Pochwalijki

16 maja 2015 21:01 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Ania - daj na luz. Mnie też trafiło się, że byłam w Spa w de. Kompleksy ? Zapomnij ! Tam sie nikt na nikogo nie ogląda. Poza tym, co komu do domu, jak dom nie jego. Nie zepsuj sobie pobytu. Daj się porozpieszczać. Spa to rozkosz dla ciała ... i dla ducha też.
Baw się dobrze !

wlasnie sie wydepilowalam...i co tam sadlo moje....ruszam jutro,,bede medytowac w termach...pozdrawiam
16 maja 2015 21:22
ania52

nachwalam sie,ze jutro skoro swit jade z corka pdp do spa.zakupili mi stroj kapielowy.to spa z rcji podziekowanie za dobra opieke nad pdp.w profilu pdp byl chodzacy a jak przyjechalam to byl w szpitani i zrobil sie lezacy.organizowalam wszystko.bo rodzina nie miala pojecia co potrzebne jest.no i znim pajacyka zakupili to 7-8 razy dziennie zmieniaam posciel,pampersa,pizamy ,bo pdp rozpinl pampersa i do beta sie zalatwial,bardzo zaskoczyla mnie corka tym spa...no ale mam stresa jak sie we stroju pokaze,jak mam ndmiar ciala w okolicach brzucha...

Ania w takich " przybytkach'  to luz, blus i orzeszki wszelkiej maści.
16 maja 2015 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

nachwalam sie,ze jutro skoro swit jade z corka pdp do spa.zakupili mi stroj kapielowy.to spa z rcji podziekowanie za dobra opieke nad pdp.w profilu pdp byl chodzacy a jak przyjechalam to byl w szpitani i zrobil sie lezacy.organizowalam wszystko.bo rodzina nie miala pojecia co potrzebne jest.no i znim pajacyka zakupili to 7-8 razy dziennie zmieniaam posciel,pampersa,pizamy ,bo pdp rozpinl pampersa i do beta sie zalatwial,bardzo zaskoczyla mnie corka tym spa...no ale mam stresa jak sie we stroju pokaze,jak mam ndmiar ciala w okolicach brzucha...

Ania w takich " przybytkach'  to luz, blus i orzeszki wszelkiej maści.
16 maja 2015 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Ania, nadmiar ciałka na brzuszku? bo za mało seksu he, hee
17 maja 2015 06:55 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ania, nadmiar ciałka na brzuszku? bo za mało seksu he, hee

oj to prawda,,za malo seks,za duzo jescia,,w sobote do domku jade mam nadzieje,ze odwrotnie bedzie
17 maja 2015 14:20 / 7 osobom podoba się ten post
No to pora na mnie coś napisać o koncercie na którym wczoraj byłam .
Przyjechało po nas wypasione BMW (zamówione ,ale nie Taxii)i pojechaliśmy z biletami w dłoni.
Na miejscu w holu było już trochę ludzi ,więc i my poczekaliśmy na otwarcie drzwi.
Zajęliśmy miejsca w trzecim rzędzie ,gdzie każdy fotel miał wyświetlony elektronicznie numerek .Na każdym siedzeniu był plan koncertu i kilka słów o dyrygencie. Światła oświetliły scenę i się zaczęło oczywiście od braw.
Na początek były utwory Wolfganga Amadeusz Mozarta.Orkiestra tylko smyczkowa.W pewnym momencie przed orkiestrę wyszła solistka i grała pięknie na skrzypcach.
Mówi się ,że nie wychodzi się przed orkiestrę ,ale ona mogła ,bo pokazała naprawdę wielką klasę.
Po godzinie była przerwa.
CDN.

.
17 maja 2015 16:02 / 8 osobom podoba się ten post
powrocilam ze spa bylam 4 godz.swietnie bylo tyle ze teraz bola mnie kosci.za duzo masazy,plywania od razu...
17 maja 2015 16:45 / 8 osobom podoba się ten post
Dzisiejszy dzien prawie caly spedzilam z Babcia, jej corka I zieciem nad jeziorkiem. Najpierw byl obiadek w Kressbronn, a pozniej kawusia I lody w Friedrichshafen. I mnostwo spacerku
17 maja 2015 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

powrocilam ze spa bylam 4 godz.swietnie bylo tyle ze teraz bola mnie kosci.za duzo masazy,plywania od razu...

