Pochwalijki

26 marca 2015 18:11 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Własnie odwiedzila nas jakas znajoma babci.Bardzo sympatyczna starsza pani.
Wychodzac podziekowala mi za opieke nad babcia i powiedziala ze ulice wyzej tez pracuje polska opiekunka.Jutro ma mi podac nr tel do niej.Moze bedzie z kim na kawe chodzic

No proszę a miałeś dla Lawendy ze smokiem  walczyć,pnącza ciąć , miało być kino kawiarnia i spacer...     ech ci mężczyźni  niestali w uczuciach...
26 marca 2015 18:15 / 6 osobom podoba się ten post
Ale po co ma sie meczyc? Tam kawe bez smoka dostanie. Fakt, zawsze istnieje ryzyko, ze zamiast ksiezniczki smok bedzie, ale kto by tam zwracal uwage na takie drobiazgi;)
26 marca 2015 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

No proszę a miałeś dla Lawendy ze smokiem  walczyć,pnącza ciąć , miało być kino kawiarnia i spacer...     ech ci mężczyźni  niestali w uczuciach...

Ze smokiem walczyc,pnacza ciac ???? No co ty !!!! Przeciez to wszystko pod ochrona jest.
Meszczyzni sa bardzo stali :
maja 20 lat podobaja im sie 18 letnie dziewczyny
maja 120 lat caly czas podobaja im sie 18 letnie dziewczyny ha ha ha
26 marca 2015 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Ale po co ma sie meczyc? Tam kawe bez smoka dostanie. Fakt, zawsze istnieje ryzyko, ze zamiast ksiezniczki smok bedzie, ale kto by tam zwracal uwage na takie drobiazgi;)

o to,to ,to wlasnie hihihi i wtedy trzeba kawe na jeden lyk machnac nie patrzac ze wrzatek ha ha ha
26 marca 2015 19:16 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

Chlip, chlip, czuję się zdradzona. Kawka z jakąś inną opiekunką.....
Nie rzucę się jednak z tej wieży, bo wczoraj poznałam szalenie miłego i ciekawego pana, w dodatku w wieku użytkowym, który wzrokiem gorącym wyraził stosowny zachwyt nad urodą mą przecudną. :)
26 marca 2015 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Chlip, chlip, czuję się zdradzona. Kawka z jakąś inną opiekunką.....
Nie rzucę się jednak z tej wieży, bo wczoraj poznałam szalenie miłego i ciekawego pana, w dodatku w wieku użytkowym, który wzrokiem gorącym wyraził stosowny zachwyt nad urodą mą przecudną. :)

znaczy sie wzrokiem goracym (od przemeczenia oczu) zdolal ogarnac cala postac ????ha ha ha Sorry !!!! Nie moglem sie oprzec 
26 marca 2015 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
jak dobrze pojdzie to jutro spotkam sie na pogawedke z kolezanka...to mile ze z dala od domu mozna z kims pogadac normalnie....tylko czekam na potwierdzenie...najgorsze ze jeszcze 9,5 tygodnia...damy rade.
26 marca 2015 20:18
anecio

jak dobrze pojdzie to jutro spotkam sie na pogawedke z kolezanka...to mile ze z dala od domu mozna z kims pogadac normalnie....tylko czekam na potwierdzenie...najgorsze ze jeszcze 9,5 tygodnia...damy rade.

..........kurcze..........
26 marca 2015 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
anecio

Masz fajna fryzurke,,,
26 marca 2015 20:23 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz fajna fryzurke,,,

Reczywiście, rewelka. mnie też się podoba.
26 marca 2015 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz fajna fryzurke,,,

a dziekuje milo mi...ale to tylko jak od fryzjera wyszlam
26 marca 2015 20:30
ANULA62

..........kurcze..........

ie dasz rady jutro???
26 marca 2015 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
anecio

ie dasz rady jutro???

hmmmmmmhmmmmm(małpa..........itd)
26 marca 2015 21:32 / 14 osobom podoba się ten post
ORIM

Ze smokiem walczyc,pnacza ciac ???? No co ty !!!! Przeciez to wszystko pod ochrona jest.
Meszczyzni sa bardzo stali :
maja 20 lat podobaja im sie 18 letnie dziewczyny
maja 120 lat caly czas podobaja im sie 18 letnie dziewczyny ha ha ha

Przypomniał mi sie toast na tą okoliczność;

Ławka w parku. 
Na ławce siedzi mężczyzna z kobietą.
Na drugi dzień, na tej samej ławce siedzi ten sam mężczyzna, ale z inną kobietą.
Na trzeci dzień siedzi ten sam mężczyzna z jeszcze inną kobietą.
Wypijmy za stałość mężczyzn i zmienność kobiet.
27 marca 2015 12:24 / 8 osobom podoba się ten post
Wyciągnęłam temat, bo chciałam się pochwalić, że będę spędzała Niedzielę Palmową w Palma de Mallorka. Zapowiada się bardzo uroczyście. Będzie procesja przez miasto, jakieś stragany i nie wiem co jeszcze, ale bardzo się cieszę na ten dzień:)))