Sentencje na dzień dzisiejszy #2

12 kwietnia 2015 11:08 / 6 osobom podoba się ten post
           Dom to nie miejsce w ktorym mieszkasz,
           ale miejsce,gdzie ciebie rozumieją.

Janusz  Morgenstern
12 kwietnia 2015 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
hagia

Dorotko, nie sugerujesz  tego chyba głodującym opiekunkom? Bo żona pdp, to nie własna żona, grzech byłby?  ;)))

Musialabym sie zglebic w wywody owego Aziza, nie mozna wykluczyc)) chociaz miwa byla o posluszenstwie i poswueceniu jakie zona powinna jest okazac mezowi. Jednak wypadaloby byc mezem tejze zony))  zony pdp rzadko bywaja zjadliwe) od jesc nie od jadu)
12 kwietnia 2015 12:31 / 7 osobom podoba się ten post
Lekarz to najpiękniejszy zawód na świecie. Sukcesy opromienia słońce, a błędy przykrywa ziemia.
12 kwietnia 2015 13:15 / 2 osobom podoba się ten post
Zycie uczy nas wszystkiego,ale my nie uczymy sie  wszystkiego z zycia.

13 kwietnia 2015 09:39 / 7 osobom podoba się ten post
Żyj życiem, dając innym żyć. Spokojni są panami życia. Słyszą, widzą i milczą. Śpią dobrze, bo się nie szamoczą. Żyją długo, albowiem kultywują spokój wewnętrzny.
Mają wszystko co trzeba, bo nie zabiegają o rzeczy zbędne lub cudze. Zachowują serce spokojne, bo nie przejmują się niczym.

[ Baltasar Gracian y Morales ]
14 kwietnia 2015 07:54 / 4 osobom podoba się ten post

Uwierz,że potrafisz i już jesteś w połowie drogi.
14 kwietnia 2015 19:19 / 6 osobom podoba się ten post
Jeśli "a" oznacza szczęście, to a=x+y+z;
x - to praca,
y - rozrywki,
z - umiejetność trzymania języka za zębami.

[ Albert Einstein ]
14 kwietnia 2015 21:48 / 2 osobom podoba się ten post
No i....zeby mi nie było, że ktoś kompleksy ma :D :D :D :D
14 kwietnia 2015 21:55 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Żyj życiem, dając innym żyć. Spokojni są panami życia. Słyszą, widzą i milczą. Śpią dobrze, bo się nie szamoczą. Żyją długo, albowiem kultywują spokój wewnętrzny.
Mają wszystko co trzeba, bo nie zabiegają o rzeczy zbędne lub cudze. Zachowują serce spokojne, bo nie przejmują się niczym.

To po Orim wyjezdzasz do De?
Maja wszystko co trzeba, nie zabiegaja o rzeczy zbedne.
A co jest zbedne?
14 kwietnia 2015 22:00 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Orim, a gdzie tacy mądrzy faceci występują w przyrodzie?  Ja nie stwierdziłam,widocznie stąpam po innej galaktyce:)))))))))))
Swoją drgoą to ja myślę, że dla Twojej żony, Twój pobyt na babskim forum jest zbawieniem :))))))))))))
Ileż Ty się tutaj możesz nauczyć, jak z kobietami postepowac :))))))))))))
14 kwietnia 2015 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

No i....zeby mi nie było, że ktoś kompleksy ma :D :D :D :D

Nie jestem na bieżąco, ale to jakiś mus mieć tę nadwagę, żeby czuć się dobrze :D?
14 kwietnia 2015 23:30 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Nie jestem na bieżąco, ale to jakiś mus mieć tę nadwagę, żeby czuć się dobrze :D?

Przeciez podpis pod tą fotka dotyczy wieku a nie wagi:):):):)
14 kwietnia 2015 23:34 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Przeciez podpis pod tą fotka dotyczy wieku a nie wagi:):):):)

Niby tak, ale nie wiem czemu wszyscy myślą, że po czterdziestce można nabijać kilogramy ku ogólej radości zainteresowanych :D :P.  

Chciałam coś dopisać, ale po co? Żyjmy szczęśliwie ze swoimi kilogramami.
Ja walczę, Ty pielęgnujesz, a gedanken i tak sind frei :D
14 kwietnia 2015 23:38 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Niby tak, ale nie wiem czemu wszyscy myślą, że po czterdziestce można nabijać kilogramy ku ogólej radości zainteresowanych :D :P.  

Chciałam coś dopisać, ale po co? Żyjmy szczęśliwie ze swoimi kilogramami.
Ja walczę, Ty pielęgnujesz, a gedanken i tak sind frei :D

Ależ nikt tak nie mysli,a juz na pewno nie wszyscy:):):)Jak ktoś do 40 nie nabijała to i po nie bedzie,a jak ktos był puchatkiem to to też raczej sie nie zmieni:)Jeszcze chwila i pomysle Salazarku/o/ miła, że kompleksy masz z powodu szczupłej sylwetki:):):):)Spij dobrze i niech Ci się czasam nie przysni ,ze jesteś puchatkiem:):):)Dobranoc jeszcze raz :)
15 kwietnia 2015 15:31 / 5 osobom podoba się ten post
Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nimi dużo więcej radości niż z własnych.

[ Charles Chaplin ]