Zakupy #2

09 września 2015 17:59 / 9 osobom podoba się ten post
Poszalałam dzisiaj oj...:)
Kurtka skórzana, brązowa,
bluzeczka z krótkim rękawem od Pia Jessen
spodnie czarne Zara
bluzka-tunika Gerry Weber
Nie piszę ile wydałam, bo mam bardzo poprawiony humor:)))
09 września 2015 18:29 / 2 osobom podoba się ten post
Renie

Poszalałam dzisiaj oj...:)
Kurtka skórzana, brązowa,
bluzeczka z krótkim rękawem od Pia Jessen
spodnie czarne Zara
bluzka-tunika Gerry Weber
Nie piszę ile wydałam, bo mam bardzo poprawiony humor:)))

Renie, pokaż kurtkę, też się za brązową rozglądam :).
09 września 2015 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Renie, pokaż kurtkę, też się za brązową rozglądam :).

https://www.galeria-kaufhof.de/p/manguun-lederjacke-bikerstil/1019714141?v=1019726524 
na zdjęciu jakby inny odcień:)
09 września 2015 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Renie

https://www.galeria-kaufhof.de/p/manguun-lederjacke-bikerstil/1019714141?v=1019726524 
na zdjęciu jakby inny odcień:)

Dzięki, bardzo ładna i cena też ok, będę musiała rzucić na nią okiem :).
10 września 2015 06:34 / 7 osobom podoba się ten post
Ja wczoraj też kurtkę zakupiłam. Skórka ale tzw ekologiczna,fason-ramoneska,kolor czarny.
Podoba mnie się bardzo.
No i buty do tego,botki na obcasie ;)
10 września 2015 10:38
Pytanko mam-czy korzystaliście z serwisu Sknerus.pl?Ściema to czy rzeczywiście coś można wylicytować ?
11 września 2015 04:41
No to napisze ..a co mi tam ja zakupy tez mam dla wnuczek ja kupila branzoletki i korale aby byly juz wytrwale aby zawsze se czekaly i na babke wygladaly i slodyczy mam woreczek czekoladek i ciasteczek ale to nie zdrowe przecie sprawiedliwosci nima na Swiecie jak je pocieszyc zweselic z dala mam kope jajek wysype z szala poowijalam je w te sreberka i teraz mysle czy radosc wielka, Moje wnusie wtracic musze lubia jajka niespodzianki raz na miekko raz na twardo a raz z kolorowej szklanki.
11 września 2015 07:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Pytanko mam-czy korzystaliście z serwisu Sknerus.pl?Ściema to czy rzeczywiście coś można wylicytować ?

Pomyliło mi się z innym programem i napisałam złą odpowiedź. Musiałam sprawdzić,o co biega ;)

Kiedyś korzystałam z innego podobnego (chyba groszuj.pl) i nic mi sie nie udało kupić,a kasa stracona na "doładowania".
11 września 2015 20:48 / 7 osobom podoba się ten post
Wczoraj kupiłam do siebie nowy telewizor, a dzisiaj taki sam sprezentowałam mojej Mamuśce
(teraz ma dwa tzn. jeden w sypialni, ten stary i nowy w dużym pokoju).
Oczywiście dostalam reprymendę, że wydaję kasę niepotrzebnie, ale ja wiem swoje : Mamuśka/Mamcia cieszy się )))
11 września 2015 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Wczoraj kupiłam do siebie nowy telewizor, a dzisiaj taki sam sprezentowałam mojej Mamuśce
(teraz ma dwa tzn. jeden w sypialni, ten stary i nowy w dużym pokoju).
Oczywiście dostalam reprymendę, że wydaję kasę niepotrzebnie, ale ja wiem swoje : Mamuśka/Mamcia cieszy się :-))))

Ja też lubię mojej mamie robić prezenty,teraz tylko mam dla iej owy czajnik bezprzewodowy,ale napewno coś dojdzie:)
11 września 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
ewa1966 kocham robić prezenty, ja to taka dobra "czasami" duszyczka, heheeee
22 października 2015 15:37 / 3 osobom podoba się ten post
No, to się chwalę swoja torebusią. Jak dla mnie idealna - i wizualnie i kolorystycznie i pojemnościowo. (zawsze miałam takie wielgachne torby, większe ode mnie)
Kosztowała 50e, więc na skórę nie liczę, ale jest porządnie wykonana (a przynajmniej tak wygląda).
Marka -> Mark Adam.
22 października 2015 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

No, to się chwalę swoja torebusią. Jak dla mnie idealna - i wizualnie i kolorystycznie i pojemnościowo. (zawsze miałam takie wielgachne torby, większe ode mnie)
Kosztowała 50e, więc na skórę nie liczę, ale jest porządnie wykonana (a przynajmniej tak wygląda).
Marka -> Mark Adam.

mzapie88 
jaka fajna
wiesz też szukałam jakiejś torby we freiburgu, ale chyba za mało kasy miałam 
liczę, że pojadę w styczniu to może i ja coś ciekawego nabędę
tam na starym mieście jest sklep Fossila, ale ta co mi sie podobała kosztowała...........179€ 
echhhhhh
22 października 2015 15:47
agamor

mzapie88 :-)
jaka fajna
wiesz też szukałam jakiejś torby we freiburgu, ale chyba za mało kasy miałam :-(
tam na starym mieście jest sklep Fossila, ale ta co mi sie podobała kosztowała...........179€ 
echhhhhh

no to już sporo kasiory, ale jak się zakochasz to kupisz, a może w styczniu będą jakieś obniżki? popatrz na necie, często można sporo zaoszczędzić!
22 października 2015 15:53 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

mzapie88 :-)
jaka fajna
wiesz też szukałam jakiejś torby we freiburgu, ale chyba za mało kasy miałam :-(
echhhhhh

http://allegro.pl/galanteria-i-dodatki-torebki-1492?id=1492&order=m&string=fossil&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-clo-1-3-0907