no to teraz musisz być grzeczna ,Mikołaj z prezentami wystartował :))))))))))))))))
no to teraz musisz być grzeczna ,Mikołaj z prezentami wystartował :))))))))))))))))
i wisienke
Juz mnie zemdlilo od tcyh slodkosci..............
:( widzisz i slodyczy Ci nei trzeba dzieta cud :)
i wisienke
OOOO tak! Jak tak czytam o tych słodkościach to zachowuję się jak Wy Dziewczyny :))) A któraś kiedyś napisaa mi, że "trzeba mieć jaja" (to był cytat modi)
OOOO tak! Jak tak czytam o tych słodkościach to zachowuję się jak Wy Dziewczyny :))) A któraś kiedyś napisaa mi, że "trzeba mieć jaja" (to był cytat modi)
Andrea mnie się wydaje że porządek z Nim już zrobiłaś Ty. :-)
Co do samej osoby Roberta - patrząc na jego avatar, to w zasadzie zauważam pewne pokrewieństwo dusz pomiędzy mną, a nim - ja mam fajne zdjęcie (tzw. "sweet focie") obok czerwonego Magirusa z 1962 r.(wóz strażacki - "drabiniak"), a nawet mam fotkę jak siedzę za jego kierownicą. Są jednakże pewne różnice pomiędzy mną a Robertem... jakby to powiedzieć... Ja nikomu nie wmawiam że jestem strażakiem i nie pozdrawiam np. z wysp Bahama :-)
a dzisiaj jest swiatowy dzien orgazmu i ja go nie mam ;((((((((((((((((((((
Coś Ty!! a ja niewiedziałem!!
Jolek....walnij lufe :-DD
Razem w słusznej sprawie,tak wyczytałam dzisiaj.Pod spodem małymi literkami jest dodane ,że można też osobno.Byle skutecznie:)
Jolek,do północy jeszcze kupa czasu:):):)