Ja też tak chcę. Żeby mnie TAK bolało.
17 maja 2015 18:25 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

Ja też tak chcę. Żeby mnie TAK bolało.

tutejsza rodzina jest tak fajna ze proponowali mojej zmianie cotygodniowe 4 godz wypady do spa.no ale ona nie chciala a byla tutaj 3 mies.ja sie na 1 tylko zalapalam,bo corka byla 3 tyg na wyjezdzie a w sobte juz do domku jade.z to w czwartek jade z corka na zakupy ubraniowe dla mnie ona placi....sa swietne stelle,no ale ja tylko na zstepstwie
17 maja 2015 18:38 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

tutejsza rodzina jest tak fajna ze proponowali mojej zmianie cotygodniowe 4 godz wypady do spa.no ale ona nie chciala a byla tutaj 3 mies.ja sie na 1 tylko zalapalam,bo corka byla 3 tyg na wyjezdzie a w sobte juz do domku jade.z to w czwartek jade z corka na zakupy ubraniowe dla mnie ona placi....sa swietne stelle,no ale ja tylko na zstepstwie

Ale dziękuję, że o tym piszesz. Jest nadzieja dla nas wszystkich, że tu w de też są Ludzie, nie tylko parapety.
Ja teraz też mam dobrą stelle, no ale nie aż tak. Nie narzekam, chwalę sobie. Lubię czytać, że są fajne miejsca.
Powodzenia na zakupach.
17 maja 2015 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

Ja też CHCĘ żeby mi wymasowano to i owo. Jak tamta pani nie chce to ja się piszę na zastępstwo do tego spa ;))))) Resztę jej zostawię.
Tutaj załapałam się tylko na fußpflege. Moje stopy są przygotowane do lata ;))))))
17 maja 2015 19:06 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ale dziękuję, że o tym piszesz. Jest nadzieja dla nas wszystkich, że tu w de też są Ludzie, nie tylko parapety.
Ja teraz też mam dobrą stelle, no ale nie aż tak. Nie narzekam, chwalę sobie. Lubię czytać, że są fajne miejsca.
Powodzenia na zakupach.

dzieki dzieki,
17 maja 2015 19:12 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Ja też CHCĘ żeby mi wymasowano to i owo. Jak tamta pani nie chce to ja się piszę na zastępstwo do tego spa ;))))) Resztę jej zostawię.
Tutaj załapałam się tylko na fußpflege. Moje stopy są przygotowane do lata ;))))))

Pojedziesz do domu, to Ci wymasują To i owo i tamto też haa,,,,,,,,,,,
17 maja 2015 19:23 / 6 osobom podoba się ten post
CDN
Na przerwie okazało się ,że pierwsze trzy rzędy były zarezerwowane dla rodzin i znajomych członków orkiestry,bo podchodzili każdy do swoich.Córka PDP tez grała w drugiej części koncertu.Pooglądałam w holu kreacje i towarzystwo przybyłe i po pierwszym gongu wróciliśmy na miejsca.Orkiestra się znacznie powiększyła ,przybyło sporo instrumentów i artystów.Niektóre instrumenty to nawet nie wiem jak się poprawnie nazywają .Druga część to Sinfonie Johannes Brahms.Bardzo zaciekawiły mnie ruchy dyrygenta( ćwiczenia Chodakowskiej ,to nic z tym co ten człowiek wyprawiał),a ma lat 31,czyli dość młody jak na taką funkcję.Pochodzi z Leningradu,ale część wykształcenia zdobył tam ,a część w Niemczech.Dobrze ,że miał ramkę zabezpieczającą na podeście ,bo mógł by spaść.Ruchy niesamowite widać ,że czuł tą muzykę całym ciałem.Sam koncert był tak piękny ,że ani nie zauważyłam , a tu już koniec.Owacje na stojąco i deszcz braw,ale się skończyło i trzeba było wracać do domu.Na miejsce dotarliśmy o 23 godz.
Pięknie spędzony wieczór,oby takich było więcej.