U mnie miła niespodzianka ,powiało wielkim światem .Jutro wieczorem jedziemy do Filharmonii na koncert.
To jest wyzwanie ,ma być gala .
U mnie miła niespodzianka ,powiało wielkim światem .Jutro wieczorem jedziemy do Filharmonii na koncert.
To jest wyzwanie ,ma być gala .
My opiekunki musimy być na wszystko przygotowane. Najlepiej jakby nasz kuferek był z gumy. Od czasu jak miałam pogrzeb dziadka tu w Niemczech to zabieram w każdą podróż wizytową czarną bluzkę. No ale filharmonia...? To dopiero gala. Raz zdarzyło mi się być z dziadkiem w teatrze. Było bez gali, bo to mały miejski teatr. Tak, czy siak musimy być przygotowane na takie imprezy.
Musze sie pochwalic, ze zapowiada mi sie mile popoludnie. Za pol godziny pdp jedzie do ,, przedszkola", a do mnie przyjedzie opiekunka, ktora poznalam calkiem niedawno. Bardzo mlodziutka dziewczyna, ale jak wiekszosc z nas opiekunek, ma bardzo po kolei poukladane w glowie
:-)Temat jak najbardziej do "pochwalijek". Otóż, dostałam dzisiaj skierowanie do sanatorium. Termin bardzo mi odpowiada,bo jest taki jak mniej więcej chciałam dostać, czyli 17.08 do 7.09. Miejsce już mniej mi się podoba, bo to jest Muszyna.Zaprogramowałam się na Kołobrzeg albo Krynicę.Teraz już się "odprogramowuję" i myślę, ze Muszyna to też fajne miejsce o tej porze roku i w ogóle. W Krynicy byłam kila razy prywatnie, ale do Muszyny nie dotarłam. Tak mi przeszło przez myśl, ze może jeszcze ktoś z naszego zacnego grona też będzie tam w tym czasie? A może ktoś miał okazję już tam być? Jeżeli tak, to bardzo proszę o komentarze. Tak poza tym, to bardzo się cieszę na ten wyjazd.
Juz dostałas skierowanie? Mnie powiedziano, ze mam oczekiwac w czerwcu , a wyjazd planowany najpierw na sierpien, a teraz sie dowiedziałam ze na lipiec, a ja w lipcu lece na Sycylie. Martwie się czy wszystko klapnie z tym sanatorium. Jak długo czekałaś? Bo ja czekam od lutego ubieglego roku. Mam nr w kolejce 6722
:-)Temat jak najbardziej do "pochwalijek". Otóż, dostałam dzisiaj skierowanie do sanatorium. Termin bardzo mi odpowiada,bo jest taki jak mniej więcej chciałam dostać, czyli 17.08 do 7.09. Miejsce już mniej mi się podoba, bo to jest Muszyna.Zaprogramowałam się na Kołobrzeg albo Krynicę.Teraz już się "odprogramowuję" i myślę, ze Muszyna to też fajne miejsce o tej porze roku i w ogóle. W Krynicy byłam kila razy prywatnie, ale do Muszyny nie dotarłam. Tak mi przeszło przez myśl, ze może jeszcze ktoś z naszego zacnego grona też będzie tam w tym czasie? A może ktoś miał okazję już tam być? Jeżeli tak, to bardzo proszę o komentarze. Tak poza tym, to bardzo się cieszę na ten wyjazd.
zawsze zanoszac skierowanie czy jak to tam wyglada mozesz poprosic o termin na sierpien np......mojej babci znajoma tak zrobila i nie bylo problemu ale nie wiem czyw szedzie tak sie da.....popytac mozna
A ja się pochwalę że autko wczoraj sobie kupiłam.Miał byc Vw a wyszedł Mercedes ale co tam...
Decyzje podjęłam w 5 min ,dojazd i kupno zajęło mi godzinę..
Niektórzy skarpetki dłużej kupują:))))
Juz dostałas skierowanie? Mnie powiedziano, ze mam oczekiwac w czerwcu , a wyjazd planowany najpierw na sierpien, a teraz sie dowiedziałam ze na lipiec, a ja w lipcu lece na Sycylie. Martwie się czy wszystko klapnie z tym sanatorium. Jak długo czekałaś? Bo ja czekam od lutego ubieglego roku. Mam nr w kolejce 6722
A mogę się pochwalić,że wymyłam dzisiaj 12 okien...........od sufitu do podłogi...każde jakieś 4 metry kwadratowe:))))