Fajnie,że jesteś :-)
Fajnie,że jesteś :-)
Pochwale sie Cudem:) Wiem, ze ciagle sie Nim chwale, ale podziwiam to ze sie mna teraz opiekuje. I to nie tylko mna, ale i tez moimi dziecmi, ktore przez moja chorobe uwiezione wraz ze mna zostaly. Do przedszkola chodzic nie moga i nadmiar energii biegajac po domu i ogrodzie, z szalenstwem w oczach i okrzykiem na ustach, traca... Wiem, ze latwo Mu nie jest. Widze, ze ma ochote zabrac psy, zamknac drzwi z drugiej strony i odjechac w sina dal... A jednak nie robi tego:) Staram sie chociaz w domu ogarnac(niemozliwe przy tej bandzie wariatow) czy w kuchni pomoc. Ale z moja noga nie jest lepiej. I nie bedzie jak latac w te i nazad bede... Wiec On pracuje, sprzata, gotuje i cierpliwie znosi wszystkie klotnie, wrzaski, placze... Nigdy zaden mezczyzna w tak cudowny sposob nie okazywal mi swej milosci.
Mery, życzę Ci, żebyś nie miała tak jak ja miałam
czyli;;dzien wczesniej zrobiła zmienniczka zakupy za 70euro. Ja znalazłam paragon! zresztą nie musialam go szukac ;; 3-kostki masła. 2-oliwy, 1-olej,4-paczki mięsa, ileś tam czekolad 3 paczki kawy itp.
Ja po 20-godz jazdy zmęczona miałam pustą lodówke! Wszystkie te produkty , zabrała do domu, [ były w lodówce w pokoju.] Widziałam wszystko, ale nikomu nic nie powiedziałam
Wstydziłam śię po prostu. Drugiego dnia zrobiłam zakupy od podstaw czyli wszystko, mąka, cukier też, bo i tego nie było!
W zwiazku z powyższym, byłam zła! dlatego napisałam wczesniej.
Mery jeżeli o kamienie chodzi, to jedna wiozła kamyki hii pisały dziewczyny,, Ale z De do Pl haa ,
To tak dla wyjaśnienia,,,,,,,
hahaha chwalę się- przepchałam kibel heksy za pomocą plastikowej butelki. Uf, działa!
Kuźwa, ale dostała reprymendę że ho ho (która i tak pewnie będzie zlewać), a chodzi o ilości papieru...
Bardzo pomysłowa kobieta z Ciebie haaa,,,
Pochwale sie Cudem:) Wiem, ze ciagle sie Nim chwale, ale podziwiam to ze sie mna teraz opiekuje. I to nie tylko mna, ale i tez moimi dziecmi, ktore przez moja chorobe uwiezione wraz ze mna zostaly. Do przedszkola chodzic nie moga i nadmiar energii biegajac po domu i ogrodzie, z szalenstwem w oczach i okrzykiem na ustach, traca... Wiem, ze latwo Mu nie jest. Widze, ze ma ochote zabrac psy, zamknac drzwi z drugiej strony i odjechac w sina dal... A jednak nie robi tego:) Staram sie chociaz w domu ogarnac(niemozliwe przy tej bandzie wariatow) czy w kuchni pomoc. Ale z moja noga nie jest lepiej. I nie bedzie jak latac w te i nazad bede... Wiec On pracuje, sprzata, gotuje i cierpliwie znosi wszystkie klotnie, wrzaski, placze... Nigdy zaden mezczyzna w tak cudowny sposob nie okazywal mi swej milosci.
Syn kupił gówniane to gumowe coś, za duże jak na kibel heksy, więc poszperałam w necie i tadam!
Polecam!
Dawaj linka:).
bierzcie i korzystajcie! Ale Wam nie życzę.... myślałam, że haftnę, bo czego nie wyłowiłam z tej muszli...
http://perfekcyjnawdomu.pl/2014/02/diy-zapchana-toaleta-domowe-pomysly-na-jej-odblokowanie.html
W ogóle- świetna strona, masa porad, będę zaglądać