Pochwalijki

14 lutego 2015 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Hurra! Mam nową pracę, w nowej firmie, na dobrych warunkach. Jak będzie w praktyce to się okaże, ale wygląda to dobrze. Oby PDP był względnie ok.
Chyba opłaciło mi się zrezygnować z poprzedniej firmy, która wykorzystując zmianę przepisów zmieniła warunki umowy opiekunkom na gorsze. 

Gratuluje:)))
14 lutego 2015 17:43 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Ewcia nie smutaj się masz nas :))) my taka emigracyjna rodzina....

Wiem Kasiu, bardzo się z tego cieszę, że jesteście.....
Taka wyjazdowa rodzina :**
14 lutego 2015 20:42 / 5 osobom podoba się ten post
Zofija

Hurra! Mam nową pracę, w nowej firmie, na dobrych warunkach. Jak będzie w praktyce to się okaże, ale wygląda to dobrze. Oby PDP był względnie ok.
Chyba opłaciło mi się zrezygnować z poprzedniej firmy, która wykorzystując zmianę przepisów zmieniła warunki umowy opiekunkom na gorsze. 

Zosia, teraz tylko Alleluja i do przodu! Powodzenia.
14 lutego 2015 21:37 / 6 osobom podoba się ten post
Binor

Zosia, teraz tylko Alleluja i do przodu! Powodzenia.

Zgadza się moja kochana Binor, jestem optymistką, a wszystko oddaję Opatrzności
14 lutego 2015 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwale sie moim popoludniem:))) po rowerze wszystko boli:)))30 km, portfel pusty, same wyprzedaze:))))
14 lutego 2015 22:09 / 5 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale,ze dzis wypalilam tylko 9 sztuk papierosow,jutro mam zamiar wypalic 8 ) i to nie dlatego ze chce rzucic ,ale ze skapstwa )
14 lutego 2015 23:07 / 10 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalę, że mój synek 4klasa podstawowa na półrocze ma średnią 4,8 i chyba sam był ździwiony jak go na apelu wyczytano w śród tych najlepszych, bo choć chęć zdobywania dobrych ocen ogromna, to zapał do nauki malutki.
17 lutego 2015 00:42 / 14 osobom podoba się ten post
A ja tez musze sie pochwalic,moj syn dostal prace ,pierwsza praktycznie,bedzie trenerem pilki noznej klubu pilkarskiego,i okazalo sie ze na pol etatu bedzie animatorem Orlika,to wszystko zbieglo sie w jednym czasie.
Chyba jeden w rodzinie bedzie robil to co kocha i czym sie interesuje,pilka to jego zycie,
kuzynowie jego a mojej siostry synowie gdy szedl na studia to kpili mowiac" nagral sie w playstation i mysli ze zostanie trenerem",hmmm zostal ,a teraz jak dostal sie do pracy przy szkole to juz kopary im calkiem opadna,
napradwe dumna jestem
17 lutego 2015 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Moja PDP dała mi swój strój do pływania ,pewnie ma ochotę popływać ,tylko żle zrozumiała bo we czwartek jedziemy na kawe do dużego miasta ,a nie na basen ,ale strój się przyda (mam swój):)
17 lutego 2015 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

A ja tez musze sie pochwalic,moj syn dostal prace ,pierwsza praktycznie,bedzie trenerem pilki noznej klubu pilkarskiego,i okazalo sie ze na pol etatu bedzie animatorem Orlika,to wszystko zbieglo sie w jednym czasie.
Chyba jeden w rodzinie bedzie robil to co kocha i czym sie interesuje,pilka to jego zycie,
kuzynowie jego a mojej siostry synowie gdy szedl na studia to kpili mowiac" nagral sie w playstation i mysli ze zostanie trenerem",hmmm zostal ,a teraz jak dostal sie do pracy przy szkole to juz kopary im calkiem opadna,
napradwe dumna jestem

Haneczka 47,hi,hi,to u mnie podobnie,tylko że mam córkę,która gra w piłkę nożną,teraz też została trenerem,młodszej grupy,robi to co lubi i jeszcze kasę za to ma,gratulacje dla syna.
17 lutego 2015 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mąż piłkarz,córka tancerko-muzyk ,brat zapaśnik,rodzina sportowo-artystyczna:)
17 lutego 2015 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dzieki
Mysle ze te dwie profesyje uda mu sie pogodzic i jakos da mu sie z tego wyzyc
i nienajgorsza pensja z tego sie usklada
a w dzisiejszych czasach robic to co siee kocha i miec z tego profity to naprawde graniczy z cudem
17 lutego 2015 19:27 / 9 osobom podoba się ten post
Właśnie babcia poprosiła mnie czybym mogła nie prasować jej rzeczy, bo ona ma taką panią, która wcześniej sobie u niej dorabiała, bo ona taka biedna jest, mieszka w piwnicy bo syn ją tam z mieszkania przeprowadził i jak ich nie ma to zakrecają ogrzewanie w domu, i,i,i............. no jak mogłabym się niezgodzić. Przecież nie mam serca z kamienia więc się chwalę, że robię dobry uczynek.
17 lutego 2015 20:41 / 4 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale, ze podczas wczorajszego ogladania skakanki moj wzrok padl na hula hop:) Dzisiaj sprobowalam i...Lubi mnie:) Ja je tez lubie:) Polubilismy sie tak z 10min i zakonczylismy na dzisiaj, bo jutro sie pewnie dotknac w pewne miejsca nie bede mogla;);););)