Pochwalijki

21 marca 2015 08:28 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

Pochwalam się!!! Dzisiaj Dzień Wiosny!!! U mnie w domku szczególnie szczęśliwy i radosny!!! 21 marca przyszły na świat moje córki. Dorosłe już dziś baby :))) Skończyły studia, porobiły podyplomówki i pracują (w PL). A ja się cieszę i jestem bardzo dumna, że takie wspaniałe - piękne i mądre - dziewczyny urodziłam!!! Jest między nimi 7 lat i 2 godziny różnicy :)))

To piękny dzień!!!! Dwie  Wiosenne Dziewoje :))) Masz  być dumna z Siebie i z Nich :))) Wszystkiego Najlepszego dla Córek i dla Ciebie :))))))))
21 marca 2015 10:05 / 8 osobom podoba się ten post
michasia

To piękny dzień!!!! Dwie  Wiosenne Dziewoje :))) Masz  być dumna z Siebie i z Nich :))) Wszystkiego Najlepszego dla Córek i dla Ciebie :))))))))

Dziękuję bardzo :) Ten dzień jest zawsze dla nas uroczysty - gdy dziewczynki były małe, piekłam zawsze dwa torty...Było dmuchanie świeczek, balony, bal dla zaprzyjaźnionych dzieciaków...Teraz, mimo że nie zawsze nam się to udaje, też staramy sie spędzać ten dzień razem. I zawsze wspominamy jak po 2 latach starsza córka chciała "zwrócić prezent urodzinowy", który ciągle za nią biegał :)))))  Bo ona chciała już mieć trochę inne towarzystwo niż towarzystwo dwulatki :))))
21 marca 2015 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Slonecznie, doskonale znasz sytuacje na rynku pracy w Pl. Nie ukrywajmy, ze dla wielu rodzin taki wyjazd mamy do pracy, jest szansa na lepsze zycie , albo na przezycie. Niestety wiele kobiet zajmujacych sie opieka, nie wlada plynnie obcym jezykiem i dlatego biora one oferty ciezkie o zanizonych zarobkach. Jak myslisz, kogo wezmie taka firma jesli ma wybor, pania ze swietnym jezykiem i stawiajaca warunki, czy pania ze znikoma znajomascia jezyka i godzaca sie na wszystko? Firmy szukaja oszczednosci i beda je znajdywac. Naturalnie agencja , ktorej zalezy na dobrej opinii , nie zrobi tego, ale niewiele jest takich.

Agencje szukają oszczędności od zawsze, więc ciekawi mnie z jakiego powodu teraz jest trudniej z dobrymi ofertami, czy może zawsze tak było? Może to wprowadzenie płacy minimalnej tak namieszało na rynku?
21 marca 2015 18:39 / 6 osobom podoba się ten post
Ola55

Pochwalam się!!! Dzisiaj Dzień Wiosny!!! U mnie w domku szczególnie szczęśliwy i radosny!!! 21 marca przyszły na świat moje córki. Dorosłe już dziś baby :))) Skończyły studia, porobiły podyplomówki i pracują (w PL). A ja się cieszę i jestem bardzo dumna, że takie wspaniałe - piękne i mądre - dziewczyny urodziłam!!! Jest między nimi 7 lat i 2 godziny różnicy :)))

Moje córcie jutro maja urodznki,a między nimi róznica...10 minut,jak sobie przypomnę to tak jakby wczoraj było jak się urodziły,a to już 27 lat, :)
21 marca 2015 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

1050eu.

No i co z tego, ze 1050. Negocjuj stawke. Odwagi.
Powtarzam, negocjuj stawke.

21 marca 2015 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

No i co z tego, ze 1050. Negocjuj stawke. Odwagi.
Powtarzam, negocjuj stawke.

Negocjowałam, powiedziano mi, że rodzina podopiecznego nie da więcej. Ale już mam inna Stelle za 1200.
21 marca 2015 19:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Negocjowałam, powiedziano mi, że rodzina podopiecznego nie da więcej. Ale już mam inna Stelle za 1200.

No. I zeby mnie to bylo ostatni raz .-))
21 marca 2015 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

No. I zeby mnie to bylo ostatni raz .-))

ha, haa :)
21 marca 2015 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
teresa-p

Moje córcie jutro maja urodznki,a między nimi róznica...10 minut,jak sobie przypomnę to tak jakby wczoraj było jak się urodziły,a to już 27 lat, :)

Moja młodsza ma 27 lat...a starsza???  Właściwie to nie wiem skąd wzięły się u mnie takie "stare" dzieci????  Przecież ja jeszcze taka młódka jestem :))))
Twoim córciom i Tobie wiele serdeczności z okazji Waszego jutrzejszego święta :)))) 
P.S. Na pewno miałaś o wiele ciężej niż ja bo mnie już starsza w wielu rzeczach wyręczała...
21 marca 2015 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
teresa-p

moje dzieci też z marca, ale międyz nimi róznica 1,5 godziny jest :)
21 marca 2015 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
No to Wy mamy normalnych bliźniaczków jesteście!!! Bo u mnie ta młodsza bliźniaczka to taka jakaś przenoszona jest :)))
21 marca 2015 21:43
Ola55

No to Wy mamy normalnych bliźniaczków jesteście!!! Bo u mnie ta młodsza bliźniaczka to taka jakaś przenoszona jest :)))

nooooo :)))DDD
22 marca 2015 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dama dzisiaj na wyjeżdzie , zaraz wróci a ja zażywam luksusu :))))))))))))) oj koniec -- juz wróciła :(
23 marca 2015 10:00 / 4 osobom podoba się ten post
Ja śie pochwale, hee zostałam wycałowana w [policzki] przez Prezesa naszej Wspólnoty mieszkaniowej
Dobrze, że już ubrana jestem hiii,, Jeszcze czuje zapach perfum na mojej twarzy heee
Zawsze sie tak witamy. Dostałam tez duzo komplementów miłych. Przyznam ,że podoba mi śię Ten mezczyzna :))
miły poranek mam haaa
23 marca 2015 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie w ogródku kwitną fiołki :)) czyli wiosna przyszła na dobre.