Ja sobie kupiłam ostatnio lidlowe fatałaszki do biegania :P Spodenki mi się podobały :) Do śmigania w upał, jak znalazł :)

Ja sobie kupiłam ostatnio lidlowe fatałaszki do biegania :P Spodenki mi się podobały :) Do śmigania w upał, jak znalazł :)
Do tych spodenek szczególnie dokupiłabym chętnie twoją figurę. Cena nie gra roli.
Hm....nie wiem czy zwariowałam czy zgrzeszyłam, ale........mam je i jestem bardzo szczesliwa. To taki prezent urodzinowy :)))))))))))))))), ktory sobie zrobiłam :)))))))
Niestety nie jest na sprzedaż, ale mogę za darmo powiedzieć, jak sobie taką zrobić ;)
Hm....nie wiem czy zwariowałam czy zgrzeszyłam, ale........mam je i jestem bardzo szczesliwa. To taki prezent urodzinowy :)))))))))))))))), ktory sobie zrobiłam :)))))))
Z tymi butami to cała historia, najpierw długo do nich dojrzewałam, że względu na cene, a potem jak zamówiłam to mi przysłali 2 buty nie do pary :)))))) Odesłałam, ale...zamówiłam u konkurencji i to z 20% rabatem, dziś przyszły i sa idealne. W tamtych poprzednich róznice były drastyczne i nie do przyjęcia, włącznie z rózna grubością wyściólki, szerokoscią pasków na kostce, a skonczywszy na innym deseniu satyny, która była zresztą miejscami strasznie pomarszczona. No ale te aktualne są sliczne. :)))))))) i bez skazy :))))))
Sprawdzają się? Często widzę ciuszki do biegania w Aldim, Lidlu, ale zawsze się wahałam, czy to dobre jest. Ale ceny kuszą.
Teraz musisz wydać majątek na utrzymanie stópek w jakości kompatybilnej ze stanem sandałków :):):)
Znasz cos poza bieganiem? Tej ceny nie jestem w stanie zapłacić.
Pewnie, ale też nie będzie lekko ;) To żmudna robota generalnie ;)
Przeważnie są ok. Chociaż ja też za często w Lidlu się nie zaopatrzam w takie rzeczy. Trzeba sobie zmacać i ocenić, bo można na coś fajnego i taniego trafić. Te spodenki akurat może i są zwykłe, ale lubię takie. Są takie, że nie obetrą przy długich wybieganiach. Stanika sportowego na pewno bym w takim sklepie nie kupiła, bo to trzeba zmierzyć, poskakać sobie trochę w nim w przymierzalni, żeby dobrze sprawdzić. Dobry stanik sportowy powinien być tak dopasowany, żeby 70-80 procent niwelował ruch biustu podczas wysiłku fizycznego.
No to dawaj. A lekko się nie da ??