Mnie modlitwa, daje dużo, pokory, siły, czystego serca
Nie mogła bym życ bez Boga w sercu, każdego dnia.
Jacy są biedni Ludzie, którzy nie mają Boga w sercu.
Mnie modlitwa, daje dużo, pokory, siły, czystego serca
Nie mogła bym życ bez Boga w sercu, każdego dnia.
Jacy są biedni Ludzie, którzy nie mają Boga w sercu.
Nie czuje się biedna w żaden sposób!!!Wam wierzącym wydaje się ,że macie monopol na mówienie ,nam niewierzącym jacy to jesteśmy biedni,..itp.Dziś nie pora na takie dyskusje-w końcu mamy Święta,ale strasznie mnie wkurza takie gadanie!!!!!!Zapewniam Cię ,że pokora,siła i czyste serce nie są mi obce mimo tego ,że nie wierzę.Wkurzyłaś mnie!
A czy to było celowo do Ciebie??
no wie właśnie,,,
Już sama Twoja agresja, mówi wszystko za Ciebie
Biedna Duchowo,,,,,A po drugie, każdy ma jakies swoje filozofie życia,
wiem Ty jestes --gwiazda na tym portalu, i wszedzies cos wpiszesz, dopiszesz.
Nie czuje się biedna w żaden sposób!!!Wam wierzącym wydaje się ,że macie monopol na mówienie ,nam niewierzącym jacy to jesteśmy biedni,..itp.Dziś nie pora na takie dyskusje-w końcu mamy Święta,ale strasznie mnie wkurza takie gadanie!!!!!!Zapewniam Cię ,że pokora,siła i czyste serce nie są mi obce mimo tego ,że nie wierzę.Wkurzyłaś mnie!
Oczywiscie ,że personalnie nie do mnie ,ale napisałaś a ja Ci odpowiadam bo to co napisałaś mi się nie podoba-a co nie mogę??
Gwiazda??? Co Ci się pomyliło-na forum jest tylko jedna gwiazda-gwiazdorek raczej-nasz Modus:)Cała pozostala reszta to uzytkownicy forum:)
Agresja??Równiez pomyłka-ja się jedynie nie godzę z tym co Ty twierdzisz.To wszystko
A jak Cię drażnia moje wpisy to je omijaj-nie ma przymusu czytania:)Jak mam cos do powiedzenia to pisze ,jak nie mam to nie piszę -jak wszyscy:)
Jeszcze raz zacytuje Twojego posta.
Piszesz o Swiętach.
A co Świętuje niewierzący?? czyli ateista..
Z jakiego powodu Świętuje??
Bo taka jest tradycja:):):):):)Okazja do spotkania się z bliskimi,choinka,prezenty,karp itd-tradycja.Nie widzę nic zdrożnego czy niewlaściwego w tym ,że my grzeszni niewierzący też robimy sobie święta:):):).
Czytaj ze zrozumieniem Amorek, to nie chrzescijanie zaczęli, bąd obiektywną prosze jesli jestes nie wierzącą. Halo to są sentencje......... nikt tu do nikogo nie pije, ale widac niektorzy szukaja andrealinki z braku ...... moze przyjaciół, dla takich nawet sprzedawca odkurzaczy jest jakąś alternatywą.
Żenada...
Żenada...
Kefir ma OPIEUNKOWIE sie skonczył.Znow tu mącisz.
Żenada...