Sentencje na dzień dzisiejszy #2

24 grudnia 2014 13:07 / 9 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Mnie modlitwa, daje dużo, pokory, siły, czystego serca
Nie mogła bym życ bez Boga w sercu, każdego dnia.
 Jacy są biedni Ludzie, którzy nie mają Boga w sercu.

Nie czuje się biedna w żaden sposób!!!Wam wierzącym wydaje się ,że macie monopol na mówienie ,nam niewierzącym jacy to jesteśmy biedni,..itp.Dziś nie pora na takie dyskusje-w końcu mamy Święta,ale strasznie mnie wkurza takie gadanie!!!!!!Zapewniam Cię ,że pokora,siła i czyste serce nie są mi obce mimo tego ,że nie wierzę.Wkurzyłaś mnie!
24 grudnia 2014 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie czuje się biedna w żaden sposób!!!Wam wierzącym wydaje się ,że macie monopol na mówienie ,nam niewierzącym jacy to jesteśmy biedni,..itp.Dziś nie pora na takie dyskusje-w końcu mamy Święta,ale strasznie mnie wkurza takie gadanie!!!!!!Zapewniam Cię ,że pokora,siła i czyste serce nie są mi obce mimo tego ,że nie wierzę.Wkurzyłaś mnie!

A czy to było celowo do Ciebie??
no wie właśnie,,,
Już sama Twoja agresja, mówi wszystko za Ciebie
Biedna Duchowo,,,,,A po drugie, każdy ma jakies swoje filozofie życia,
wiem Ty jestes --gwiazda na tym portalu, i wszedzies  cos wpiszesz, dopiszesz.

24 grudnia 2014 13:18 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A czy to było celowo do Ciebie??
no wie właśnie,,,
Już sama Twoja agresja, mówi wszystko za Ciebie
Biedna Duchowo,,,,,A po drugie, każdy ma jakies swoje filozofie życia,
wiem Ty jestes --gwiazda na tym portalu, i wszedzies  cos wpiszesz, dopiszesz.

Oczywiscie ,że personalnie nie do mnie ,ale napisałaś a ja Ci odpowiadam bo to co napisałaś mi się nie podoba-a co nie mogę??
Gwiazda??? Co Ci się pomyliło-na forum jest tylko jedna gwiazda-gwiazdorek raczej-nasz Modus:)Cała pozostala reszta to uzytkownicy forum:)
Agresja??Równiez pomyłka-ja się jedynie nie godzę z tym co Ty twierdzisz.To wszystko
A jak Cię drażnia moje wpisy to je omijaj-nie ma przymusu czytania:)Jak mam cos do powiedzenia to pisze ,jak nie mam to nie piszę -jak wszyscy:)
24 grudnia 2014 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jeszcze raz zacytuje Twojego posta.
Piszesz o Swiętach.
 A co Świętuje niewierzący?? czyli ateista..
Z jakiego powodu Świętuje??
24 grudnia 2014 13:21 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oczywiscie ,że personalnie nie do mnie ,ale napisałaś a ja Ci odpowiadam bo to co napisałaś mi się nie podoba-a co nie mogę??
Gwiazda??? Co Ci się pomyliło-na forum jest tylko jedna gwiazda-gwiazdorek raczej-nasz Modus:)Cała pozostala reszta to uzytkownicy forum:)
Agresja??Równiez pomyłka-ja się jedynie nie godzę z tym co Ty twierdzisz.To wszystko
A jak Cię drażnia moje wpisy to je omijaj-nie ma przymusu czytania:)Jak mam cos do powiedzenia to pisze ,jak nie mam to nie piszę -jak wszyscy:)

Omijam Twoje wpisy, omijaj też prosze moje wpisy.
To jest portal społecznościowy, pisac i ja mogę pozdrawiam.
24 grudnia 2014 13:25 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jeszcze raz zacytuje Twojego posta.
Piszesz o Swiętach.
 A co Świętuje niewierzący?? czyli ateista..
Z jakiego powodu Świętuje??

Bo taka jest tradycja:):):):):)Okazja do spotkania się z bliskimi,choinka,prezenty,karp itd-tradycja.Nie widzę nic zdrożnego czy niewlaściwego w tym ,że my grzeszni niewierzący też robimy sobie święta:):):).
24 grudnia 2014 13:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Bo taka jest tradycja:):):):):)Okazja do spotkania się z bliskimi,choinka,prezenty,karp itd-tradycja.Nie widzę nic zdrożnego czy niewlaściwego w tym ,że my grzeszni niewierzący też robimy sobie święta:):):).

Tradycja, jest dla wierzących w Boga, jak już
Ale ja nie wnikam i nie generalizuje,,,  Sama zaczełaś . Kasiu, ja nie mam nic do Ciebie, zakoncz już ten temat prosze.
24 grudnia 2014 13:37 / 6 osobom podoba się ten post
Idz przez zycie z podniesionym czolem, a nie z zadartym nosem. Magdalena Samozwaniec
24 grudnia 2014 13:42 / 2 osobom podoba się ten post
Żeby miec piękne usta,
wypowiadaj piękne słowa.
24 grudnia 2014 14:18 / 9 osobom podoba się ten post
Ja równiez nie mam potrzeby modlenia się i nie czuje się gorsza od wierzacych.Nie mam nic do ludzi wierzących,ale nie cierpię jak osoby modlace,mówią na niewierzących''bezbożnicy'',ponieważ do tego to mi bardzo daleko.

24 grudnia 2014 15:37 / 6 osobom podoba się ten post
"Ciesz się w życiu drobiazgami, bo któregoś dnia możesz spojrzeć za siebie i zobaczyć, że były to rzeczy wielkie."
~ Robert Brault
24 grudnia 2014 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
Czytaj ze zrozumieniem Amorek, to nie chrzescijanie zaczęli, bąd obiektywną prosze jesli jestes nie wierzącą. Halo to są sentencje......... nikt tu do nikogo nie pije, ale widac niektorzy szukaja andrealinki z braku ...... moze przyjaciół, dla takich nawet sprzedawca odkurzaczy jest jakąś alternatywą.
24 grudnia 2014 21:51
margolcia

Czytaj ze zrozumieniem Amorek, to nie chrzescijanie zaczęli, bąd obiektywną prosze jesli jestes nie wierzącą. Halo to są sentencje......... nikt tu do nikogo nie pije, ale widac niektorzy szukaja andrealinki z braku ...... moze przyjaciół, dla takich nawet sprzedawca odkurzaczy jest jakąś alternatywą.

Żenada...

24 grudnia 2014 22:07 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

Żenada...

Kefir ma OPIEUNKOWIE sie skonczył.Znow tu mącisz.
24 grudnia 2014 22:15
mleczko47

Kefir ma OPIEUNKOWIE sie skonczył.Znow tu mącisz.

Żenada...