Na wyjeździe #18

21 grudnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
nie do Wrocka tylko do Wałbrzycha,a jak narazie to robotnik ciebie pilnuje : dzwoni i budzi ha ha 
21 grudnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

czekaj chwile z tym calowaniem ha ha Wcisne sie przed pdp hihi

hahahahha, przypominam Ci ze wygladam jak przeziebione zombie :D
Ale spoko, na razie pdp spi hahahahah.
21 grudnia 2014 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
Wiecie co, jestem u bardzo dziwnej Pdp-j, jej dzieci też dziwne, każdy zapatrzony w siebie, przyjeżdżają do mamy z obowiązku, z opiekunkami praktycznie nie rozmawiają. Wczorajszy przykład, przyjechał synuś do mamusi, przywiózł żywą choinkę, położył ją w salonie a w całym domu ogrzewanie podłogowe, posiedział chwilkę i bez slowa odjechał. Pdp-a też słowem nie wspomniała i tak do późnego wieczora aż przyszła córka z boku, zobaczyła choinkę, wpadła w złość że tylko bałagan będzie i skwitowała słowami że coś mam z nią zrobić. Poszukałam stojak i postawiłam bidulkę, babcia nie mówi o jej sprzystrojeniu a ja się nie pytam, więc mamy na razie dni przedświąteczne pod znakiem ,,goła choinka,, ;-)
21 grudnia 2014 14:12
Pozwolicie, ze nie bede komentowac wypocin Pana Roberta72. Napisalam kim jest tylko po to, zeby zadnej z Was nie naciagnal. Wiem, ze nikt nie jezdzi do DE dla przyjemnosci i szkoda by ktoras wydawala te ciezko zarobione pieniadze na kogos takiego jak on. Mysle, ze jego "pretensje" i wczesniejsze wyczyny, o ktorych pisala Andrea najlepiej swiadcza o tym jaki jest. Wiecej na jego temat wypowiadac sie nie bede. Chyba, ze ktos jest prywatnie zainteresowany lub poszkodowany przez niego. Wtedy zapraszam na priv...
21 grudnia 2014 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
Wiezz, niezbadane som drogi opiekunek. :D Teraz jak wracalam to spotkalam dzieqczyne ktora zmienialam 4lata temu w aachen. Tuz ptzed stella z toba. Pamietasz, tam gdzie ta esesmanka byla. I dokladnie jak Orim pisze: walbrzych 17styczen. Aha, ja nie gotuje :P to moze byc jako zacheta hahaha
21 grudnia 2014 14:22 / 4 osobom podoba się ten post
Robert, nie można zniżać sie do poziomu przekupy. Takie sprawy załatwiaj przez adwokata. Nieładnie tak publicznie. Panie podziwiały Ciebie też min. za to że tak ładnie rozstałeś sie ze swoja żoną. Bo tak nam tutaj pisałeś, że można, że powinno się że mozna mimo rozstania przez telefon rozmawiać kilka razy w tygodniu, że po rozstaniu wasze relacje nabrały przyjaźni.Takie pierdy nam tu pisłeś A dziewczyny wierzyły i może nie jedna też by chciała tak sie rozstać ze swoim byłym. Ale rzeczywistość jest zupełnie inna i to z regóły u każdego. Powiedzmy sobie szczerze, przyjaciele nie będą sie rozchodzić bo po co.
21 grudnia 2014 14:28
moncherie

Pozwolicie, ze nie bede komentowac wypocin Pana Roberta72. Napisalam kim jest tylko po to, zeby zadnej z Was nie naciagnal. Wiem, ze nikt nie jezdzi do DE dla przyjemnosci i szkoda by ktoras wydawala te ciezko zarobione pieniadze na kogos takiego jak on. Mysle, ze jego "pretensje" i wczesniejsze wyczyny, o ktorych pisala Andrea najlepiej swiadcza o tym jaki jest. Wiecej na jego temat wypowiadac sie nie bede. Chyba, ze ktos jest prywatnie zainteresowany lub poszkodowany przez niego. Wtedy zapraszam na priv...

Temat wypocin zamkniety. dziekuję.i życze miłego dnia
21 grudnia 2014 14:34 / 2 osobom podoba się ten post
Dziwne ze niekotre (nie)opiekunki moga wypowiadac sie na forum i to nie na temat :))
No, ale ja jestem zwykla opiekunka wiec sie nie znam, nie mam wyzszego wyksztalcenia i moze maly zasob slownictwa,aby mnie zrozumiec ;))))))))))))
21 grudnia 2014 14:39
Jolek

Dziwne ze niekotre (nie)opiekunki moga wypowiadac sie na forum i to nie na temat :))
No, ale ja jestem zwykla opiekunka wiec sie nie znam, nie mam wyzszego wyksztalcenia i moze maly zasob slownictwa,aby mnie zrozumiec ;))))))))))))

Jolek a ty co?jasniej z lekka napisz
21 grudnia 2014 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Jolek a ty co?jasniej z lekka napisz

To tak z przymruzeniem okaaaaaaaa :)))
21 grudnia 2014 14:44
Jolek

To tak z przymruzeniem okaaaaaaaa :)))

a...wszystko jasne......
21 grudnia 2014 14:47 / 3 osobom podoba się ten post
Heheheheno !!!! W końcu cos zaczyna się dziać bo już nuda zalatywala
21 grudnia 2014 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
Moim zdaniem zenujace te przepychanki "rodzinne". Ale to fakt Beata, cos sie dzialo :P
21 grudnia 2014 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
hahahahahh Andreaaaaaaaa to jest swietny pomysl. Ja chce ja chce!!! Albo pamietniki z wakacji, clopaki do wziecia :D ale by sie dzialo na forum, bynajmniej smiesznie by bylo :D
21 grudnia 2014 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

hahahahahh Andreaaaaaaaa to jest swietny pomysl. Ja chce ja chce!!! Albo pamietniki z wakacji, clopaki do wziecia :D ale by sie dzialo na forum, bynajmniej smiesznie by bylo :D

no w szczegolnosci ze chlopakow to ci u nas dostatek..........................ze 2 Pany sie znajda