Wyłowione z sieci 2

06 września 2015 18:47
robert72

http://blog.onet.pl/42390,3,archiwum_goracy.html a propos ostatnich dyskusji o seksualności PDP

A dlaczego przesylane sa informacje skoro konto robert72
(konto zablokowane) jest jak widac zablokowane?
15 września 2015 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
Wkurza mnie to medialne chamstwo i manipulacja w Polsce. Z kim oni tak walczą ? Ponoć prezydent Duda powiedział Polakom w Londynie: "nikomu nie powiem: pakuj sie i wracaj", a cały wątek brzmiał tak:
15 września 2015 20:41
Ale to jest nośne! Nie na darmo prasa jest nazywana trzecią władzą? PO Fb chodzą takie mądre wierszyki o prezydencie, żehoho.
15 września 2015 20:41
Prowincjusz

Wkurza mnie to medialne chamstwo i manipulacja w Polsce. Z kim oni tak walczą ? Ponoć prezydent Duda powiedział Polakom w Londynie: "nikomu nie powiem: pakuj sie i wracaj", a cały wątek brzmiał tak:

Czym Ty się tak denerwujesz? Mamy kampanię wyborczą i wszystkie chwyty dozwolone. Zwłaszcza jak stołek się pod tyłkiem pali. I bynajmniej nie stoję tu po stronie jakiejkolwiek partii bo wszystkie tak robią, niestety. Tu wyrwane z kontekstu, tu niedopowiedziane lub lekko przekręcone i już afera. Aby tylko zdyskredytować drugą stronę. To się fachowo "brudna kampania" nazywa. Wywlekanie trupów z szafy też jest modne
15 września 2015 20:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ja to najchętniej bym podusiła polityków. Rozpasało się towarzystwo okrutnie.
15 września 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja to najchętniej bym podusiła polityków. Rozpasało się towarzystwo okrutnie.

Wybrańcy ludu
15 września 2015 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Wybrańcy ludu:tanczy::placz3::placz3:

Ludu nie poduszę bo go za dużo jest ale paru polityków to możnaby ;-))) Nie wiem do czego oni dążą. Istnieją sami dla siebie, nas mają gdzieś. I to jest tendencja ogólna.
15 września 2015 21:45
Mycha

Ludu nie poduszę bo go za dużo jest ale paru polityków to możnaby ;-))) Nie wiem do czego oni dążą. Istnieją sami dla siebie, nas mają gdzieś. I to jest tendencja ogólna.

Etyka, morale. Ale o tym nie wolno tutaj czuwa:)
15 września 2015 21:47
dorotee

Etyka, morale. Ale o tym nie wolno tutaj:moderator1: czuwa:)

Półgębkiem damy radę ;-)))
15 września 2015 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Półgębkiem damy radę ;-)))

Tylko co ten pólgębek migracją się nie zakończy:)
15 września 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dajcie spokój z polityką proszę.
15 września 2015 21:56
dorotee

Tylko co ten pólgębek migracją się nie zakończy:)

To wrócimy, Moduś łaskawy jest. A może "bywa" ?????
15 września 2015 21:58
Mycha

To wrócimy, Moduś łaskawy jest. A może "bywa" ?????

Myśle, że jest niestety. Czasami nie reaguje.
15 września 2015 22:02
dorotee

Myśle, że jest niestety. Czasami nie reaguje.

Gdyby tak ciągle reagował to dziewczyny nie upuściłyby sobie "pary". A co to policjant forumowy ?? Nie, lepiej same się uczmy reagować. Jednych lubi innych nie, trupem nie jest, emocje tez chyba jakieś ma.

Ale wazelina !!!!
15 września 2015 22:03
Mycha

Gdyby tak ciągle reagował to dziewczyny nie upuściłyby sobie "pary". A co to policjant forumowy ?? Nie, lepiej same się uczmy reagować. Jednych lubi innych nie, trupem nie jest, emocje tez chyba jakieś ma.

Ale wazelina !!!!

Staram się nie być stronniczy - różnie to bywa odbierane.