Na wyjeździe #18

30 grudnia 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Dzień jak co dzień, ale mógłby się jeszcze nie kończyć :)
Obiecałam sobie jeszcze jesienią że wybiorę się obejrzeć to co warte obejrzenia w B. Wtedy jakoś mi po drodze nie było, samej żadna frajda. Teraz to coś innego ;)
Wybrałam się zwiedzić Sparrenburg, twierdzę obronną w Bielefeld. Na wieżę widokową wprawdzie nie ma wstępu zimą, ale to w niczym nie przeszkadzało cieszyć się wycieczką ;)

Na ostatnim zdjęciu kamienica z XVI wieku w samym centrum miasta.

po co ci wieza widokowa jak ty i tak w jednym kierunku patrzylas ha ha ha
30 grudnia 2014 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Obiecałam sobie jeszcze jesienią że wybiorę się obejrzeć to co warte obejrzenia w B. Wtedy jakoś mi po drodze nie było, samej żadna frajda. Teraz to coś innego ;)
Wybrałam się zwiedzić Sparrenburg, twierdzę obronną w Bielefeld. Na wieżę widokową wprawdzie nie ma wstępu zimą, ale to w niczym nie przeszkadzało cieszyć się wycieczką ;)

Tak trzymaj. Mnie choroba w domu trzyma ale jutro się wypuszczę w miasto. Będe fotki pstrykać bo nowy aparat mam. Do ludzi trzeba wychodzic żeby nie zwariować.

30 grudnia 2014 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Z tych zdięć spogląda szczęsliwa kobieta. Życzę Ci aby ten stan trwał jak najdlużej Liliuś. 
30 grudnia 2014 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

po co ci wieza widokowa jak ty i tak w jednym kierunku patrzylas ha ha ha

Oj tam! Oj tam! Jakiś Ty Orim drobiazdowy. Wiadomo, że wzrok zatrzymuje się zawsze najdłużej na najciekawszym obiekcie.
30 grudnia 2014 19:41 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Z tych zdięć spogląda szczęsliwa kobieta. Życzę Ci aby ten stan trwał jak najdlużej Liliuś. 

Alinko - dziekuję... 
A ORIM po prostu skręca się z zazdrości; i tyle w temacie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
30 grudnia 2014 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Alinko - dziekuję... 
A ORIM po prostu skręca się z zazdrości; i tyle w temacie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

az tak to nie ha ha ha Nie jestem juz zazdrosny o nic i o nikogo.
Tobie zycze powodzenia
30 grudnia 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Przyszła właśnie moja poprawiona umowa:)Przejrzałam pobieżnie póki co-ale i kasa i terminy sa właściwe:)Uff.
Była rodzinka-PDP do piątku lub soboty w szpitalu,jest lepiej.Syn -ratownik podziękował mi za zainteresowanie ,pomoc i szybką reakcję:)I dodał,że dzięki temu ,że byłam uważna nie doszło do jeszcze gorszych powikłań.Babcia w swoim świecie ,niby kuma że męża nie ma ,ale tak nie za bardzo...Grunt ,że spokojna jest:)No i jutro i w piatek pospimy sobie dłużej bo piguły nie przychodzą:)Poza tym znów sypi śnieg,jest tylko -3stopnie i nie ma wiatru ,ale śniegu!!!!!!!Koszmarne ilości i z tego co tu obserwuj tylko 2 główne ulice sa odśnieżane ,reszta nie....To malutkie miasteczko ,może dlatego.

Bo Ty fachura jesteś,a to wazne.Wszystkiego uczymy sie latami Ty masz doswiadczenie,teorie opanowana a to wielki plus.Ważne,żeby nie bać się, lepiej wykonać jeden telefon więcej niż czekac az ktoś z rodziny przyjedzie.
30 grudnia 2014 20:04 / 6 osobom podoba się ten post
witam serdecznie wszystkich i każdego po kolei. po dlugiej nieobecnosci zwiazanej z pobytem w domku przypominam sie kochani. 3 stycznia ruszam do monachium wiec i chwil bedzie wiecej aby zaglądac. w domku wiadomo...dzieci dom i praca wiec i doby brakuje ;0 sciskam was wszystkich gorąco życząc wszystkiego naj w nowym roku a przede wszystkim spokojnych i miłych pdp, wielu euraśków i samych sukcesów ;0
30 grudnia 2014 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
Witaski Esmeraldo:)To sie naurlopowałaś,że ło hoho:):):)
30 grudnia 2014 20:05
esmeralda

witam serdecznie wszystkich i każdego po kolei. po dlugiej nieobecnosci zwiazanej z pobytem w domku przypominam sie kochani. 3 stycznia ruszam do monachium wiec i chwil bedzie wiecej aby zaglądac. w domku wiadomo...dzieci dom i praca wiec i doby brakuje ;0 sciskam was wszystkich gorąco życząc wszystkiego naj w nowym roku a przede wszystkim spokojnych i miłych pdp, wielu euraśków i samych sukcesów ;0

witaj...wlasnie niedawno o tobie myslalam....fajnie,ze bedziesz na forum
30 grudnia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
esmeralda

Wita,witaj  - dobrej Stelli i dobrej kasy.Po tak dlugim urlopie dobrze wyskoczyc na odpoczynek do pracy:):):)
30 grudnia 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

az tak to nie ha ha ha Nie jestem juz zazdrosny o nic i o nikogo.
Tobie zycze powodzenia

Uderz w stół, a nożyce się odezwą, hih ihihi ihhihi  :)))
ORIM-ku, akurat o to jedno jestem zupełnie spokojna - wiem że znasz sie na żartach. 
A jakbyś tak jeszcze zechciał tego kwiatka przyjąć... @--}---                     :)
30 grudnia 2014 20:13
agamor

hej :)
z tej racji, że jestem chora na samą myśl o papierosie i kawie przyprawia mnie o .....
nie , nie, nie
wyobrażam sobie jak to smakuje bo piłam kawę (w różnej postaci) i paliłam kiedyś więcej
łoch, ażmnie drgawki wzięły...........mogłam nie czytać tego posta.......:))))))))))))

Jeśli palisz,to teraz jest idealny moment,aby rzucić(palenie).Ja tak zrobiłam 20 lat temu.Teraz mogę mówić"Grypo kochana,ile ci zawdzięczam". ((*_*))
30 grudnia 2014 20:13
esmeralda

Esmeraldo, witaj! Fajnie że jesteś! Brakowało Cię tu, nie da się ukryć :)
Trzymam kciuki żebyś trafiła na super sztelę i czekamy na Ciebie po tej stronie lustra Odry!
30 grudnia 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Esmeraldo, witaj! Fajnie że jesteś! Brakowało Cię tu, nie da się ukryć :)
Trzymam kciuki żebyś trafiła na super sztelę i czekamy na Ciebie po tej stronie lustra Odry!

i Nysy Luzyckiej,bo to tez granica blizej mnie