11 stycznia 2015 18:30 / 2 osobom podoba się ten post
margolciaKsiedzu tez nie daje, ale juz czerwony krzyz robi wiecej dla potrzebujacych jak ten pajac na uslugach rządzacych. Pewnie, lepiej zaraz zwalic wszystko na ksiezy i kosciół, hahaha, tepy narod na siłe chce byc swiecki i pózniej strach przed islamem w oczy zaglada. Tak swiecka chciala byc, Belgia , Francja, Niemcy i kilka innych krajów. Brak autorytetow, wiary i tępota ,maja teraz islamistów i inne badziewie.
Nawiązałam do księży bo akurat ich ta zbiórka tak bardzo boli od poczatku jej istnienia.
To ze tępy naród chce być na siłe świecki tu się zgodzę, ale nie uważam żeby chrześcijaństwo w takiej formie w jakiej istnieje obecnie było skutecznym antidotum przeciwko islamowi. Polityka i pieniądz rzadzą, jakby ktoś nie wiedział, i o to w tym wszystkim chodzi. Po ostatnim zamachu we Francji od razu pojawił się artykuł o tym jak to polscy muzłumanie boją się odwetu i czuja się zagrożeni. Śmiać mi się chciało jak to czytałam, choc tak naprawdę nie ma tu nic do śmiechu. Ten sam scenariusz co w innych krajach. Tacy grzeczni na razie, tacy bojaźliwi a za chwile będziemy mieli u siebie to samo. Kanapki nie zjesz z wędliną bo pod pretekstem obrazy uczuc religijnych zostaniesz pobita.