A teraz z innej beczki. Jaki macie nastrój przed jutrem?Ja jakoś w ogóle nie czuję, że to święta. Dobrze, że śniegu nie ma,ozdób świątecznych przy ulicy też znikoma ilość, więc jakoś mi mniej smutno.
A teraz z innej beczki. Jaki macie nastrój przed jutrem?Ja jakoś w ogóle nie czuję, że to święta. Dobrze, że śniegu nie ma,ozdób świątecznych przy ulicy też znikoma ilość, więc jakoś mi mniej smutno.
Dobra, Kozy młode i mniej młode.....
Muszę sie znów pochwalić "Hallo" od przystojniaka ;)))))))
Żeby tylko nie było tak,ze on wie ze jestem polską opiekunką i czyha na moją kasę.......
Żeby tylko nie było tak,ze on wie ze jestem polską opiekunką i czyha na moją kasę.......
Szwagra cwaniaka !!!! A tesciowka potrafila jeszcze powiedziec ,, o i czego placzesz biedna nie jestes ,,ozesz ku......aa
Dobra kochane,kto zna niemiecka zupe bruhle czy cos takiego :-D moja babka mowi,ze mam pokroic warzywa jak na rosol wrzucic pojkrojone w paski mieso , pogotowac i potem to odcedzic. Jak ona ma zamiar to zjesc? Dodam,ze mam 2 plastry karkowki tak pokroic. Co to za zupa? Jakos nie przemawia za mna
Prosze cie ! Takie grosze ! ha ha To "Hallo" od przystojniaka to musi z innych powodow byc ha ha
Od tego samego przystojniaczka?Hi hi hi -się okaże ostatecznie ,że to Polak jest:):):)Mówię Ci:)
Czemu ha ha?
Widać, atrakcyjna jestem ;)))))))))