Dla mnie sprawa jest calkiem jasna. Jesli artykul zostal przepisany ze strony, gdzie za przeczytanie trzeba zaplacic - sorry, to jest piractwo. Inaczej tego nazwac sie nie da. Ale, jak zwykle, to moje zdanie.
Dla mnie sprawa jest calkiem jasna. Jesli artykul zostal przepisany ze strony, gdzie za przeczytanie trzeba zaplacic - sorry, to jest piractwo. Inaczej tego nazwac sie nie da. Ale, jak zwykle, to moje zdanie.
Bez przesady... Moderator
Szkoda.Teraz sami musimy z niemcami "walczyć"
Masz racje ORIM, jakby nie J-24, 4 pancerni i pies Szarik i niezapomniany Sztyrlic, jak nic bysmy wojne przegrali.
Szkoda p Mikulskiego.
"dzięki ustawie [o pomocy niesamodzielnym] przybędzie 200 tys. legalnych miejsc pracy"; szkoda, że nie będzie to ciekawa alternatywa dla opiekunek wyjeżdżających do Niemiec
http://www.rynekseniora.pl/rynek_opieki/105/senator_augustyn_ustawa_o_pomocy_niesamodzielnym_wkrotce_w_sejmie,455.html
Zawsze to jakis postep w tej dziedzinie Do tej pory nikt sie tym nie interesował w Polsce i rodziny sa skazane na ponoszenie kosztow z wlasnej kieszeni.Zasilki wyplacane z ZUS to takie grosze ze nawet na chleb dla seniora nie wystarczaja
Zawsze to jakis postep w tej dziedzinie Do tej pory nikt sie tym nie interesował w Polsce i rodziny sa skazane na ponoszenie kosztow z wlasnej kieszeni.Zasilki wyplacane z ZUS to takie grosze ze nawet na chleb dla seniora nie wystarczaja
Rymowanki twoje są przefajne,a w internecie można sprzedac wszystko..pomysl o tym Kasiu:-) o ile ci sie chce pomyśleć:-)
Martuniu-w internecie mozna i sprzedac i kupic:)A te rymowanki bez forum to dla kogo by zrozumiałe były?Nieeee,tylko tu ich pisanie ma sens,bo wiadomo o co kaman,dotycza zwykle aktualnych forumowuch wydarzeń.Predzej bym pomyslała o jakims wydaniu,może,kiedyś....Posmotrim-uwidim:)