Pochwalijki

12 maja 2015 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Arabrab to się plusuje w ciemno;)

A wcale nie - czasami jest marudna, to jej wtedy nie plusuję:)
12 maja 2015 20:32 / 6 osobom podoba się ten post
wichurra

Już w sumie sama teraz nie wiem, czy Ci dać tego plusa, czy nie. No bo się z Tobą zgadzam, ale znowu niczego aż tak mądrego to nie powiedziałaś, więc nie wiem, czy sobie w pełni na niego zasłużyłaś:)

A masz zarazo jedna ! )))....... miałam edytować , ale nie zdążyłam ; jeśli biega o " zerżnięte z internetu sentencje " - ja je bardzo lubię czytać , bo mi się nie chce wyszukiwać w internecie  a jesli ktoś je wyszuka i napisze , czy to coś złego ? a kawały , dowcipy ? tak samo i przyznaję się , że też je lubię poczytać .....
Dla mnie to niech każdy pisze , spisuje co mu się tylko podoba , bo leniuch jestem i na gotowce podane na tacy czekam )))))))
12 maja 2015 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Może w ogóle nie sprawdza?
12 maja 2015 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A masz zarazo jedna ! :-))))....... miałam edytować , ale nie zdążyłam ; jeśli biega o " zerżnięte z internetu sentencje " - ja je bardzo lubię czytać , bo mi się nie chce wyszukiwać w internecie  a jesli ktoś je wyszuka i napisze , czy to coś złego ? a kawały , dowcipy ? tak samo i przyznaję się , że też je lubię poczytać .....
Dla mnie to niech każdy pisze , spisuje co mu się tylko podoba , bo leniuch jestem i na gotowce podane na tacy czekam :-))))))))

To plusuję Twoją zaradność życiową:)
12 maja 2015 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
Lampucery , kaczerbichy i @@@@@@@))))))
12 maja 2015 20:45 / 9 osobom podoba się ten post
Ja też tak robię.
To moja odpowiedź "Dzień dobry" "Tobie też miłego dnia" "Zgadzam się,mam takie samo zdanie" itp.
Moim zdaniem szybciej i prościej niż kazdemu odpisywać z osobna.
Dopiero wtedy by się bajzel zrobił.
I posądzenie o nabijanie postów ;)
12 maja 2015 21:22 / 4 osobom podoba się ten post
.....Jadzka w " Nie ma mocnych " nazwana tak została przez Kazmirza Pawlaka : " to ta Jadzka jaszczurka , kaczerbicha "......)))))))
13 maja 2015 15:04 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalę się ,że kupiłam te polecane żelki o smaku cytrynowo -imbirowym i normalnie rewelacja .Jak nie przepadam za żelkami tak te są wyborne i szkoda ,że tak mało ich w opakowaniu.
13 maja 2015 16:43 / 6 osobom podoba się ten post
Jejciu kochany!:))
Plusiki to na prawdę taki ważny i kolosalny problem?:)))
Nie wiedziałam......ale już wiem:)))
13 maja 2015 16:55 / 7 osobom podoba się ten post
ewelin1

Jejciu kochany!:))
Plusiki to na prawdę taki ważny i kolosalny problem?:)))
Nie wiedziałam......ale już wiem:)))

Ewelin, dałam Ci plusika, ale pamiętaj ,żeby zawsze sie odwdzięczyć :))))) musisz wszystko co moje plusikowac:))))) bo zbieram, jeszzce nie wiem po co , ale lepiej więcej jak mniej, a może jak punkty na stacji benzynowej, na cos moje plusiki wymienię:))))))))))))))
13 maja 2015 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Ewelin, dałam Ci plusika, ale pamiętaj ,żeby zawsze sie odwdzięczyć :))))) musisz wszystko co moje plusikowac:))))) bo zbieram, jeszzce nie wiem po co , ale lepiej więcej jak mniej, a może jak punkty na stacji benzynowej, na cos moje plusiki wymienię:))))))))))))))

Oddałam:)))
Z tą benzyną to był by niezły pomysł haha:))
13 maja 2015 18:58 / 11 osobom podoba się ten post
Pochwalam się na uprzejmość tubylców, która mnie dziś mile zaskoczyła.
Wczoraj w innym topiku pytałam Was o wysyłanie listu do Pl. Dziś wychodzę z domu z listem i pytam sąsiadów, którzy akurat byli przed domem, czy w kiosku kupię znaczek. Okazało się, że tu tylko w getranke markecie można kupić i nigdzie indziej, a jest 5 km stąd. Był z nimi jeszcze inny sąsiad, który mieszka kilka domów dalej i zaproponował abym z nim poszła, bo ma w domu znaczki i chętnie odsprzeda. Tak więc poszłam, odkupiłam, podziękowałam i list w drodze.
A kiedy wracałam moi mili sąsiedzi zaoferowali się, że następnym razem mam do nich przyjść to pojadą i wyślą.
Czy to nie jest miłe? :)))
13 maja 2015 19:07 / 6 osobom podoba się ten post
Owszem, jest mile A tak odnośnie plusikow... Lawenda ostatnio obiecała, ze jak magiczne 5tys.przeskoczy to się upije. Sprawdzalam, przeskoczyla. I zniknęła.... Lawendo, jak juz wytrzezwiejesz to wróć do nas. Nabijemy Ci kolejne 5tys
13 maja 2015 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Owszem, jest mile:-) A tak odnośnie plusikow... Lawenda ostatnio obiecała, ze jak magiczne 5tys.przeskoczy to się upije. Sprawdzalam, przeskoczyla. I zniknęła.... Lawendo, jak juz wytrzezwiejesz to wróć do nas. Nabijemy Ci kolejne 5tys:-) :-) :-)

Po tych nastepnych 5 tys. moze juz nie wytrzezwiec
13 maja 2015 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda przedwczoraj na Grecję ruszyła i pewnie tam pije jońskie wino, ha! z przystojnym jakimś u boku, oho!