniżki. Pewnie we wszystkich filiach to jest.

Syn do tej pory Bleu de Chanel używał, czas przełamać konwencję, a Egoist to świetny zapach.Ja się psikałam też Chanelowskim, niby męski, ale podchodził pod uniseks.To był Allure Homme Edition Blanche. Młodszemu synowi kupiłam, on tego często nie używał, ale ja owszem:). Kartę kiedyś u nich zakładałam, ale gdzie ona jest?Przez internet może mają jakieś zniżki.

13 kwietnia 2015 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Zazwyczaj tego nie robię ale w drodze wyjątku....a co tam raz zdjęciowo mogę sie pochwalić. Proszę czekac do czwartku wieczora lub piatku.  xD

Pomyliłam cytat - ale wiadomo o co chodzi .xD
13 kwietnia 2015 20:34
Jak masz Douglasa pod ręką, to bym po prostu nową kartę założyła. Z tego, co pamiętam to zniżka tylko za założenie karty była. Można kartę też przez internet założyć, ale bon rabatowy przyjdzie pocztą wraz z kartą do domu. Jakbyś tak zrobiła, to nie wiadomo ile u nich trwa ta wysyłka.
P.S. Tak teraz patrzę, że za tą kartę to jest opłata roczna w wysokości 6 euro. Dziwne to. Za normalne karty się przecież nie płaci.

Co do chanelowskich zapachów, to jest to mój pierwszy męski - wcześniej w Hugo Bossie gustowałam, ale ten Chanel pachnie lepiej. Na pewno też inaczej, bo to bardziej orientalny zapach, a Hugo Boss Bottled nalezy do świezych zapachów.
14 kwietnia 2015 10:41
Dziś w Peny sa zegarki sportowe firmy Puma 7,99-różne kolory
17 kwietnia 2015 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Bieta, ten wynalazek niemiecki w ogóle nie przypomina w smaku musztardy.. Są też takie malutkie słoiczki, to kup i spróbuj, może akurat Ci podejdzie?

Jejciu, to jest ??? W smaku okropne !!! 
Na szczęście posłuchałam i kupiłam w małym pojemniczku za 0.99  brrrr. jeszcze mną trzęsie.
Nawet nie potrafię określić smaku, to mi absolutnie nie podchodzi.
17 kwietnia 2015 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Jejciu, to jest ??? W smaku okropne !!! 
Na szczęście posłuchałam i kupiłam w małym pojemniczku za 0.99  brrrr. jeszcze mną trzęsie.
Nawet nie potrafię określić smaku, to mi absolutnie nie podchodzi.

Znaczy, że z Twoimi kubkami smakowymi wszystko ok ;) :D.
17 kwietnia 2015 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Przyjedzie zmienniczka, poczęstuję ją ))))