Na wyjeździe #18

23 grudnia 2014 14:38
A teraz z innej beczki. Jaki macie nastrój przed jutrem?Ja jakoś w ogóle nie czuję, że to święta. Dobrze, że śniegu nie ma,ozdób świątecznych przy ulicy też znikoma ilość, więc jakoś mi mniej smutno.
23 grudnia 2014 14:42 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

A teraz z innej beczki. Jaki macie nastrój przed jutrem?Ja jakoś w ogóle nie czuję, że to święta. Dobrze, że śniegu nie ma,ozdób świątecznych przy ulicy też znikoma ilość, więc jakoś mi mniej smutno.

Troche mi smutnooo, ale trzeba sie ogarnac to tylko 3 dni, glupie 3 dniiii.

Ale jakos ten smutek jest. Byle do konca grudnia a potem juz z gorki.
23 grudnia 2014 15:30 / 6 osobom podoba się ten post
Dobra, Kozy młode i mniej młode.....

Muszę sie znów pochwalić "Hallo" od przystojniaka ;)))))))

Żeby tylko nie było tak,ze on wie ze jestem polską opiekunką i czyha na moją kasę.......
23 grudnia 2014 15:47 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Żeby tylko nie było tak,ze on wie ze jestem polską opiekunką i czyha na moją kasę.......

Od tego samego przystojniaczka?Hi hi hi -się okaże ostatecznie ,że to Polak jest:):):)Mówię Ci:)
23 grudnia 2014 15:58 / 2 osobom podoba się ten post
Basiaim, uwazaj na siebie i portfel swoj tez:):):) A najlepiej piortfel w domu zostaw i jakby gonil to zbyt szybko nie uciekaj;););)
23 grudnia 2014 16:04 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

ho ho to ci sie kariera zaczyna rozwijac tutaj w de....a mnie jako tej mniej mlodej kozie to nie...zreszta kariery to ja juz w pl probilam...
23 grudnia 2014 16:22 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Prosze cie ! Takie grosze ! ha ha To "Hallo" od przystojniaka to musi z innych powodow byc ha ha
23 grudnia 2014 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Szwagra  cwaniaka !!!! A tesciowka potrafila jeszcze powiedziec ,, o i czego placzesz biedna nie jestes ,,ozesz ku......aa

To taka magia Świąt i rodzinnego ciepla.
Załatw to wszystko przez prawnika.Potem podaj do sadu o zwrot kosztow.Niech zobacza ze biedna nie jestes i stac cie na zalozenie sprawy
23 grudnia 2014 16:30
Dobra kochane,kto zna niemiecka zupe bruhle czy cos takiego :-D moja babka mowi,ze mam pokroic warzywa jak na rosol wrzucic pojkrojone w paski mieso , pogotowac i potem to odcedzic. Jak ona ma zamiar to zjesc? Dodam,ze mam 2 plastry karkowki tak pokroic. Co to za zupa? Jakos nie przemawia za mna
23 grudnia 2014 16:34
agamalaga

Dobra kochane,kto zna niemiecka zupe bruhle czy cos takiego :-D moja babka mowi,ze mam pokroic warzywa jak na rosol wrzucic pojkrojone w paski mieso , pogotowac i potem to odcedzic. Jak ona ma zamiar to zjesc? Dodam,ze mam 2 plastry karkowki tak pokroic. Co to za zupa? Jakos nie przemawia za mna

Bruhe to ichne kostki rosolowe albo rosol w proszku.
23 grudnia 2014 16:35
Czyli faktycznie mam ta kostke wrzucic z warzywami i tym pokrojonym miesem w paski? Karkowka :-D dobre. A z czym sie je taka pyszna zupke. Z makaronem?
23 grudnia 2014 16:40
ORIM

Prosze cie ! Takie grosze ! ha ha To "Hallo" od przystojniaka to musi z innych powodow byc ha ha

Czemu ha ha?

Widać, atrakcyjna jestem ;)))))))))
23 grudnia 2014 16:42 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Od tego samego przystojniaczka?Hi hi hi -się okaże ostatecznie ,że to Polak jest:):):)Mówię Ci:)

To jeszcze lepiej ;))))))

Albo w dodatku się okaże kolegą szkolnym mojego syna ;)))))))))
23 grudnia 2014 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
Uwaga!!!

Jutro przychodzi do mojej pdp jej wnuczek, syn uw tego mojego ulubinego Stefana :))))))))))))))
Bablk porzez telefon mu powiedziala, ze nie umie mowic po niemiecku buhahahaha, ale mniejsza z tym :D
No wiec ja sie musze jutro zaprezentowac jakos... Hahahahah :)))
I tak juz mi powiedzial 1 dnia, ze ma wielki szacunek dla mnie, ze zostawilam malenstwo i tutaj przyjechalam kase zarabiac :D
No no :D hahaha.
23 grudnia 2014 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Czemu ha ha?

Widać, atrakcyjna jestem ;)))))))))

NO WŁAŚNIE o to mi chodzilo !!!