Na wyjeździe #18

24 grudnia 2014 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
agamalaga

Czy jak otrzymujecie koperte na swieta od pdp to ją otwieracif przy niej? To chyba tak nie wypada. Dodam,ze jemy we 2 tylko,ale jednak. Kopert sie chyba nie otwiera

ja tam otwieram i dziekuje,bo mysle,ze darczyncy jest milo..
24 grudnia 2014 14:24
Acha. Bedzie mi niezrecznie,ale moze tez tak zrobie wtedy.
24 grudnia 2014 14:24
ania52

ja tam otwieram i dziekuje,bo mysle,ze darczyncy jest milo..

Ania, coz tam sie u Ciebie dzieje z podwojnymi postami :DDDDDDDDDD
24 grudnia 2014 14:25
A czy wy dajecie jakiś drobny prezent PDP np. czekoladę ?
agamalaga

Czy jak otrzymujecie koperte na swieta od pdp to ją otwieracif przy niej? To chyba tak nie wypada. Dodam,ze jemy we 2 tylko,ale jednak. Kopert sie chyba nie otwiera

Otwieraj,przeciez musisz podziekować a za co podzekujesz jak nie wiesz? A może twoja pdp zna piosenke P.Szczepanika.Wypada,a nawet należy otworzyć.Pdp bedzie czekała,że wpadniesz w zachwyt.Tak to z prezentami jest,że nawet za 4 ksiązke po tym samym tytułem nalezy z wdzięcznościa podziekować.
Jolek

Ania, coz tam sie u Ciebie dzieje z podwojnymi postami :DDDDDDDDDD

tez to zauwazylam..chyba tego na P zalapalam i reka sie trzesie..tfuj..na psa urok...
24 grudnia 2014 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
kociara

A czy wy dajecie jakiś drobny prezent PDP np. czekoladę ?

ja  nic nie daje
24 grudnia 2014 14:28 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

ja  nic nie daje

Jak jestem w pracy nic nigdy nie kupowałam dla pdp.W tym roku kartki wysłałam,no ale w domu jestem.
24 grudnia 2014 14:31
Ja dla syna pdp dalam prezent a i dla mojej babki tez mam
24 grudnia 2014 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

tez to zauwazylam..chyba tego na P zalapalam i reka sie trzesie..tfuj..na psa urok...

hahahha, oj oj ale fandzolisz glupoty :DDD
24 grudnia 2014 14:34
Jolek

hahahha, oj oj ale fandzolisz glupoty :DDD

no wali mi na leb...a mine mam,ze klekajcie narody...i zlosliwosc moja do wypozyczonego wyslalam....
24 grudnia 2014 14:40
Tu gdzie jestem wstawia sie prezenty pod choinke.Napiszcie prosze jak podpisac na karteczce --imie wiem ale od kogo ?U mnie w PL pisalo sie od Sw Mikolaja --a tu?
24 grudnia 2014 14:45
A nie wystarczy samo imie napisac?
24 grudnia 2014 14:48
agamalaga

A nie wystarczy samo imie napisac?:-)

tez mi tak sie wydaje..
24 grudnia 2014 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

ja  nic nie daje

Od siebie nic nie daje rodzinie u której pracuje, ale od babki i "ode mnie" uszykowałam trochę pierników na talerzu dla najmłodszych. Jadę pierwszy raz do jej rodziny i niby prezent symboliczny wiozę. Nie wiem czy cokolwiek dostanę, ale to jest nie ważne i na nic nie liczę.
Ale chodzę sprzątać do takiego starszego pana i od niego zakażdym razem dostaję na odjezdne prezent w postaci torby słodyczy+ kawa, a teraz na święta dał mi w kopercie euro i torbę słodkości za co serdecznie podziękowałam ( tak między nami to jest kochany człowiek). Ja ze swojej strony wydałam niewiele oiro na prezent właśnie dla niego z czego bardzo się  ucieszył. Koperty oczywiście nie otwierałam przy nim. 

Drogie kolerzanki i drodzy koledzy siedzę teraz przy lapku wystrojona jak choinka i czekam na " złotą karocę" aby przyjechała po nas (mnie i Helgę).  Rano nie miaam natchnienia, ale za to ogromnego doła, chcę Wam złożyć życzenia spokojnych, wesołych i szybkich dla tych co są w De świąt Bożego Narodzenia. 
Dobrze jest być z Wami tutaj. Pa