Esmeraldo, witaj! Fajnie że jesteś! Brakowało Cię tu, nie da się ukryć :)
Trzymam kciuki żebyś trafiła na super sztelę i czekamy na Ciebie po tej stronie lustra Odry!
Esmeraldo, witaj! Fajnie że jesteś! Brakowało Cię tu, nie da się ukryć :)
Trzymam kciuki żebyś trafiła na super sztelę i czekamy na Ciebie po tej stronie lustra Odry!
Alinko - dziekuję...
A ORIM po prostu skręca się z zazdrości; i tyle w temacie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jestem tutaj Ania52.
Musiałam meila długiego ze sprawozdaniem napisać,a mam tylko polskie literki-to na umlauty uważać trzeba,i myśleć-z dużej litery czy z małej.
No i rozmowy telefoniczne trzy musiałam zaliczyć-o FB nie wspomnę.
Zajeta byłam.
Jeśli palisz,to teraz jest idealny moment,aby rzucić(palenie).Ja tak zrobiłam 20 lat temu.Teraz mogę mówić"Grypo kochana,ile ci zawdzięczam". ((*_*))
tlumaczenie przyjete....a co ty za sprawozdania piszesz,do kogo?do US?tylko czemu po niemiecku
Do syna piszę,żeby wiedział co sie dzieje.Syn geldów jest,to po niemiecku muszę,bo naszego nie pojmie. Oni nie gadają ze sobą a ja nie mam jak z mieszkania geldów tajnie rozmawiać przez telefon.Pisać muszę.
Do syna piszę,żeby wiedział co sie dzieje.Syn geldów jest,to po niemiecku muszę,bo naszego nie pojmie. Oni nie gadają ze sobą a ja nie mam jak z mieszkania geldów tajnie rozmawiać przez telefon.Pisać muszę.
Ano taki ze mnie domowy donosiciel.
A Basiam to co jest?Śpi już?
Agamora też nie widzę.:))))))
Ano taki ze mnie domowy donosiciel.
A Basiam to co jest?Śpi już?
Agamora też nie widzę.:))))))
Mam dziś wielkigo doła. Bardzo lubie Was WSzystkie, ale chyba już czas pożegnać się z Wami, z Moim Opiekukowem