Zakupy #2

18 kwietnia 2015 21:05 / 5 osobom podoba się ten post
Hm....nie wiem czy zwariowałam czy zgrzeszyłam, ale........mam je i jestem bardzo szczesliwa. To taki prezent urodzinowy :)))))))))))))))), ktory sobie zrobiłam :)))))))
18 kwietnia 2015 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja sobie kupiłam ostatnio lidlowe fatałaszki do biegania :P Spodenki mi się podobały :) Do śmigania w upał, jak znalazł :)

Do tych spodenek szczególnie dokupiłabym chętnie twoją figurę. Cena nie gra roli.
18 kwietnia 2015 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Do tych spodenek szczególnie dokupiłabym chętnie twoją figurę. Cena nie gra roli.

Niestety nie jest na sprzedaż, ale mogę za darmo powiedzieć, jak sobie taką zrobić ;)
18 kwietnia 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Hm....nie wiem czy zwariowałam czy zgrzeszyłam, ale........mam je i jestem bardzo szczesliwa. To taki prezent urodzinowy :)))))))))))))))), ktory sobie zrobiłam :)))))))

Ach, gdyby nie moje 1,80 wzrostu, też bym w takich pochodziła. Śliczne :D
18 kwietnia 2015 21:10
giunta

Ja sobie kupiłam ostatnio lidlowe fatałaszki do biegania :P Spodenki mi się podobały :) Do śmigania w upał, jak znalazł :)

Sprawdzają się? Często widzę ciuszki do biegania w Aldim, Lidlu, ale zawsze się wahałam, czy to dobre jest. Ale ceny kuszą. 
18 kwietnia 2015 21:11
giunta

Niestety nie jest na sprzedaż, ale mogę za darmo powiedzieć, jak sobie taką zrobić ;)

Znasz cos poza bieganiem? Tej ceny nie jestem w stanie zapłacić.
18 kwietnia 2015 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Są przepiękne Doda. Też kiedyś podobne miałam, ale nie aż tak ładne:)
18 kwietnia 2015 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
Z tymi butami to cała historia, najpierw długo do nich dojrzewałam, że względu na cene, a potem jak zamówiłam to mi przysłali 2 buty nie do pary :)))))) Odesłałam, ale...zamówiłam u konkurencji i to z 20% rabatem, dziś przyszły i sa idealne. W tamtych poprzednich róznice były drastyczne i nie do przyjęcia, włącznie z rózna grubością wyściólki, szerokoscią pasków na kostce, a skonczywszy na innym deseniu satyny, która była zresztą miejscami strasznie pomarszczona. No ale te aktualne są sliczne. :)))))))) i bez skazy :))))))
18 kwietnia 2015 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Z tymi butami to cała historia, najpierw długo do nich dojrzewałam, że względu na cene, a potem jak zamówiłam to mi przysłali 2 buty nie do pary :)))))) Odesłałam, ale...zamówiłam u konkurencji i to z 20% rabatem, dziś przyszły i sa idealne. W tamtych poprzednich róznice były drastyczne i nie do przyjęcia, włącznie z rózna grubością wyściólki, szerokoscią pasków na kostce, a skonczywszy na innym deseniu satyny, która była zresztą miejscami strasznie pomarszczona. No ale te aktualne są sliczne. :)))))))) i bez skazy :))))))

Teraz musisz wydać majątek na utrzymanie stópek w jakości kompatybilnej ze stanem sandałków :):):)
18 kwietnia 2015 21:20
wichurra

Sprawdzają się? Często widzę ciuszki do biegania w Aldim, Lidlu, ale zawsze się wahałam, czy to dobre jest. Ale ceny kuszą. 

Przeważnie są ok. Chociaż ja też za często w Lidlu się nie zaopatrzam w takie rzeczy. Trzeba sobie zmacać i ocenić, bo można na coś fajnego i taniego trafić. Te spodenki akurat może i są zwykłe, ale lubię takie. Są takie, że nie obetrą przy długich wybieganiach. Stanika sportowego na pewno bym w takim sklepie nie kupiła, bo to trzeba zmierzyć, poskakać sobie trochę w nim w przymierzalni, żeby dobrze sprawdzić. Dobry stanik sportowy powinien być tak dopasowany, żeby 70-80 procent niwelował ruch biustu podczas wysiłku fizycznego.
18 kwietnia 2015 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Teraz musisz wydać majątek na utrzymanie stópek w jakości kompatybilnej ze stanem sandałków :):):)

Oj to prawda, tym bardziej, że odkąd ten podstępny , przemijąjący czas pozbawił mnie sokolego wzroku i waskiej talii, muszę sie posiłkowac pedicurzystką, a to kosztuje  niestety :D :D :D :D :D na szczescie obrabiam tylko paznokcie, bo pięty mam eleganckie jak niemowle :))))))))zresztą w zyciu nie pozwoliłabym sobie scinać z nich skóry, w zyciu i nie pozwalam, never!!!!
18 kwietnia 2015 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Znasz cos poza bieganiem? Tej ceny nie jestem w stanie zapłacić.

Pewnie, ale też nie będzie lekko ;) To żmudna robota generalnie ;)
18 kwietnia 2015 21:24
giunta

Pewnie, ale też nie będzie lekko ;) To żmudna robota generalnie ;)

No to dawaj. A lekko się nie da ??
18 kwietnia 2015 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Przeważnie są ok. Chociaż ja też za często w Lidlu się nie zaopatrzam w takie rzeczy. Trzeba sobie zmacać i ocenić, bo można na coś fajnego i taniego trafić. Te spodenki akurat może i są zwykłe, ale lubię takie. Są takie, że nie obetrą przy długich wybieganiach. Stanika sportowego na pewno bym w takim sklepie nie kupiła, bo to trzeba zmierzyć, poskakać sobie trochę w nim w przymierzalni, żeby dobrze sprawdzić. Dobry stanik sportowy powinien być tak dopasowany, żeby 70-80 procent niwelował ruch biustu podczas wysiłku fizycznego.

W Aldim kupiłam swego czasu kijki do Nordic...... i specjalne buty. Kijki super, buty do dupy, pieką mnie w nich stopy po pół godziny marszu. W Aldim kupiłam również spodnie do Nordic i do chodzenia po górach i dolinach, sa super. Teraz w Lidlu kupiłam spodenki na rower ze wzmocnionym krokiem, jeszcze nie uzywałam, ale rodują dobrze. Ja myslę, że takie rzeczy mozna spokojnie kupic w tych sklepach, no moze oprócz butów sportowych. W Lidlu kupiłam tez buty z cholewkami do Nordic, ale jeszcze ich nie miałam przyjemnosci uzywać. wypróbuje jesienią.
18 kwietnia 2015 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

No to dawaj. A lekko się nie da ??

Lekko się nie da. Chce się być piękną, trzeba cierpieć ;) ;)A tak serio, to każdy trening ułożony z głową jest skuteczny. Tylko trzeba go robić. Kluczową rolę odgrywa samodyscyplina. Druga sprawa, że jak już się dojdzie do zamierzonego efektu, to on nie jest na stałe. Żeby go utrzymać, nadal trzeba trenować :)